Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
quote:
Originally posted by betty78
Sabina mor de curiozitate......l-ati prins pe junior ce geanta?
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Pinacolada spune:
Andries- sper sa fie asa!
Bee- cum s-au manifestat crizele? ai fost la spital? te-ai internat sau a fost doar un tratament ambulatoriu? merci
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabinaquote:
Originally posted by betty78
Sabina mor de curiozitate......l-ati prins pe junior ce geanta?
pozele noastre
asa creste bebe Mario
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
super tare.....deci l-ai prins cu mata-n sac si pe unde a scos camasa???
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
Salutari si de la noi!
Vad ca avem din nou multi sarbatoriti si le uram tuturor multe luni de acum inainte, ferite de boli si pline de bucurii!
Azi dimineata la 8:30 a trebuit sa-mi trezesc puiutul ca aveam programare la dentist pentru radiografie. Asa mila mi-a fost sa-l trezesc!!! Eu urasc sa fiu trezita din somn si mi s-a rupt sufletul sa-i stric somnul. Bine-nteles ca apoi abia la 14 a mai adormit bine bietul copil. Si maine dimineata o luam de la capat, pentru controlul lui si al meu la medic, care e la 9:30. Dar poate in seara asta adoarme mai devreme si maine se trezeste singurel la 8:30.
Si ca sa continuam stirile de la dentist, vestea proasta e ca s-ar putea sa fie nevoie sa-mi scoata o masea de minte si e nevoie de chirurg... vai de fundul meu...pardon, de maseaua mea!
Vazui ca ati dezbatut problema scaunelor de masina. Si noi il avem montat in dreapta spate din acelasi considerent mentionat de Piciulika: acces usor la bagat/scos. Plus ca in prospect scria clar ca nu pe mijloc. Iar cand merg singura cu el cu masina, tot acolo sta.
Plec sa vad de un pici plangacios care a facut ochisori mari si frumosi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
betty78 spune:
poate ma poate cineva ajuta....nu pot sa deschid paginile care ruleaza cu flashplayer, cu toate ca eu sam instalat pe lap adobe flah player 9.0.47- ultima versiune si nici cele cu java. Stiu ca este o setare la internet explorer la security dar nu stiu care. ma poate ajuta si pe mine cineva
pozele noastre
asa creste bebe Mario
alina.clau spune:
Multumim si celolalte mamici pt urari!
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Sabina spune:
hahaa, betty,m crezi ca s-a simtit vinovat? aiurea. a zis ca e normal sa o ia, pt ca are nevoie si el nu stie de unde sa-si cumpere!!!
din pacate insa, si-a cam pierdut credibilitatea in ochii niostri, tac'su e cam amarat, nici macar lu mult iubita lui logodnica nu-i zice adevarul, ei i-a spus ca "Sabina a urlat la mine ca cica i-as fi luat geanta!"
mda, nu e grav per total, da io cu minciuna nu ma impac, si pe Sofia am facut-o sa inteleaga chestia asta.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
betty78 spune:
avem azi deja o dulcetica de 4 luni
Maia-Iulia de Sheherezada pentr cele 4 lunisoare implinite;
Teodora de Irina.c,
Andra Maria de alina.clau,
Vera Helena de mishuta pentru cele 3 lunisoare;
Andrei Stefan de Nana Motoc,
Andra Maria de nikol31,
Luca Mihai de mada28,
Vlad Dominic de moldoveanca pentru cele 2 lunisoare implinite; si nu in ultimul rand un juniorului de 1 luna Razvan Dimitrie de Bee
Iar la toti va doresc multa sanatate, cat mai multe bucurii si liniste sufleteasca
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
Salut! Am trecut pe aici sa va salut. Eu abia la 14:30 am facut ochisori. Nu stiu ce mama mea am... Ma topeste vremea asta... Sa vina sarbatorile alea mai repejor!!!!!
Noi nu o mai punem de o intalneala? Macar asa la o plimbarica... Cine se plictiseste si are chef de o barfa mica, va astept pe la mine la o tacla, o maslina ceva....
Micul Yannis creste mare
mandarinutza spune:
La multi ani pentru Teodora de mami Irina.c, Andra Maria de mami Alina.Clau si Vera Helena de mami Mishuta, Andrei Stefan de mami Nana Motoc, Andra Maria de mami Nikol31, Luca Mihai de de mami Mada28, Vlad Dominic de mami Moldoveanca si nu in ultimul rand pentru Razvan Dimitrie de mami Bee!!!
Fetelor, sa stiu ca aveti spor la scris!De abia am reusit sa citesc tot din urma.
Sabina, sa stapaniti sanatosi masina!
Stiu ca intrebati de marsupiu, si eu il folosesc de vreo 2 saptamani, scrie pe el ca merge de la 0 luni. A mea fetita e super incantat, numai sa o pun cu spatele la mine si sa vada ea tot prin jur.Daca o pun cu fata la mine, nu prea ii convine si se foieste.Eu o scot afar siin marsupiu, dimineata mergem cu caruciorul si pe la 4 daca e frumos afar si nu doarme o plimb in marsupiu pe afar, mai fac si niste cumparaturi si ii place tare mult.
Fetele care ati depus actele pt CIC, stiti cumva unde gasesc si eu lista cu bancile acceptate pt virarea banutilor direct in cont?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze