Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

alina, eu am avut menstruatie la 9 luni dupa nastere, si am alaptat in total un an si 8 luni. Deci....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Apropo de scaune auto, eu am o problema mare cu Stefan: se impinge cu picioarele in bancheta, da pe afara din scoica, desi i-am scos reductorul. Ce ma fac eu? Ca invers nu pot sa il pun inca, iar scoica mai mare nu e. Asta de la Graco e printre cele mai mari.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

de ce nu poti sa-l pui invers?
eu pe Victor de la 2 luni l-am carat in scaun normal, cu fatza la sensul de mers pt ca eu am matiz si la matiz centurile sunt scurte si nu ajungeau sa-l pun cu spatele, n-am avut nici o problema.

Andries

edit: e adevarat ca al meu tinea capul foarte bine, eu ma mir si de Mircea, cat e de mic, la o luna isi tine capul daca vrea si 30 de secunde...oricum conduci mai prudent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andries, si Gheorghe si-a tinut capul din prima azi, asa sunt unii, mai fortosi:)
sa vedem si noi cum va fi acuma cu scaunul....eu vreau maxicosi, dar aici au doar model cam urat, eventual sa-mi aduca tata unul din anglia, ca e bineinteles mai ieftin cu cel putin un milion

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Andries

de ce nu poti sa-l pui invers?
eu pe Victor de la 2 luni l-am carat in scaun normal, cu fatza la sensul de mers pt ca eu am matiz si la matiz centurile sunt scurte si nu ajungeau sa-l pun cu spatele, n-am avut nici o problema.

Andries

edit: e adevarat ca al meu tinea capul foarte bine, eu ma mir si de Mircea, cat e de mic, la o luna isi tine capul daca vrea si 30 de secunde...oricum conduci mai prudent...

Si al meu isi tine capul foarte bine, dar stiu ca nu se recomanda sa il pui in sensul de mers al masinii pana mai tarziu din cauza muschilor gatului. Ufff, nu stiu cum sa fac. Am sa caut un scaun reglabil si poate ii schimb scoica pe un scaun.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, mi-ai zis ca apuca intentionat si ai avut dreptate. Imi pare de rau de Miruna si cucui, si imi imaginez sincer ce scandal o fi facut, ca o vad pe a mea. Te rog, scuze ca insist, mai descrie centurile acelea reglabile. Noi am avut asa la una din masinile de acum 2 ani, insa la ultimele nu am mai luat ca Alex statea in scaun. Si acum uite ca am nevoie.

Sim, wooooow ce baiat lungan ai! Pfii, se vede si in poze ca e maricel. Al meu e indesat. Oricum e super bine. Chiar voiam sa intreb si eu daca facem vaccinul inainte sau dupa sarbatori, dar inteleg ca e deschis si pe 28.
Eu il pun pe Andrei cu fata la sensul de mers, stiu ca nu e ok, insa asa am tinut-o si pe Alex si a fost bine. Problema era cat nu isi tineau capul, dar asa zic ca merge si invers.

Vmkriss, ce dulcica si scumpica bebelina!

Alina.clau, este foarte foarte bine bebelina.

Cum sa il inegistrez eu pe Andrei cum face vocalize? A uimit-o si pe mama azi. Doamne, sunt monologuri de un minut continuu. Acum plange haios foc "meeemaaaaa". Evident din nimereala, dar deh, ma fac si eu ca e vorba de mine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Stiu ca aproape toate m-ati incurajat si chiar ma linistisem in urma postarilor voastre insa trebuia sa fac si testul ca sa fiu 100% sigura...precisa, pardon !
Parca vad viata cu alti ochi, desi ma doare toata partea stanga, amigdala, ureche, masele, cred ca am o nevralgie. Si antinevralgic nu cred ca am voie. Am luat un paracetamol, sper numai sa nu fie raceala fix in ziua vaccinarii.
Am facut deci si Infanrixul, pana acum nici o reactia, dar de-abia l-am facut la ora 14. Sper sa trecem noaptea cu bine.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Care bebelina, eu sunt bebeleu !!!

Apropo ce greutate mai are Andrei al tau ??

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by vmkriss

Asa cum am promis ceva poze cu noi !!!

BOTEZ - http://family.webshots.com/album/561572303lFKPop
2 lunite - http://family.webshots.com/album/561571251DodnwW

Poze BB

frumos frumos dolofanel aveti,si ce cumintel doarme el
sa va bucurati de el!

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Sabinaatunci cand ti-a venit menstruatia ai observat o scadere a productiei in zilele cu pricina sau nu?

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by vmkriss

quote:
Originally posted by Roxana_G

Care bebelina, eu sunt bebeleu !!!

Apropo ce greutate mai are Andrei al tau ??

Poze BB

Deci stiam ca ai baiat, ba chiar imi aminteam discutiile cu numele, insa cand am vazut pozele mi s-a parut atat de dulce si cu trasaturi finute ca de fetita. Deh, nu ca indesatul meu luptator de sumo. Habar nu am cat are, nu il cantaresc ca nu ma stresez cu asta. Probabil vreo 7.5 kg (avea 7.1 kg fix acum 2 saptamani)

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput