Mamici de noiembrie- decembrie (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Salutare mamici si burtici!
Ma bag si eu ca musca-n lapte, sunt mai noua pe-aici...:)
Ar trebui sa nasc in 12 decembrie, atunci am termenul , dar ma bate gindul sa vorbesc cu nenea doctoru sa nasc saptamina viitoare. Oricum el cam programeaza nasterile ptr ca apartine de maternitatea altui oras, la 50 km de orasul unde locuiesc eu. Oare e ok? E vreo problema ca imi provoaca el nasterea? Au mai fost mamici nerabdatoare ca mine?:)

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Nici eu nu prea vreau sa-i dau suzeta insa a mea e foarte agitata in timpul zilei si nu vrea deloc sa doarma. Adica adoarme cate 10-15 minute si dupa aia se trezeste plangand si nu mai pot sa ii fac nimic.
Am incercat sa-i bag suzeta in gura si vad ca doarme neintoarsa cu ea.
ce sa fac?

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai si a mea face la fel in timpul zilei si pana acum m-am descurcat fara suzeta,sa vad cat mai pot.
Mai bebelusii vostri dorm ziua?
Ca a mea zici ca e capiata ,se vede ca ii este somn dar nu doarme

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Anca exact asa face si a mea.
Daca o tin in brate doarme, se mai foieste, se invarteste dar doarme. Cand o pun in pat nu o tine mai mult de 10 minute si incepe sa dea din picioare, din maini si se termina intr-o repriza de plans.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Tu ce ii faci?

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai ce sa ii fac,o mai las sa urle ,o mai tin in brate,mai stau ore in sir cu ea pe piept si tot asa...nici la wc nu pot sa ma duc cateodata.
Mai asa trebuie sa faca copii astia sau ale noastre au mancarici?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele :)
Ca intreba cineva, e normal sa sughite, si al meu sughita de fiecare data aproape dupa masa.

Am si eu o intrebare, poate cineva s-a lovit de aceeasi problema: piticul meu maninca f bine, la 3-4 ore cite 90-120 gr de laptic, la doua saptamini de viata. Insa de saptamina trecuta a cistigat in greutate doar 70 de gr iar mie pediatra mi-a spus ca ar trebui sa ia cam 200 de grame in greutate pe saptamina.
Acum eu stiu ca fiecare copil are ritmul lui si ca al meu fiind mare la nastere probabil creste in greutate mai putin, insa poate stie cineva dintre voi mai mult.
Ce mi se pare surprinzator e ca maninca f bine, nu plinge ca i-ar fi foame dupa ce ii dau sa pape asa ca nu inteleg de ce nu ia mai mult in greutate...

Sheri, eu pt pastrat lapte la congelator am cumparat niste recipiente de la avent, pentru depozitarea laptelui si mai tirziu a piureurilor.

RGE, arati superb, ai dat jos tot? Te-ai apucat de dieta?
Eu am dat jos 13 k in 2 saptamini dar mai am inca 10 si nu ma incap hainele :(

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ancule, si al meu face la fel, acuma sta in brate dar cum il pun in pat se apuca de urlat

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

in ce se pastreaza lapticul de san la congelator? Sunt pungi speciale? De unde la cumpar?

Pussic, ce mai faci? Mi-e dor de tineeeeeeee! tustele din partea mea!

Noi suntem cumintele in continuare, dormim 7 ore noaptea, papam la greu, Doamne-Ajuta s-o tina tot asa!
Ale voastre fac zgomote din gatulet? A mea le scoate cand ii dau la biberon, sau in somn, trage aerul uneori cu zgomot, parca-i o babuta.

Shery si inimioara Alesia (+4 sapt)

www. bebelusultau .ro stiu pe cineva care si-a comandat si e multumita

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Anca habar n-am, dar daca sunt mai multi bb-i cu aceleasi simptome inseamna ca totusi nu e ceva anormal.

Povestea nasterii

Mergi la inceput