Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Miri, un mare buchet de flori pentru tine, sa-ti treaca supararea
fata

Mari 30+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Guguleee deja ai programarea la cezariana? Bravo, iubita, sa fie intr-un ceas bun Unde ziceai ca nasti? In Iasi?
Alina acum am vazut semnatura ta: 37 de saptamani Doamne, mai e un pic! Am niste emotiiii...sper sa nu ti le transmit si tie

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Miri si ca sa nu mai fii supi si sa nu mai plangi! Pai ai vazut ca bebe e bine, lasa ca nu mai e mult si iti vei rezolva celelalte probleme dupa nastere.

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Laura - doresc sa ti se termine "santierul" din casa cat mai curand sa te poti odihni si bucura de aceste ultime momente ce au mai ramas din odisee la maxim.Cand se va vopsi, este bine sa nu stai acasa.Cel putin atata timp cat mirosul de vopsea v-a fi puternic.

miri - Nu-i usor insa, cauta sa nu te necajesti caci nu mai ai mult pana la sfarsitul odiseei si vei scapa.Capul sus.

Apropos de retentia apei, eu stau inca super bine la acest capitol.Nu mi s-au umflat absolut deloc picioarele,mainile sau fata.
Imi amintesc ca la celelalte sarcini mi s-a intamplat aceasta pe ultima suta de metri inainte sa nasc.Deci, mai am ceva pana acolo!

Poze 35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by micsunea

Miri,
si eu imi pun aceeasi intrebare ca si Alina. Daca tot risti cezariana, de ce sa nu-l scoata pe bebe la 35-36 de saptamani ca inca vreo doua saptamani mai rezisti fara insulina, si in 20 de zile, BB nu e sa ajunga la 4kg!!!

Of, sper sa fie totul bine!
Micsunea,
31+

MICSUNICA axista o explicatie. la morfofetala de 32 de sapt. cand ne-a anuntat dr ca bebe are 2700 ne-am umflat eu si sotul in pene de mandrie ca bebe gras si frumos avem, dar dr. ne-a "taiat macaroana" imediat si ne-a explicat ca un bebe cu greutate mare nu inseamna ca e si unul foarte bine dezvoltat si ca un bebelsh daca se naste inainte de 37 de sapt tot prematur e din pdv al dezvoltarii, indiferent de greutatea pe care o are. In plus acesti bebelusi pot avea probleme cu calcemia, glicemia si cu respiratia(asta daca intr-adevar se dovedeste ca sufera de diabet). Drept urmare scoaterea din burtica prin cezariana nu ajuta.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Guguleee deja ai programarea la cezariana? Bravo, iubita, sa fie intr-un ceas bun Unde ziceai ca nasti? In Iasi?
Alina acum am vazut semnatura ta: 37 de saptamani Doamne, mai e un pic! Am niste emotiiii...sper sa nu ti le transmit si tie

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Laurici, nu fac cezariana in Iasi. In plus am mentionat ca daca e sa fac ceza o fac la un spital privat. In Iasi nu este inca asa ceva din pacate.
In ceea ce priveste domiciliul meu nu stau in Iasi, dar am trecut asa pt ca nu aveam chef sa trec Sv pt ca e prea multa lume curioasa(nu stiu daca mai tii minte dar si Ginger la un moment dat si-a schimbat nick-ul parca si tara din acelasi motiv). Am incercat sa scot localitatea si judetul dar nu am reusit, ca sa nu mai induc lumea in eroare.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Beinazutza bine ai venit in randul zuzicilor. Sa scrii repede primele 10 mesaje ptc iti sunt moderate si apar mult mai tasrziu, fiind posibil ca fetele sa le rateze.
Am ras de numa, citind superstitiile babelor. Majoritatea le cunosteam si eu... la 13 zile dupa ce am pierdut fetita, fina mea a nascut un baietel pe care cand m-am dus sa-l vad m-au pus sa-l sterg pe fatza cu dosul manecii de la bluza M-am conformat, ptc imi pasa prea putin de orice se intampla in jurul meu, dar acum imi vine sa mor cand imi amintesc! Si, vorba fetelor: stam la usa si intrebam cine e la ciclu, cine a avut noroc

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

MIRI, am sa mai adaug ceva la raspunsul dat Micshunicii mai sus. E foarte posibil ca bebelusii nostri sa fie bebeloi fie fiindca suntem noi mai mari(parintii) de felul nostru sau pt ca suntem noi ca femei predispuse sa facem copilasi mai mari.
Nu mai fi suparici, daca la eco nu s-au vazut probleme inseamna ca e de bine.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

chiar asa, parca mai ieri stateam cu testele de sarcina in mana si nu ne venea a crede ca au aparut cele 2 liniute si la noi, si uite acum...deja a intrat si Odiseea noastra in linie dreapta. or sa inceapa si emotiile cat de curand

Mari 30+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

aproape am terminat de facut cumparaturile pt.bebelina, mai avem de luat prosopel, crema cu galbenele, termometru, garmasan... si cred ca atat.
in schimb nu am gasit folie de protectie pentru wc , rog fetele care au cumparat sau vazut pe undeva sa-mi spuna si mie. eu m-am uitat in Cora si Carrefour dar nu am gasit.

Mari 30+ bebe

odiseea

Mergi la inceput