Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by nemary

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Referitor la superstitii, eu chiar nu m-am mai obosit sa le bag in seama.
Imi vine sa rad cand imi aduc aminte ca acum cativa ani am botezat un baietel le cineva la tara si a doua zi dupa botez cand i s-a facut acea baitza copilului o gashca de babe experte in traditii au sarit pe mine si efectiv m-au trantit cu fundul pe cadita intoarsa. Instantaneu m-am inroshit de nervi insa am fost calmata explicandu-mi-se ca asa se face ca sa nasc si eu baiat.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

si se pare ca baiat o sa ai

Mari 30+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

AM sa le trimit babutzelor niste carduri de multumire. In mod sigur de asta am baietel

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Saru'mana de raspuns, Gugule.Asa ma gandeam si eu... culori pale, linistitoare pentru dormitorul lui bebe... tot asa, un verde crud... eventual... 2 pereti o culoare si ceilalti doi alta.... dar care sa se combine armonios.

Pupicei dulcei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 28 Andrew John

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by miky_mamica

Cred ca am reusit sa pun si eu pozele cu patutul viitorului meu baietel si sunt tare mandra ca am cumparat exact ce imi doream in ciuda mamei si soacrei care deja au sarit in capul meu!!!!
patutul aici: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy

Miky 34+ cu Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png

Au mai ramas maxim 6 saptamani!!!!

f dragut patutul lui bebe, parca ar fi de print. sa doarma cat mai mult in el si sa creasca mare. noi patut o sa cumparam dupa 6 luni, pana atunci o sa avem unul de imprumut.

Mari 30+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Saru'mana de raspuns, Gugule.Asa ma gandeam si eu... culori pale, linistitoare pentru dormitorul lui bebe... tot asa, un verde crud... eventual... 2 pereti o culoare si ceilalti doi alta.... dar care sa se combine armonios.

Pupicei dulcei.

Vali

Verdele crud face un contrast superb cu un lila. La mine camera e toata verde dar am mers pe perdea si cateva accesorii lila.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ce fericita sunt ne-au livrat masina de spalat. abia astept sa o montam si sa spalam primele hainutze in ea.

Mari 30+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

La noi era singurul loc din camera unde mergea sa instalam patutul si camera noastra este in culorile Stelei, doi pereti rosu si doi albastru pt ca am un sot microbist rau de tot. Sa nu va spun ca si draperiile sunt ros-albastre asa ca ar fi bine ca bebe sa fie stelist ca taticu ca altfel e de rau........

Miky 34+ cu Luca Gabriel
patut: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miky_mamica

La noi era singurul loc din camera unde mergea sa instalam patutul si camera noastra este in culorile Stelei, doi pereti rosu si doi albastru pt ca am un sot microbist rau de tot. Sa nu va spun ca si draperiile sunt ros-albastre asa ca ar fi bine ca bebe sa fie stelist ca taticu ca altfel e de rau........

Miky 34+ cu Luca Gabriel
patut: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy

Pai in cazul asta nici nu se putea altfel. O sa creasca bebe stelist inrait. Las ca aveti baldachin la patutz si e el suficient de bleo ca sa nu fie bebitzu agitat. Tati inca nu i-a luat echipament?
Noi suntem fani FC Chelsea si tati al nostru vrea sa dea comanda de un echipament si pt asta micu' . Am vazut pe net ca au tricou si short pt bebei de un an si tricourile se pot personaliza cu nume pe spate.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Miky scuze...n-am vrut sa las impresia de critica. Vroiam doar sa... aflu ce culori aleg fetele.... ca sa stiu si eu cum fac.
Banuiesc ca arata tare fain camera-stelista.
Pupici.

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Miri acum am citit din urma si am vazut ce probleme ai. Stai linistita si ramai optimista, cel mai important e ca bb e OK si o sa vezi ca DD o sa le aranjeze cu bine pe toate. Mai e putin si se termina, in curand o sa-ti tii bebelushul in brate!
Nu mai fii suparici, descarca-te si apoi gandeste pozitiv, ca doar tu erai aia care dadeai cu shlapu' dupa noi

fata,

Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Miky scuze...n-am vrut sa las impresia de critica. Vroiam doar sa... aflu ce culori aleg fetele.... ca sa stiu si eu cum fac.
Banuiesc ca arata tare fain camera-stelista.
Pupici.

Vali

Eeeee HONEY aici nu e vb de critica. Exista niste reguli in privinta culorilor insa asta nu inseamna ca trebuie sa le respectam. Daca unei persoane ii place foarte mult o culoare si daca acea culoare ii da o stare de bine nu cred ca e o problema, poate ea sa fie si "kakaniu-vargat" cum zice bunica..

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput