Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, nu mai exagera! Arati f. bine si ai o conformatie foarte feminina. Uite, dupa ce mergi si probezi toate modelele sunt sigura ca vei gasi unul care sa te avantajeze.
Si eu, cand am scris reductor, la asa ceva cum ti-a arata Ana ma referam. Sunt multe firme care au:
www.inglesina.ro/2-columns_2.html" target="_blank">Inglesina
www.bebecenter.ro/catalog/product_info.php?cPath=1&products_id=139&osCsid=796b8d8ff7210676f89484e3f93f0843" target="_blank">Neonato
www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=36&cod_produs=476" target="_blank">Miniblu
Noi deocamdata suntem la stadiul scoica pt. Maria si Chicco Vector pt. Tudor si le vom schimba cand ii ramane scoica mica Mariei. Atunci o sa o pun pe ea in Vector si ii iau lui Tudor asa ceva de la www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=36&cod_produs=853" target="_blank">Maxi Cosi (care cica e printre cele mai sigure marci). Oricum mie asta imi place mult si se scoate spatarul si ramane doar reductorul pt. copii mai mari, exact ca in linkurile de mai sus. La noi in masina incap bine doua scaune in spate si nu avem cine stie ce masina, e un Renault Clio, deci micutz.
Alina.clau, eu n-am inca menstruatie si sper sa ma mai ocoleasca un timp (ca tot m-am linistit cu sarcina ). Dar am avut data trecuta cand alaptam, incepand cu 7 luni ale lui Tudor si n-au fost probleme, mi-a primit f. bine laptele, in caz ca asta te ingrijora.
Ana, pt. ca e fetita si fiind vorba de semn in frunte poate ar fi bine sa-i cumperi un cicatrizant... Desi e mica si mai mult ca sigur nu se va vedea, dar ca sa fii tu sigura ca nu ramane "insemnata". Oricum eu i-as cumpara, e adevarat insa ca eu sunt si predispusa sa fac cicatrici urate, hipertrofice si asta am aflat-o cu ocazia primei operatii din viata mea care a foste cezariana.
Sim, a crescut excelent baiatul tau! Si a mea e foarte lunga pt. o fetita cica. A crescut 10 cm. in 2 luni, azi avea 60 cm. Inalta deci piciulica....

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vmkris, ba tocmai voiam sa iti spun ca seamana putin cu Alexandra cand era mica. Bine ca m-am abtinut!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Alina.clau, mie mi-a mai scazut productia in perioada cu menstruatie, dar eu nu cred ca a fost de la asta ci mai degraba invers, menstra a venit pt. ca scazuse productia de lapte. Spun asta pt. ca a venit fix la o luna dupa ce am diversificat copilul, deci o legatura cu scaderea cererii si implicit a productiei sigur a fost.
La mine cauza=diversificarea, efect=menstra. Nu stiu daca functioneaza si in sens invers, adica simpla venire a menstrei sa determine scaderea productiei...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Te intrebam de greutate ca Andrei si Edy cred ca au fost cei mai dolofanei la nastere (Andrei - 4850 parca si Edy 4400) si vroiam sa fac o comparatie la ce au luat pana acum. Edy are 6700 la 2 luni, deci o sa fim cam acolo sau chiar peste la 3 luni.

Noi ne doream o fetita, dar daca nu a fost sa fie ne laudam cu "printesa" pe care o avem. Chiar ne-a auzit doctora cand l-am strigat printesa.

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomasa, esti o draguta. Stiu ca nu arat chiar asa rau, insa nu stiu cum fac astia modelele de blugi, dar sper sa gasesc. Multumesc de link pentru scaune, nu merge cel cu MaxiCosi. Insa am prins ideea, cred ca a mai postat cineva. Din acela o sa iau, si va trebui sa fac ceva si cu centuricile.

Revin la miezul noptii, bebe e agitat, azi nu si-a facut somnul ca la venirea Alexandrei era mama aici si a agitat-o si au tipat pana l-au trezit. Fuuuug!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, , bine ca te-ai linistit. Intr-adevar, e lunga Piciulica ta.
Rox, stiu ca nu filmarea e cea mai importanta, dar uite ca as fi vrut sa ramana ceva frumos. Am vorbit cu tipul care a filmat la nunta si a zis ca imi reface el montajul, deci m-am mai linistit. Bine ca am caseta. La nunta mi-a facut un montaj beton, nu am avut absolut nimic de reprosat.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Un pentru lunganul Stefan ! In carucior mai incape ?
Noi mergem joi la control. Pe 28 la ce ora aveti programare ? Poate facem si noi inainte sau dupa voi, sa ne vedem
Foarte dragut Edy, mie nu mi se pare ca e ca o fetitza. Imi plac ochii lui . De ce era pe jos in poza aceea de la botez ?
Sa nu uit, am vrut sa scriu de ieri ca am vazut si poze de la botezul lui David de andreeaiosif, mi-au placut tare mult. Cu siguranta sunt facute de un fotograf profesionist, poti sa-mi zici cat a costat ? Superbe fotografiile cu toti 3. E un ingeras, pare asa cuminte...
Ca tot veni vorba de poze, am vazut poze de la kriss, printesa ei e tare scumpica. Si asa mica... Deh, e la capitolul juniori la noi in gasca.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Luy, la ora 3. Ar fi super daca va faceti programare la 4, asa avem timp sa stam putin de vorba. In carut sta cu picioarele pe chestia aia de plastic pe care se pot pune pahare sau le baga pe sub ea. Asta e, ne descurcam noi, sanatos sa fie el. De acum ma pun pe cautat scaun auto.

Mergi la inceput

Chiar asa, Vmkriss, de ce era pe jos Edy? E frumusel foc, sa va traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Chiar asa, Vmkriss, de ce era pe jos Edy? E frumusel foc, sa va traiasca.

Asa l-a pus preotul dupa ce l-a scos din altar. de acolo l-a luat nasa.

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput