Mamici de noiembrie- decembrie (124)
Raspunsuri - Pagina 14
vali_delide spune:
Roxx,mai ai asa de putin! Nastere usoara,sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta! Si sa ai un baietel sanatos, cuminte, destept, norocos, mancacios si...necolicos! 

Dany26, ai vreo veste despre Roxxy80? Daca afli, sa o pupi si sa-i zici ca ne gandim la ea!
Eu nu mai stiu nimic de Dany2007, i-am dat sms,astept sa vad ce-mi zice si va spun!
Roxana, mama,m-ai imbolnavit cu pozele alea...frate, da nu zici ca ai fost vreodata
...felicitari din partea mea (si recunosc ca sunt si un pic invidioasa,ca io no sa mai ajung in veci la asemenea silueta) 

Fetele, cam liniste pe la noi...sunteti toate plecate?
Valentina
37+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 8 zile
ancadragoman spune:
Vali eu sunt aici si sa imi spui daca iti raspunde la mesaj
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
vali_delide spune:
Ancutz
iti zic...sper sa fie bine, ca nu stiu nimic de ea de aproape o sapt. si atunci nu era f. bine...
Valentina
37+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 8 zile
ancadragoman spune:
Vali si eu ma gandeam azi la ea ca stiu ca nu se simtea bine
anca
de
poze
povestea nasterii
vali_delide spune:
Ancutza, tu cum esti? Ma bucur ca Mariuca e asa un bebe cuminte si ca v-ati acomodat una cu cealalta...vreau sa-ti zic ca mie mi-e o frica de perioada de dupa nastere, de primele 2-3 saptamani...cu toate ca stiu ca temerile mele sunt normale, imi pun un milion si o suta de intrebari, ma simt nesigura, mi-e teama ca n-o sa stiu ce sa-i fac...dar abia astept momentul sa o vad la mine in brate...
Vorba lui Sheri...neuronul asta gravid!![]()
Valentina
37+
Andreea Stefania
AMR 8 zile
slimatei spune:
am venit si noi..de pe drumuri...in sfarsit de acum stam si ne odihnim...adica nu mai iesim la plimbari...dar avem tb pt.acasa...cica daca nu mai merg la gimnastica tb sa facem acasa cant si cat de mult putem...
bineinteles gimnastica dulce asa cum am fost invatate..pt gravide...
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
roxx nastere usoara..
iti sugerez sa lasi toti morcovii acasa si sa mergi linistita..o sa fie totul bine... n-ai de ce sa te preocopi..
si in plus cred ca au destui morcovi acolo..crezi ca au asa de multe frigidere..unde sa-i mai puna si pe ai tai...![]()
olim si mariussiumiuc...felicitari...si refacere rapida!
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
ancadragoman spune:
Vali stai linistita ca si eu eram la fel ,dar cand o sa o ai in brate o sa stii exact ce trebuie sa faci.
Stefania baga mama gimnastica![]()
anca
de
poze
povestea nasterii
vali_delide spune:
Stefi, ce bine de tine ca ai putut merge la gimnastica...eu m-am plictisit de stat in casa de nu pot sa-ti descriu in cuvinte.In ultimele saptamani am iesit doar la dr.si atat!
Si am asa un dor de duca, dar tre' sa-mi pun pofta-n cui inca mult timp...da' las' ca vine ea primavara si o sa-mi iau fata in masina si o sa plec toata ziua cu ea!![]()
Valentina
37+
Andreea Stefania
AMR 8 zile
vali_delide spune:
Ancutza
, stiu ca toate avem teama asta inainte si ca dupa aia ne invata instinctul, dar tre' sa trec si prin asta,nu?![]()
Valentina
37+
Andreea Stefania
AMR 8 zile