Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
Mada28 spune:
Fetelor multumim mult pentru urari.
Pentru ceilalti sarbatoriti sa fie sanatosi, frumosi si bucurosi.
Noi ne pregatim sa mergem la vaccin. Facem Infarix Hexa. Sper sa nu avem reactii adverse.
Va pup si mai vorbim
Mada si Luca Mihai (26.09.2007)
mandarinutza spune:
Annisia, multumim pentru cantecele sunt foarte dragute, si ii plac si fetitei.
Pinacolada, multa sanatate pentru bb Rares!
Rox, multa sanatate!am vazut ca scriai de bb Andrei care apuca jucariile, eu cred ca le apuca cu intentie. Si fetita mea a inceput de vreo 10 zile sa apuce jucariile si sunt convinsa ca e c intentie ca rade la ele si se distreaza, prin urmare i-am instalat la patut si la scoica mai multe zdranganele, sa aiba cu ce se juca. Si cand o punpe patul nostru, ii pun un elefant si un catel langa ea, si ii atinge cu manuta, e tare fericita!Pana acum, apuca ce gasea la nimereala, asa ma distra ca de multe plecam de pe masuta de infasta cu niste vata, un servetel umed -hi hi . La botez, cand a pus-o Parintele in bratele nasei, il apucase de haina si nu ii mai dadea drumul.
Referitor la scaunul de masina, si noi il punem in partea dreapta spate.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Mada, succes la vaccin- cadoul lui Luca de ziua lui, nu?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
luy spune:
Astazi implineste 4 luni Maia Iulia de sheherezada, La multi ani !
Urmeaza 3 dulcetele de 3 luni :
La multi ani, Teodora de Irina.c !
La multi ani, Andra Maria de alina.clau !
La multi ani, Vera Helena de mishuta !
Tot astazi aniverseaza 2 luni :
frumosul Andrei Stefan de Nana, La multi ani !
dulceata Andra Maria de nikol31, La multi ani !
dovlecelul Vlad Dominic de moldoveanca, La multi ani !
papanashul delicios Luca Mihai de mada28, La multi ani !
Si, nu in ultimul rand, juniorul Razvan Dimitrie al dragei noastre albinutze isi aniverseaza prima lunitza La multi ani !
Sa va traiasca, sa creasca mari si sanatosi, iar voi sa va bucurati de ei, dragi mamici !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
ligeea spune:
Revin si su cu vesti amestecate
Dupa ce Piticul si-a spart arcada a facut si febra si am vizitat toate spitalele incercad sa vad de la ce - la noi febra inseamna de la 39 in sus -si scade doar cate 1 grad si jumatate sub antitermice .
ne era frica sa nu fie vre-un hematom la cap , ca ochiul era oricum vanat -gris -aveam un baiat frumos , ziceai ca e fetita si-i statea mortal cu ochiul fardat.
Dupa nspe controale si vre-o 3-4 mil cheltuite pe spagio am plecat acasa acasa obositi si cu febra 40 -,,care va trece .
Pana la urma s-a dovedit a fi o enterocolita sau o toxiinfectie alimentara -soacra-mea tine mancarea pe masa de dim pana la pranz sa mai .,,guste ala mic si asa a gustat o gramada de bacili sau ce-or fi fost
In fine dupa 3 zile de cosmar -stiti cume un copil cu 40 de grade , dar nu cred ca stiti cum e sa mai ai unul mic de 40 de zile langa el i-atrecut ferbra si suntem la regim .
In rest toate bune - cum ar fi ca nu s-a imbolnavit si cel mic , ca n-a explodat conducta de gaze si ca tatal copiilor n-are inca secrtetara blonda si de 50 de kile
luy spune:
Pinacolada, multa sanatate micutului Rares, sa nu fie nimic grav si sa treaca repede !
Tomasa, bravo pentru test. De-acuma esti precisa ca nu s-a intamplat nimic ! Am luat si eu wrap-ul de la adita, dar zau ca nu ma descurc cu el, este ingrozitor de lung. De cate ori sa-l infasor in jurul taliei ? Mi-a trimis instructiuni foarte clare, asa pare totul OK, fac ce mi se arata in poze si-mi mai raman vreo 2 metri de material x 2 cu care nu stiu ce sa fac , daca-i infasor in jurul taliei mor de cald.
Sabina, sa stapaniti masina sanatosi si tu sa-ti iei carnet. Te indemn chiar si eu, care am carnet de 10 ani, dar n-am mai condus de mai bine de 5 . Eu cred ca sunt inrudita cu sotul Simonei. Nu-mi place, ma streseaza, iar aici in Bucuresti deja mi-e frica
Rox, sanatate multa si tie si lui bb si lui tati.
vmkriss, 6.7 kg la 2 luni ? wow ! Ce barosan ! Sunteti in categoria super-grea !
Am vazut poze cu Eliza de ramonaiani, e intr-adevar foarte frumoasa, iar in poza aceea cu prosopul e super simpatica.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
aeperju spune:
Fetelor! Help!
A zis doctorita ca miercuri ne face desfundarea de canal. Spuneti-mi se face fara anestezie? Asa pe viu? Ca tanti asta nu face anestezie a zis ca doar o sa-l tina trei persoane. MI se rupe sufletul nu alta....
emma
Roxana_G spune:
Ca de obicei eu pe fuga, ca vine acusica fata mea. Andrei e bine, afost ok azi, vesel si haios foc. I-a placut la cumparaturi. Nu am luat mare lucru, la Metro sunt niste cosuri interesante gata pregatite cu bauturi, dulciuri si cafele. Din pacate cel care era cel mai interesant nu se mai gasea, insa am luat unele super, de fapt ultimele din modelul pe care l-am ales. Cam asta...Si pentru Andrei am luat si piajmale si body finute de la Marks&Spencer. 89 RON set 3 pijamale si 115 RON set 7 body.
Ma rog am luat si tone de dulciuri pentru copii si cateva decoratiuni de Craciun. Am rezolvat pe toti.
Laurici, tare dulce "seful" tau. Ce haios e in salopetica rosie!
Tomasa, si eu imi fac griji legat de scaun, in ultima vreme a mers fara, ca o duce sotul si o ia soferul, iar scaunul ei e la mine in masina. Insa sta in centuri, dar as vrea ceva mai sigur. Scaunul de la Chicco il stiam, e cam mare insa si e greu cu amandoi in spate. Voi cum ii tineti?
Multumesc de pontul cu Levis, o sa mai incerc. Problema e ca tu esti slaba si ai o alta conformatie, eu am talia conturata si un fund cat China si blugii de regula sunt mai drepti.
Sabina, m-am tratarisit cu Vic C. Sunt bine, multumesc. Scaun sa ii iei si Sofiei, cred ca e util.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Alehiam, bine ca a fost ok cu drumul. Si noi cand mergeam cu Alex preferam sa plecam dimineata cand dormea si sa venim eventual foarte tarziu cand era obosita si adormea usor. Pranz catre seara insemna cam scandal la drum lung. Pana pe la 6 luni, apoi nu au mai fost probleme.
Pinacolada, doamne ajuta sa nu fie probleme si sa scape usor puiul. Sotul ce sa zic...si eu sunt nemultumita de situatie insa nu a facut intentionat omul.
Ali, cred ca acel inaltator ne-ar trebui si noi, ca altfel ii vine centura direct in fata. Pe acela l-ai folosit?
Capatina, am racit pupata de sot. Ca de la altele m-am abtinut tocmai in scopuri preventive. Pe aia mare o cheama Q7.
Ana, din acest fel de scaun voiam. Sta Miruna in el? Cum prinzi centurile? Ai sistem special pentru reducere centuri?
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Tomasa, nici nu imi faceam griji ca ar fi fost pozitiv testul. Ptr vaccin i-am pus seara un supozitor cu paracetamol.
Sabina, aoleeeeeu, sa nu ii mai lasi singuri! Ai grija, eu si la baie ma duc cu usa deschisa cand sunt amandoi.
Ana, e super tare Miruna! Pai are dreptate fata, ia sa iesiti la interval cu un cadou.
Andries, sper sa nu ia grasul meu virusii, ca masti oricum nu aveam. Cat despre jucariile mentionate de tine nu prea stiu ca deh, am fata, dar astept sa ne povestesti tu ca uite acusa acusa o sa avem si un solicitant masculin.
Bee, pai eu de condus conduc, de parcat mai greu, de strecurat in trafic imposibil, si de intors la mine si dat cu spatele (am o straduta de 3 m cu masini parcate si eu trebuie sa ies pe langa ele cu spatele) crima si pedeapsa.
Rox ,
Poze