Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Pinacolada spune:
SLIPPERS-nu luca nu e la gradi, si el nu a vut nimic! daca e sa fie ceva, e luat de la cristi!
s-a trezit si e cu nasul destul de varza, l-am curatat, i-am luat febra in popou-are 37,5 deci nu are, i-am dat panadol 2 ml si stodal! 1/2 novocalmin inca nu i-am dat...
Sabina spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Sabina
Tomasa, eram convinsa!
Mai Sabinescu.. se zice "eram precisaaaaa!".. asa ca marmota din reclama.
de Ioana (27.09.2007)
treci la invatat:)))
mai ai 3 zile si ai scapat, yuhuuu:)
eu am avut inconstienta de alasa fata singura cu bb pt juma de ora.adica eu eram in casa, da ei singuri in camera.
La final vine sofia si zice: mama, hai spala-l, ca l-am dezbracat deja
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
slippers76 spune:
Pinacolada, poate sunt doar muci. Al meu a facut rinita. Nu-i da antitermice daca nu trece febra de 38 in popou. Ti-a zis medicul sa-i dai preventiv?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pinacolada spune:
slippers- da, pt ca i s-a parut ca respira greu! si a spus ca nu cumva sa fie debutul unei bronsolite.....
slippers76 spune:
Sabina, nu poti sa zici ca n-ai ajutor de nadejde. Maine-poimaine ti-l si spala si ti-l aduce la alaptat.
Si apropo de maine-poimaine si de cum inteleg copiii ce vor ei: ieri, Mihai suparat pe Miruna ca nu voia sa-si lege sireturile la ghete. Ii spune: maine-poimaine implinesti 5 ani si inca nu-ti legi sireturile, bla, bla... La care Miruna alearga fericita la mine in bucatarie: "Mamiiii, a spus tati ca maine si poimaine e ziua mea!"
Andries spune:
Neata' (chiar daca e doispe... eu oricum m-am trezit la 5:20 si NU m-am mai culcat!!)
am citit, am vazut poze, foarte frumosi, nu mai nominalizez ca memoria mea nu mai e ce era odata (fosta-i lele...)
La Multi Ani!! Sarbatoritilor!!
Pinacolada si a meu are muci si e mai agitat de vreo 10 zile. Mucii ii are de la frat-su, care ne-a captusit cu o viroza din aia, antrenata, de gradinita. Eu pur si simplu am zacut, acum iau super antibiotic ca m-am suprainfectat in gat, nas, urechi, astia mici vad ca o duc mai bine. Ce am facut eu; ser si dezmucire chiar si de 15 ori pe zi, cu multa rabdare, dar ferm. Pana acum nu a facut febra, cred ca l-a ajutat si alaptatul meu... ala putin si transparent sincer cred ca l-a ajutat.
Sabinelu oai iti iei masina de masina, s-o stapaniti sanatosi. Sa fiti atenti la casco, sa va asigurati de toate riscurile, ca e belea ce se intampla la noi in bucuresti. Ma gandesc si la furt.
Scaunul se pune ideal in dreapta spate. Dar la noi, ca la nimenea, pentru ca multi nebuni forteaza rosu si prioritatea (ca de' la politie stai si scoate-i ochii ca a intrat pe rosu, n-ai nici o dovada si te ia dupa prioritate), de multe ori mi s-a intamplat sa ma 'stearga' cate unul venit din dreapta, intra cu mare viteza pe galben si daca ai ghinion...nu vreau sa ma gandesc. Asa ca eu i-am schimbat pe stanga spate scaunelul. Si eu ma asigur acum mai abitir cand intru pe verde in intersectie ca prea sunt multi nebuni pe strada.
Sabina fa scoala si fa-te soferita, la tine coordonarea ochi-mana-picior trebuie sa fie super tare asa ca nu mai astept sa ai nici o problema!!
Roxana daca e viroza nu ajuta nici masca nici mama mastii, daca a luat-o aia e. Sa speram ca nu agatza virusii asa usor.
Si apropos' de ponei... ca sa nu va mai plangeti ce parere aveti de arma lui Optimus Prime? sau de racheta lansatoare?? prima e 180 roni, a doua 210 roni, ambele au mega reclama pe minimax, imi vine sa-i impusc, da' n-am cu ce!! asa ca in week end am sters-o o ora de-acasa si m-am intors cu racheta lansatoare...si am ascuns-o bine, bine pana la Craciun. husbandul a spus ca nu sunt zdravana la cap daca i-am luat asa ceva, dar daca-si doreste copilul pot eu sa-i rezist? cel mai haios este ca jucarii imi cere numai mie, lui tati mai rar...
Andries
Andries spune:
tomasa felicitari pentru testul de sarcina, ai scapat de-un stres!! si ia si tu o contraceptie ...eu una de-abia astept sa am verde dar ma gandesc si la un aspect practic: cu un copil intr-o camera si al doilea in cealalta camera...cum o facem? in baie?
Andries
slippers76 spune:
Andries, mai ramane si bucataria, si e mai aerisita decat baia. Si apropo de jucarii si de mult mediatizatii ponei, al meu sotz s-a dorit revolutionar de sarbatorile astea si a propus sa-i luam Mirunei doar hainutze. I-ar eu i-am spus ca nu-i zdravan la etajele superioare. Poate vrea o demonstratie in strada impotriva lui Mos Craciun, cu portrete arse si alte alea. Asa ca tot la ponei ramenem... plus hainutze, bineinteles.
Sabina spune:
andriesu, mai adauga si una bucata baiat de dooj de ani in alta camera, si care se culca la 3 dimineata, si o sa ai ditai ecuatia de rezolvat sa stiica Gheo a avit ditai mucii 7 saptamani! dupa aia mai rarut...da tot a mai avut, fara sa fie racit.E rinita sugarului.eu cred ca n-a luat viroza dulcicul tau!
sigur, Casco obligat.si ma fac io soferita, la primvara. Pazea, emigrati, io v-am prevenit!!!
Ana, , e mortalaaaaaaaaaaa!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Si apropo de maine-poimaine si de cum inteleg copiii ce vor ei: ieri, Mihai suparat pe Miruna ca nu voia sa-si lege sireturile la ghete. Ii spune: maine-poimaine implinesti 5 ani si inca nu-ti legi sireturile, bla, bla... La care Miruna alearga fericita la mine in bucatarie: "Mamiiii, a spus tati ca maine si poimaine e ziua mea!"
de Ioana (27.09.2007)