Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Scuze, nu am fost atenta, oricum e tare faza!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Multumim pentru felicitari!

Marta, eu abia astept sa ma puna la incercare...sa vedem care pe care...da' Victor are activitate nu gluma! cred si eu ca oboseste mititelu...Stefi e mai mamaliga, asa, si tot doarme la 3 ore ca-i pica ochii in gura de somn
broccoli merge bine cu dovlecel, morcov si samantana..si pui

Karla, pune poze neaparat cu Luca, sa vad si eu un copil cu urechi de strumf ca am crezut ca doar Stefi le are asa...ea e si cu parul zburlit acuma, ca i-a mai crescut si cu urechile departate de cap...zici ca e strumf, ce mai

Ella, eu n-am putut sa vad rasul lui Edy...mai incerc ca se bloca

Suzy, nu mi se pare in regula ce ti-a zis dr....cum sa afecteze suptul de noapte? poate pe mama o afecteaza, ca pentru copil e foarte bine

apropo de sarea iodata...pentru a beneficia intr-adevar de iodul din ea trebuie adaugata in mancare la sfarsit...prin fierbere iodul se distruge.

lumi, e tare bebelusul ala, il mai vazusem

ddana, foarte frumoase pozele...tare mi-as dori si eu sa ajung pe acolo

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Inca nu am citit nimic dar vreau sa va arat un adevarat progres la bebe

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

Lumi_Nag si bebele meu face asa cateodata, dar nu in ritmul asta...

ia uitati cu ce m-am ocupat eu in week endul asta

Lansare carticica poveste cu dedicatie pentru fiul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Martutza - eu i-am combinat brocoli cu piure de cartofi (pasat cu lapte formula+ un pic de unt) si cu peste alb fiert. i-a placut.

Dormitul in pat cu parintii: la noi situatia sta astfel:

Ian doarme inca de la inceput la el in patut, la el in camera. Cand am fost la munte l-am culcat in carut si am vazut ca se cam foia, nu-si gasea locul si asa l-am luat langa mine in pat. Pentru el a fost un soc pt. ca nu intelege ce cauta acolo langa mine noaptea, asa ca a inceput sa se joace cu mine. Deci s-a setat sa doarma singur.

Ingrid a fost un dezastru cu somnul inca de la inceput. Plangea inainte sa adoarma si stateam toata ziua cu ea, fiind primul copil era singura mea preocupare. Asa ca am luat-o la noi in pat si am culcat-o intre noi. Si acum este la fel. Sa stiti ca nici nu as putea sa mai dorm fara ea. Cand se trezeste noaptea ma pupa, imi mangaie fata, doarme cu obrazul lipit de al meu iar eu sunt in culmea fericirii. Ma simt iubita si rasfatata in acelasi timp. Ce e drept daca nu as fi culcat-o cu noi nu asa fi avut parte de tratamentul asta in fiecare noapte, asa ca merit sa fiu iubita.....si nu as renunta la starea asta de bine.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ai mei copii dorm asa:
Cat au fost mici toti 3 au dormit in patur...
Baietii inca sunt mici, deci dorm in patut
Elena a anavat la pat mare si nu mai doarme singura... vine si ne ia pe cate unul din casa
Acum am obisnuit-o sa doarma cu ma'sa mare... ca altfel il lua pe tac'su
Dimineata, la 6, cand pleaca ma'sa mare si imi placa sotul ma dormim amandoua pana cand o trezesc pt. gradi...
Si e sa de bine... sa o tin in brate si sa o simt moale si fina... si sa o miros... e fata mea scupa si draga... ma cuibaresc langa ea.

Dar noaptea dorm cu al meu sot... nu se poate alfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna mamici!
in primul rand vreau sa urez sarbatoritilor de azi, adica bebeilor de mamici RAISAFUDULU, MIHAELAAA, si MICKYN,la multe luni si sa aduceti bucurii cat mai multe parintilor vostri!
VAL sa stii ca noi am stat bine in fundulet abia la 8 luni, asa mai incercam noi dar nu pt mult timp, deci nu iti fa probleme fiecare copil are ritmul lui si fiecare face progrese la timpul lui.
drept dovada este ca noua primul dintisor ne-a iesit abia acum pe 26.
MARTUTZA multumim pt grija, in mare suntem bine.
si acum fetelor as vrea sa va intreb si eu ceva- voi dati copii de grinda in noaptea de revelion, daca da puteti sa ne spuneti si noua cum se procedeaza?
ELLIANNE as vrea sa te intreb cum te descurci cu 3 copii dar nu numai pe tine ci si pe mamicile cu 2 copii, pt ca si noi ne dorim inca un copil dar cand totul este bine cu stefi zic ca mai fac unul si cand se inbolnaveste simt ca innebunesc si ma gandesc ce o sa fac cand o sa am 2 copii.
si inca o intrebare- gemenii au vreo legatura ca aveti voi pe cineva in familie cu gemeni sau asa a fost sa fie?
Revelionul o sa-l facem in bucuresti si apoi am facut rezervare la predeal pt 4 zile, sperand ca stefi nu o sa pateasca nimic de la frigul de acolo.
ELPOWER SI RAISAFUDULU vreau sa va intreb la ce pediatru mergeti voi, pt ca stiu ca sunteti din craiova, noi mergem la dr Cornitescu.
fetelor costumas de mos craciun mic ati vazut pe undeva pt ca m-a tenteaza sa-i cumpar unul si sa-i fac poze de craciu, macar asa sa-si aduca aminte de primul craciun din poze.
acum va pup si fug la supita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-avem gemeni in familie.
Ma descurc... pana racesc... si atunci ma descurc... dar ma termina...
Dar la fel ma temina si daca e doar unul bolnav... deci n-are nici o treaba cu nr. de copii...

Io zic sa nu stati pe ganduri... ca asa niciodata nu e momentul potrivit... sau mai bine mai asteptai un pic, si inca un pic... si pe ruma e dif. prea mare...

Io vroiam sa fie diferenta de 3 ani intre copii... dar daca asa a fost sa fie... ce mai conteaza... bun si asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna, fetelor!Referitor la filmuletul cu Edy nu se blocheaza, asa este la inceput, doar audio si pe la 25 sec.este si video deoarece filmul dureaza 4 minute dar l-am taiat ca webshots-ul nu-mi dadea voie sa-l uploadez la asemenea marime.Mai incercati si veti vedea ca dupa proximativ 25 sec. merge foarte bine.
Elena.2006 cel care il face sa rada este sotul meu.
Si pentru cei care au mai facut o lunita .

POZE CU BEBE EDUARD ANDREI-24 APRILIE 2007
FILM "EDY RADE IN HOHOTE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

stefimic - puneti-va pe treaba. Intotdeauna vor fi probleme de orice natura. Dar daca va mai doriti inca un bebe atunci lasati-l sa vina cand vrea el.
Am mai scris, dar cred ca nu va plictisesc, ca dupa canini lui Ingrid nu mai vroiam sa aud de al doilea copil. Ian a venit cand nici nu ma asteptam - nu am fost entuziasmata la inceput de noua sarcina dar acum sunt extrem de fericita ca il am.
Cat priveste diferenta - cu cat e mai mica cu atat mai bine. Dupa un an si jum. copii devin posesivi si egoisti, nu ca ii invata parintii ci capata experienta cu copii din parc. La Ingrid asa a fost. Ea facea draga-draga la copii, ii iubea cand era mica. A fost suficient sa primeasca lopetele in cap, sa fie imbrancita la tobogan si gata cand ceva nu ii convenea spunea: am plecat si pleca instantaneu, nici nu apucam sa strang jucariile.
ATENTIE ! cand vedeti un copil galagios in cercul in care se joaca copilul vostru, luati-l de acolo pt. ca ei sunt ca niste maimutici si se imita unii pe altii. La fel si in cazul in care sunt bruscati.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput