Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
gagici, mai asteptati un picut cu scaunul auto.
In ianuarie vor aduce o serie noua la Miniblu, de la Maxicosi.
Sim, Graco al tau e cu isofix?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
gagici, mai asteptati un picut cu scaunul auto.
In ianuarie vor aduce o serie noua la Miniblu, de la Maxicosi.
Sim, Graco al tau e cu isofix?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Nu e. Are o baza pe care se fixeaza. Baza o las mereu in masina, scoica o plimb. Masina are prevazut sistemul Isofix, asa ca acum o sa caut scaun care sa il pot prinde cu Isofix-ul. Nu stiu daca pot sa mai astept pana in ianuarie pentru ca deja e problema mare cu impinsul picioruselor in bancheta, si la cat dureaza un drum prin Bucuresti...
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
luy spune:
Sim, o sa incercam facem programare la ora 16. Ar fi super.
Mamici de copilasi mai maricei, aveti idee daca exista desene animate cu Locomotiva Thomas si unde as putea sa gasesc ? Am un finut de 2 ani care e innebunit dupa locomotiva asta, are tot felul de trenulete si in plus se uita si la desene 10 min/zi, nu stiu exact pe ce canal. As fi vrut sa-i iau un DVD cu desene, dar nu am gasit. Ma ajutati si pe mine sa fac un copil fericit ?
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
ligeea spune:
da, Luy si eu i-am luat baietelului meu -pe site-ul www.okazii.ro gasesti la sectiunea desene animate , DVD cu Thomas . Merg bine , nu stiu daca sunt sau nu omologate , iti scrie si pe Cd ceva -eu i-am scris o urare celui mic .
Sunt cca 2 ,5 ore de desene pe fiecare CD .
vmkriss spune:
quote:
Originally posted by luy
Sim, o sa incercam facem programare la ora 16. Ar fi super.
Mamici de copilasi mai maricei, aveti idee daca exista desene animate cu Locomotiva Thomas si unde as putea sa gasesc ? Am un finut de 2 ani care e innebunit dupa locomotiva asta, are tot felul de trenulete si in plus se uita si la desene 10 min/zi, nu stiu exact pe ce canal. As fi vrut sa-i iau un DVD cu desene, dar nu am gasit. Ma ajutati si pe mine sa fac un copil fericit ?
Ceva cu trenuletul Thomas am si eu pe un DVD. Cum fac sa ajunga la tine ????
FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB
9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**
Flori graviduta si BB la echo
aeperju spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
La multi ani la 3 lunisoare pentru Teodora de mami Irina.c, Andra Maria de mami Alina.clau si Vera Helena de mami Mishuta!!!
La multi ani la 2 lunisoare pentru Andrei Stefan de mami Nana Motoc, Andra Maria de mami Nikol31, Luca Mihaide de mami Mada28, Vlad Dominic de mami Moldoveanca!!!
La multi ani la 1 lunisoara pentru Razvan Dimitrie de mami Bee!!!
In alta ordine de idei: MEA CULPA!!! Intentia a fost foarte onorabila numai ca yahoo.mail nu-mi permite sa trimit documente mai mari de 20 mb. De fapt am mult mai multe povesti in format audio, dar sunt mari. Momentan singura solutie gasita de mine ar fi sa va trimit pe messg online povestile. E destul de lunga procedura asta si nu stiu daca v-ar conveni. asta e solutia mea de ne-stiutoare. Osa ma gandesc la ceva mai usor!!! Intre timp eu sunt deschisa sa va trimit povestile pe messg...pentru cine doreste binenteles.
isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
da, eu vreau.
emma
Roxana_G spune:
Si eu cautam intr-o vreme desene cu Thomas, Alex era fascinata, insa acum nu prea se mai omoara. Eu am rezolvat-o cu filmulete de pe youtube. Apropos de cadouri, doritoarele de ponei, va informez ca oferta din Metro era si mai variata decat la Selgros si parca parca un pic mai ieftinute. Insa nu semnificativ. Jucarii si oferte speciale interesante la Metro.
Vmkriss, Andrei a luat foarte mult, cam 1.1 kg pe luna. Pare cam la fel si la voi, deci e super bine. La 2 luni avea si el tot 6.6 kg si 60 cm. La 2 luni jumate 7.1 kg si 61 cm (in lungime creste tare greu sau a fost masurat gresit pe parcurs). Sunt curioasa cat are acum, dar dupa cocoasa mea sigur 7.5 kg. Am cantar acasa, uite diseara il cantaresc inainte de baie si iti spun.
Sim, te inteleg perfect, stiu ca ai fi vrut sa ai imortalizat momentul. Eu voiam sa iti ridic moralul, sa stii ca se poate si mai rau. Si ca sa iti mai dau un exemplu, acum ani buni cand m-am certat rau cu sotul (deh, relatiile au urcusuri si coborasuri) i-am facut bagajelele si i-am pus deasupra maruntite toate scrisorile pe care ni le-am scris unul altuia, absolut inedite si superbe. Le pastram de ani de zile si totusi la nervi le-am rupt. Atata am plans dupa ele, insa m-am consolat ca totusi ne avem unul pe altul in original si daca am putut emite acele ganduri candva suntem oricand capabili sa le traim din nou. Cam asa si cu momentele importante. Oricum la voi pana la urma va fi totul ok si vei avea montajul asa cum vrei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Aoleeeeu, sa nu uit! Pentru iubitoarele de My Pony, au adus la Carrefour ponei mari de plus, foarte draguti. Sunt maricei, cam la 50-60 cm. Imi placeau si mie. Sunt 70 RON.
Rox ,
Poze
afibebe spune:
si eu i-am luat lui Cris un ponei de la Quelle insa la 1800 Ron.
am vazut apoi la Metro, Real in Sibiu la jumatate de pret.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
Roxana_G spune:
Ce ponei e asta de 18 milioane? Din ala in marime naturala?
Eu ziceam de ponei mici de plus, din cei roz. Dar aveau si albi si bleu.
Rox ,
Poze