Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, eu nu pun inca nimic. Abia cu o zi sau 2 inainte de Craciun. Haioasa maimutica!

Isabeluta, te rog trimite pe adresa mea, mii de multumir anticipare (roxana@ghigea.com).

Yaia, sper sa nu fie asa greu cu maseaua, tin pumnii.

Mandarinutza, cred ca aveti dreptate pana la urma, azi l-am vazut cum intindea mana la catel.

Apropos, azi a apucat biberonul cu ambele maini si se juca cu el. Mesele sunt un chin.

Ligeea, multa sanatate piticului. Nu te necaji de lovituri, se mai intampla, a mea e fata si e plina de cucuie si vanatai.

Gata, a venit fataaaa

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Of, Ligeea, asta va mai lipsea! Sanatate puiului. Si Miruna face uraaat de tot la enterocolite.

Luy, cred ca ti-ai mai gasit o ruda in ceea ce priveste condusul. Eu si volanul ne avem ca soarecele si pisica.

Rox, centura se pune normal. Scaunelul ala e doar un inaltator, ca sa ii vina centura bine. Este oricum interzis sa-l folosesti fara centura. Da, centurile mele sunt reglabile si pe inaltime. Miruna sta in el. Ii Place ca vede pe geam "ca un om mare".

Ne-am scos si noi firele. Taietura arata binisor, dar o sa ii ramana ditamai benghiul in frunte. Nu pot sa va povestesc circareala la scosul firelor!!! Desi doctorul a fost mai mult decat finutz si cu muuuulta rabdare.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Mandarinutza, cred ca aveti dreptate pana la urma, azi l-am vazut cum intindea mana la catel.

Apropos, azi a apucat biberonul cu ambele maini si se juca cu el. Mesele sunt un chin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Ai vazut?!!!!! Ti-am spus eu!

Mergi la inceput

Emma, toti bebeii pe care ii stiu eu si au facut operatie de desfundare de canal, au facut-o cu anestezie. Insa nu la varsta asta, dupa 6 luni. Nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am revenit si noi mai devreme, dar pana am papat si eu si bebe...
Deci: 67 cm, 6650 g. Totul e OK, a ramas sa ma duc pe 28 dec pt vaccin. Pediatra f multumita, mi-a zis ca la greutate si-a pastrat curba de crestere, dar la lungime si-a facut curba lui , ca a sarit peste toate.
La Multi Ani sarbatoritilor zilei!

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sim, Sofia avea lungimea asta la 10 luni

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Sim, Sofia avea lungimea asta la 10 luni

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Nu ziceam eu degeaba ca ii raman mici body-urile de 6 luni. Colacei de grasime nu are ca e lung, desi are si grame destule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Asa cum am promis ceva poze cu noi !!!

BOTEZ - http://family.webshots.com/album/561572303lFKPop
2 lunite - http://family.webshots.com/album/561571251DodnwW

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Apropo de scaune auto, eu am o problema mare cu Stefan: se impinge cu picioarele in bancheta, da pe afara din scoica, desi i-am scos reductorul. Ce ma fac eu? Ca invers nu pot sa il pun inca, iar scoica mai mare nu e. Asta de la Graco e printre cele mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Noi ne laudam ca la 3 lunite avem 6,360kgsi 63 cmsi suntem f.mandri de asta,mai ales ca am crescut numai din laptele de la mami!
Eu cred ca a crescut desul de bine,de la 3,200kg la cat scazuse in maternitate.Problema e ca mie iar mi-a scazut productia de lapte si cred ca-mi vin iar "problemele" ca ma dor si ovarele.Mai e vreo mamica care alapteaza si are menstruatie?

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput