Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
gugushtiuc spune:
Referitor la superstitii, eu chiar nu m-am mai obosit sa le bag in seama.
Imi vine sa rad cand imi aduc aminte ca acum cativa ani am botezat un baietel le cineva la tara si a doua zi dupa botez cand i s-a facut acea baitza copilului o gashca de babe experte in traditii au sarit pe mine si efectiv m-au trantit cu fundul pe cadita intoarsa. Instantaneu m-am inroshit de nervi insa am fost calmata explicandu-mi-se ca asa se face ca sa nasc si eu baiat.
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Tinna S. spune:
Fetelor eu am crezut azi noapte ca nasc
M-a apucat pe la 4 dimineata o durere de burta nasoala rau, semana cu aia pe care am avut-o cand m-au apucat durerile la prima nastere. M-am speriat rau de tot. Am luat un No-spa si pana la urma m-am linistit. Dar e adevarat ca ieri n-am fost cuminte deloc, am avut o zi tare agitata si vad ca nu e de gluma.
Pupici,
Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
honey79 spune:
Bun gasit, zuzici dragi.
In sfarsit am reusit si eu sa citesc acest capitol, cap-coada.... insa tot sunt restanta cu cca 6-7 capitole, pe care imi doresc mult sa le parcurg, avand altfel impresia ca am pierdut ceva.
Noi suntem relativ bine, azi implinim 28 saptamani.
Azi-noapte a fost agitata rau si n-am reusit sa ma odihnesc prea bine, din cauza de arsuri. Si, desi medicul din Germania mi-a prescris niste pastile ajutatoare, pe care am dat si-o caruta de bani (80 euro) si pe care ar trebui sa le iau dimineata, cate-o jumatate de pilula, preventiv.... zici ca-s batuta in cap..caci mereu aman.
Sotul a inceput azi noul job.Abia astept sa vina acasica sa-mi spuna cum i se pare.
Tot astazi, asteptam noutatile referitoare la casuta:accepta oferta noastra sau....?!
Miri multi pupici si imbratisari. Sper ca totul sa fie bine si cu tine,caci se pare ca bebe Sascha e ok.
Alinus mi-e groaza cand vad cat de putin mai ai pana la capatul odiseei. Deja mi se face pielea gainii, cand ma gandesc cum trece timpul si ce repede ne apropiem de termen.
Eu una, n-am nimic cumparat...nici pentru mine, nici pentru bebe, nici pentru spital, nici pentru acasa.Sper sa reusim sa ne mutam cat mai repede si apoi sa le rezolvam si pe acestea, in timp util.
Am vazur de asemenea, ca ati vorbit de kilogramele in plus... eu habar nu mai am cat am mai depozitat, insa... ultima data ma apropiam vertiginos de 20kg.Sa nu mai zic ca am celulita si vergeturi peste tot... si ca arat ca vai de mine. Imi canalizez insa gandurile si grijile catre bebe acum...si ... ma las pe mine la sfarsit, cand totul va trece.
Va pup pe toate toate si va imbratisez cu foc.
PS: Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si pentru aprecieri, referitoare la casuta.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 28 Andrew John
Vali
gugushtiuc spune:
LAURICI iti mai aduci aminte cum am descoperit noi, aspirante fiind, in aceeasi zi ca suntem gravi? Eu nu am avut curaj sa deschid odiseea(de fapt nici nu prea stiam pe atunci cum se face), ai inceput tu primul capitol si uite ca ai avut mana buna. Un milion de pupici pt asta.
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
miky_mamica spune:
Cred ca am reusit sa pun si eu pozele cu patutul viitorului meu baietel si sunt tare mandra ca am cumparat exact ce imi doream in ciuda mamei si soacrei care deja au sarit in capul meu!!!!
patutul aici: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy
Miky 34+ cu Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
Au mai ramas maxim 6 saptamani!!!!
Tinna S. spune:
A, si bineinteles ca zuza de mine nu am pregatit nimic pentru bagajul de spital, am zis mereu ca mai e timp...
Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
honey79 spune:
Fetele... o intrebare...urmare a pozelor Miky-mamicai ( patutul e superb, by the way, sa-l foloseasca bebe cu placere ) :voi cand vopsitit camera lui bebe... va ganditi la cromoterapie???? Am vazut peretele rosu, unde era patutul pus...si stiu ca rosu e culoare activa... iar eu ma gandesc pentru bebe la o culoare calmanta...mai ales unde-i patutul:verde/vernil/, galben, portocaliu.
Voi ce ziceti???
bebe de Honey 28 Andrew John
Vali
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by miky_mamica
Cred ca am reusit sa pun si eu pozele cu patutul viitorului meu baietel si sunt tare mandra ca am cumparat exact ce imi doream in ciuda mamei si soacrei care deja au sarit in capul meu!!!!
patutul aici: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy
Miky 34+ cu Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
Au mai ramas maxim 6 saptamani!!!!
MIKI eram aproape hotarata sa cumpar si eu acelasi model, insa m-am razgandit in favoarea unuia de lemn. E foarte frumos sa faca bebe nani in el sanatos.
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
nemary spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Referitor la superstitii, eu chiar nu m-am mai obosit sa le bag in seama.
Imi vine sa rad cand imi aduc aminte ca acum cativa ani am botezat un baietel le cineva la tara si a doua zi dupa botez cand i s-a facut acea baitza copilului o gashca de babe experte in traditii au sarit pe mine si efectiv m-au trantit cu fundul pe cadita intoarsa. Instantaneu m-am inroshit de nervi insa am fost calmata explicandu-mi-se ca asa se face ca sa nasc si eu baiat.
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
si se pare ca baiat o sa ai
Mari 30+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by honey79
Fetele... o intrebare...urmare a pozelor Miky-mamicai ( patutul e superb, by the way, sa-l foloseasca bebe cu placere ) :voi cand vopsitit camera lui bebe... va ganditi la cromoterapie???? Am vazut peretele rosu, unde era patutul pus...si stiu ca rosu e culoare activa... iar eu ma gandesc pentru bebe la o culoare calmanta...mai ales unde-i patutul:verde/vernil/, galben, portocaliu.
Voi ce ziceti???
bebe de Honey 27+ Andrew John
Vali
HONEY welcome!!!
Eu am facut un verde crud, e o culoare care calmeaza. Initial ma gandeam la un galben insa m-am documentat pe net referitor la efectul culorilor asupra bebelushilor si am descoperit ca galbenul din pacate poate provoca indigestie bebelushilor, chiar daca suna caraghios.
Cele mai indicate culori sunt cele temperate, verde bleu lila. Rosu NO WAY!!! e mult prea obositoare pt ochi. daca totusi se merge pe aceasta culoare e bine ca aceasta sa marcheze eventual locul de joaca din camera copilului, in nici un caz acela in care va sta patutul copilului.
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!