Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
carpatina spune:
Maiii.. eu ma uit cu drag la toate pozele... dar astea in care sunt imbracati in haine de mosi ma emotioneaza pana la lacrimi... Mi-e dor de sarbatorile de iarna si abia le-astept...
Gata, ma duc sa ma pregatesc.. azi e pranzul de sfarsit de an cu colegii mei.. o sa-i vad prima oara dupa ce am nascut... si o sa-mi cunosc noua sefa.
de Ioana (27.09.2007)
ligeea spune:
Nana , In sfarsit un baietel care seamana cu mamica daca n-ai sti cat are ai zice ca are 1 an asa de de expresiv , n-are deloc fata de bebe .
Bernix , nu te necaji cu Degetica , toti prematurii -si eu am avut unul - fac intoleranta la fier , beietelul meu facea colici rau si voma cu jet , avea si diareee . Eu am renunta sa-i mai dau era un cosmar . I-am dat cate un bibe de Nanpe zi -are mai mult fier si dupa ce am inceput diversificarea i-a crescut si hemoglobina -s-a nascut cu 6 , asa ca n-ai motive de ingrijorare .
facem mare petrecere cand implinesc puiii 1 an si ai sa vezi ca nici n-o sa vezi diferente .
Si noi tot acasa stam de sarbatori , am invitat numai prietenii cu copii , va fi un Revelion in pijamale sau pe aproape .
Maq gandesc cu groaza ca de la sfarsitul lui ian incepem 2 constructii si suntem cu nervii la pamant dupa numai una . Trebuie ma duc la birou si sa reiau legaturile cu furnizorii , dar oricum nu voi st5a mai mult de ora 4 . In plus saptamana viitoare ma intalnesc cu doamna care va veni interna , mama mi-a zis ca e OK , sper sa ne intelegem altfel nu stiu cum ma descurc .
Vorba cantecului-copii mici probleme mic , copii mari probleme mari .
Maine poimanie , ia cheile de la masina lui tasu si fuge prin balcon
-stii ce i-a zis Piticul sotului
,,Tati cand eu o sa am carnet tu o sa stai in dreapta si din cand in cnd o sa te mai las sa bagi in viteza .
alehiam spune:
Yaia e mortal in pozele in care doarme dupa baita
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by ligeea
-stii ce i-a zis Piticul sotului
,,Tati cand eu o sa am carnet tu o sa stai in dreapta si din cand in cnd o sa te mai las sa bagi in viteza .
ligeea
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Poze noi cu noi...
http://good-times.webshots.com/album/561593781lmbogb
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
vaiii cat e de dulce bebelinul yaia si ce comic sta el in vanutza
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
carpatina spune:
Ramonaiani.. legat de cei 8 ani cat ar trebui sa fi stat acolo pentru ca bb sa primeasca pasaport nemtesc... voi aveti cetatenie?
de Ioana (27.09.2007)
bikmaria spune:
quote:BATRANETEA DEH,ORICUM SA AVETI O CALATORIE PLACUTA ,TOATE MAMICILE CARE VENITI CU BEBEI DE PESTE MARI SA TARI eu am emotii sa dau o fuga pana la capitala sa fac cumparaturi cu TEODORA la purtator
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by bikmaria
NANA foarte frumos ANDREIUT al tau SA AVETI O CALATORIE USOARA ,ATAT VOI ;ZBURATOARELE" CAT SI CEI DOI BAIETI MOTORIZATI
Hai ca ne-ai amestecat!
de Ioana (27.09.2007)
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
danielle02 spune:
alehiam stiu parola si ID-ul de pe contul comun,dar de cate ori vreau sa intru sa vad pozele imi apare ID-ul meu si cand pun parola imi zice ca nu e ok.nu stiu de ce nu apare ID-ul de la contul comun.mai incerc...
ce mosuletz frumos si grasunel aiiii
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
alehiam spune:
danielle, incearca sa dai sign out de la id-ul tau... si apoi sa bagi id-ul comun... mai incearca ca nu o sa-ti para rau (parca ziceai ca ai avut niste probleme cu calculatorul... poate si de la aia o fi... zic si eu)
multumim de complimente
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by danielle02
alehiam stiu parola si ID-ul de pe contul comun,dar de cate ori vreau sa intru sa vad pozele imi apare ID-ul meu si cand pun parola imi zice ca nu e ok.nu stiu de ce nu apare ID-ul de la contul comun.mai incerc...
da un sign out sau iesire din contul tau si apoi incearca sa intri din nou...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007