Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Tzuc,Tomasa,Lauricimultumim pt urari!
La randul nostru uram si noisarbatoritilor de azi si de ieri (cu intarziere)!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

LOL!! Inca unu' de 20 de anisori?? Pai e mai simplu, il mituiesc pe ala de 20 sa stea cu aia mici si ne ducem la hotel!!

La bucatarie nu se poate ca am ditamai geamul pe luminator si nu am inca jaluzele (n-am apucat sa comand), cred ca vand babele bilete, mai scot si ele un ban in plus pe langa pensie.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

MAIA-IULIA de sheherezada
TEODORA de irina.c
ANDRA-MARIA de alina.clau
VERA-HELENA de mishuta
ANDRA-MARIA de nikol31
ANDREI-STEFAN de nanamotoc
LUCA-MIHAI de mada28
VLAD-DOMICIC de moldoveanca
RAZVAN-DIMITRIE de bee

sa cresteti mari,sa fiti cuminti si sanatosi

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Multumim luy, bikmaria, rodicamaries, danuta36, Roxana_G, isabeluta, afibebe, Yaia, mihailescu teodora, sim_stoian, danielle02, cecilia L, tomasa, betty78, myral, slippers76 pentru urarile de la multi ani (lunite) !!!

Bebe EDY este binisor. Am facut vaccinul aseara si este putin agitat.
Poate o sa reusesc zilele astea sa pun ceva poze cu "grasunelul" de 6,7 Kg la 2 lunite.

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

andriesu, mai adauga si una bucata baiat de dooj de ani in alta camera, si care se culca la 3 dimineata, si o sa ai ditai ecuatia de rezolvat sa stiica Gheo a avit ditai mucii 7 saptamani! dupa aia mai rarut...da tot a mai avut, fara sa fie racit.E rinita sugarului.eu cred ca n-a luat viroza dulcicul tau!

sigur, Casco obligat.si ma fac io soferita, la primvara. Pazea, emigrati, io v-am prevenit!!!

Ana, , e mortalaaaaaaaaaaa!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, vezi ca mai este o clauza impotriva vandalismului, adica daca trece vreun idiot si iti trage o cheie din fata pana in spate, asa de control , eu una am patit-o cand vroiam sa imi vand masina, si vezi ca deobicei desteptii aia de la asigurari nu iti spun de clauza asta si te trezesti ca trebuie sa iti vopsesti masina pe banii tai....asa ai grija.....

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Ana tare rau "maine poimaine" e ziua mea

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Sabina mor de curiozitate......l-ati prins pe junior ce geanta?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Si noi multumim de urari. Al meu sarbatorit e in bratele mele si zambeste galesh. Asta noapte mi-a dat trezirea la 2.30 si la 6.30. Apoi somn din parti! Si al meu e mucos pe interior, dar suspectez caldura prea mare din casa.
Pinacolada, danatate puiului! Chiar daca nu face febra mare poate fi bronsiolita. A mea a facut 2 reprize doar cu subfebrilitate.
Sabina, la asa masina musai carnet si la tine! Eu sunt turbata sa luam Logan cu 7 locuri. Sa ne vedem noi intai la casa, apoi trebuie sa bat tare barbatul la cap ca e nevoie de masina. Ce dushi suntem si noi. Ne facem casa la 30 km de Bucuresti si la momentul actual singura masina viabila cu care ne facem treaba e a socrului. . Ca VW-ul de firma a lui Radu e pe moarte si al meu n-are vreme s-o bage in service. Mica menstruatie zici? Si aia mare cum e, daca asta mica e de 8 zile? NU ca n--ash fi invatata sa ma tina 8 in mod normal. Uffff, turbez cu chestia asta. Si de unde la prima nastere m-am plans ca n-am avut lohii (prea rau) si m-am refacut greu, am schimbat doctorul. SI mi-a dat nenea asta niste lohii si sangerari sa nu le pot duce! Dar una peste alta vb lui, eu ma simt de la excelent in sus, asa ca de ce ma plang?
Roxana, lasa magaoaie magaoaie, dar cata vreme are servo.......Eu una sunt in stare sa conduc si camionul. Sper macar Andrei sa scape de viroza.
Tomasa, cu toate incurajarile si asigurarile ca n-ai cum sa ramai, tot testul te-a linistit. Bine si asa.
Or fi astia mici frumosi, dar abia astept peste un an si ceva sa vedem ce perle incep sa scoata.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata la amiaz si de la noi,am dormit asa bine,calmantele cele sunt de vina am furat bebelusha de dimineata si am pus-o la mine in pat,am dormit amandoua ca niste prunci (asa a zis tati)

sabina aici se pun bebelushii cat sunt micutzi pe scaunul din fata ca sa ii aiba mamicile mai bine sub observatie,daca e tati la volan,eu o pun pe scaunul din spate dreapta ca si eu stau in spate cu ea.
tomasa ai stat putin in stres iubita dar ai scapat

voi cand incepeti sa puneti decoratiunile de craciun?bradutzii? vad ca aici deja au inceput astia,gradinile sunt pline de beculete si ornamente,ma gandesc ca ar fi prea devreme?parca nu mai am rabdare

sa vedeti ce i-am luat la bebelusha ptr. masina:

http://good-times.webshots.com/photo/2810121840101671646UDzfnR?vhost=good-times

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

La multi ani la 3 lunisoare pentru Teodora de mami Irina.c, Andra Maria de mami Alina.clau si Vera Helena de mami Mishuta!!!
La multi ani la 2 lunisoare pentru Andrei Stefan de mami Nana Motoc, Andra Maria de mami Nikol31, Luca Mihaide de mami Mada28, Vlad Dominic de mami Moldoveanca!!!
La multi ani la 1 lunisoara pentru Razvan Dimitrie de mami Bee!!!

In alta ordine de idei: MEA CULPA!!! Intentia a fost foarte onorabila numai ca yahoo.mail nu-mi permite sa trimit documente mai mari de 20 mb. De fapt am mult mai multe povesti in format audio, dar sunt mari. Momentan singura solutie gasita de mine ar fi sa va trimit pe messg online povestile. E destul de lunga procedura asta si nu stiu daca v-ar conveni. asta e solutia mea de ne-stiutoare. Osa ma gandesc la ceva mai usor!!! Intre timp eu sunt deschisa sa va trimit povestile pe messg...pentru cine doreste binenteles.

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Vladutz

Mergi la inceput