Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna fetelor, eu nu prea mai am timp sa scriu da v-am mai citit asa din umbra.
Am intrat sa urez la cat mai multe lunite bebeilor nascuti azi si de asemenea si flacaului meu drag care azi face 7 luni, sa fiti toti sanatosi si sa cresteti mari.
Si eu il mai iau dimineata la mine in pat sau uneori noaptea cand se tot trezeste si cum ma simte aproape adoarme la loc. Si vorba lui Eliana e asa fain sa-l miros si sa-l simt langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Lumi, am ras de m-am prapadit!
Ddana m-am uitat luuuuuung la pozele alea! Superrrr!
Cum dorm fetele? pai cu mine, amandoua daca se poate. Asa mi-a cazut Rianna din pat . Da' cand reusesc o mai plasez la ea in patut.
Uitati ce-am prins-o pe Julie facand!
Hai ca bantui cam mult pe aici. Ma puc de lucru,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

nedumerire: cand deschid pagina cu subiecte vad ca ultimul mesaj la albinute si bondarei e postat de martutza la 14.57.54 si cand citesc vad ca de fapt ultimul mesaj e a lui gabdyd la 14.57.10.

ce nu e bine? ca eu nu inteleg......

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Uitati ce-am prins-o pe Julie facand!
Hai ca bantui cam mult pe aici. Ma puc de lucru,

gata te poti duce linistita in oras si sa lasi fetele singure caci vad ca se descurca ele daca le e foame :))

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Apropo de cum dorm bebeii: Dragos doarme in patutul lui. noaptea cand se trezeste sa manance il alaptez in patul nostru si adoarme acolo,de unde il iau in brate si il pun inapoi in patutul lui. In principiu, consider ca nu exista o metoda corecta in a culca bebelusul, si celelalte sunt incorecte. Variante cea mai populara este ca bebe trebuie sa doarma in patutul lui, si eventual in camera lui, e la cea mai mica varsta. Eu nu sunt de acord cu asta, chiar daca am zis ca Dragos doarme in patul lui. De ce? Eu nu pot sa dorm daca este langa mine. Imi e mereu frica sa nu-lincomodez,, asa ca am o mana rasucita mereu peste capul lui si cealalta contorsionata undeva in spate sa nu-l ating. In plus, el se foieste mult si ajunge sa doarma de-a latul, de unde rezulta ca ar trebui sa dorm pe 20 de cm. Intr-un cuvant: la noi nu merge!
Dar: cred in dreptul fiecarui parinte sa faca ce simte ca e mai bine, si in individualitatea fiecarui copil in parte. Si aici pe forum spun multe mamici: "dorm cu copilul in pat. Stiu ca nu e bine, dar..." Pai de ce nu e bine? E comod pentru mama sa nu se scoale la 5 minute pentru suzeta, alaptat etc, copilul adoarme mai repede si mai linistit simtind caldura mamei... Si atunci, de ce? De aia ca se obisnuieste? Ei, si ce daca? Se dezobisnuieste el... La fel, gasesc argumente si pentru dormitul copilului separat, cum e cazul nostru. Ideea e ca nu trebuie sa se simta vinovata mamica pentru ca nu procedeaza "ca la carte" si doarme cu puiul ei in pat. Si hai sa va dau si o "carte" unde zice asa: "We are astonished how many baby books flatly put thumbs down on this most time-tested universal sleeping arrangement. How dare self-proclaimed baby experts discourage what science is proving and veteran parents have long known: most babies and mothers sleep better together. Sleep sharing isn't for every family, and you are not less of a parent if you don't sleep with your baby. We simply want to validate this nighttime parenting practice as a healthy option for many families." Cartea se numeste "The Baby Book", e scrisa de o familie de medici care au 8 copii. Deci vorbesc nu numai despre teorie, ci si despre practica. Deci... indiferent unde doarme copilul nostru, daca noi suntem multumite si el doarme bine... ce conteaza.

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

scrisesm un mesaj anterior dar a cazut netul....

Dintisori si maraieli

Ian e foarte marait de cateva zile. Trebuie sa ii dea dintisorii de sus. Nu vrea sa mai suga ziua, de mancat inca mananca, noaptea se trezeste de cinci sase ori suge si adoarme din nou.
Intr-o noapte a plans foarte tare, nu vroia sa suga, nu vroia sa legan, nu vroia sa ma plimb cu el, nu vroia decat sa planga. Am incercat sa ii alin durerea cu calgel, i-am dat apoi nurofen, i-am descantat, i-am zis Tatal nostru, nimic.
Intr-un final l-am tinut in bate facandu-i un masaj bland si a adormit la mine in brate. Asa am stat cu el toata noaptea, abia spre dimineata a acceptat sa sua si l-am pus in patutul lui.

Avand experienta dentitiei lui Ingrid cand nu vroia sa manance decat lapte de la san, m-am gandit sa beau ceai pentru stimularea lactatiei ca daca Ian va incepe sa nu mai manance mancarea sa aiba macar lapte sa bea si ziua. Si candcolo el nu vrea sa suga ziua. Si asa stau cu sanii plini cu lapte, ba mai mult sanul stang se inrosise ieri si ma durea foarte tare.

Am vazut ca si pe la multe dintre voi e cam aceeasi stare cu durerea de dinti: nu prea mananca, sunt plangaciosi, nu dorm bine nici zoiua si nici noaptea....e cam starea generala a varstei.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Atentie fetele care dati Nestle la puiuti!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111320

Io nu mai iau nimic de la ei, niciodata... de ce? Pe scurt: o mamica de pe forum a gasit viermi in cerealele nestle... a scris alta ca si prietena ei a gasit... acu 2 luni tot o mamica de pe forum gasiste inel in nestle junior... cutie sigilata... a aparut la tv ca au convins-o alte mamici de pe forum... La primul reportaj de acu 6 luni, cu nan 1 cu viermi am zis ca-i facatura concurentei... acu sunt convinsa ca sunt tampiti astia de la nestle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lushulika spune:

La multi ani bebeilor care se ”ingrasa” cu inca o luna azi!
Loradin, ce frumos! M-a emotionat mesajul tau! Si eu o tot imbratisez pe buburuza mea, pentru moment ma rasplateste cu muscaturi pe obraz, nas, umar... pe unde apuca. Are 4 colti si composteaza...
Martutza, eu ii amestec brocoli cu cartof si morcov. la final adaug iaurt.
Diferenta de varsta ideala... greu de spus. La noi sunt 6 ani si 6 luni si e foarte bine. Datorita cic-ului, sunt langa cea mare dupa-amiaza, ii verific temele, o ajut unde nu a inteles. Fetele nu au multe in comun acum, e adevarat, dar cea mare o priveste uneori pe cea mica ca pe o papusa.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Groaznic................
Si eu arunc cerealele care mi-au mai ramas.

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Nasoala faza cu cerealele. Eu dau lapte tot de la Nestle da nu il schimb.

Mergi la inceput