Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ai dreptate, Gugule. Vroiam doar sa... fiu sigura ca Miky nu se supara.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 28 Andrew John

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

Miri si , bine ca e bebe bine, o sa fie si mami!! vorba mea cand trec prin dificultati, e ca intr-un final stiu ca o sa fie bine, intr-un fel sau altul.

a propos de superstitii, cu treaba cu femeia murdara parca am fi in vechiul testament, zau asa!! e clar o treaba scrisa de barbati, care se pare ca sunt puri tot timpul

honey, taaare furmoasa casuta!! vreau si eu una cu o curte asa mare si frumoasa! fac naveta la Cta daca e nevoie! sa inteleg ca acuma ai si net, deci tii aproape de noi!!

gugu, oare cum e sa stii sigur data? off, cred ca mie mi-e mai usor sa stau la surpriza, decat sa numar zilele.

tinna, stai cumintica si fa-ti bagajul, eu am inceput si saptamana viitoare sper sa-l si termin!! Tu stii cum trebuie sa fie cu durerea de nastere, doar ai mai trecut o data prin asta!

si repet, cu riscul sa va enervez: STATI CUMINTI!!!

Miky mamica, frumos patutul, cu toate perdelutele alea arata asa, princiar!!

fetele, despre culori in camera, la noi alegerea a fost facuta mai demult de sor-sa, adica verde pal cu portocaliu pe alocuri (adica lemn si pe covor), asa ca patutul l-am luat in aceleasi culori!! sa-i placa lui bebe, ce altceva pot spune!

Laura Ioana, inca nu s-a terminat cu lucrarile... Ai grija la mirosul de vopsea si la praf, sa nu stai pe acolo, te dai gravida si lovita, schimbi programele la tv! Noi am hotarat sa facem schibul de faiainta in bucatarie la vara, acum ar fi prea balamuc, la vara iau copilu' si ma mut la mama, cele mici paote mai merg si ele pe la bunici, tabere etc si e mai bine. meseriasi sa gasim, ca vara cica e mai greu.

am ami iesit si eu din butoiul de sictir existential, sper sa fiu mai activa!!

burticile

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

DOCULETZ sincera sa fiu nu am nici un stres in privinta asta.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

URAAAA am scapat de control. Altul a zis ca nu'mi mai face.
Angeique ai avut dreptate...si tu si Gatta cand ati zis ca dureaza putin. 2 minute cu control cu tot. A durut putin putin cand a bagat nebuniile alea metaice reci...dar m'a prevenit...si am suportat mai usor.
Vineri iau rezultatu. Sa'mi tineti pumnii.

Miri un ( a se citi un buchet de floricele cu un buchet de pupici) pt cea mai optista mamica. Daca Sacha e bine....cred ca DD te va ajuta sa mai rezisti 3,4 sapt. fara nenorocita aia de insulina.

29+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Angi - daca nu te lasa presiunea din tample si tensiunea creste mai sus de 14 cu 9...eu zic sa mergi la medic chiar in seara asta si nu maine

Natalia Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele.Tocmai am venit si noi de la dr .Am fost asa cum v-am scris azi la medicul de familie care mi-a spus ca totul este bine .Mi-a gasit o usoara anemie dar se rezolva cu lactate.Mi-a gasit in schimb tensiunea cam maricica :15,7 ,este prima data cand o am asa de mare probabil si de la oboseala , putin stres si uite asa a urcat ea linistita la nivelul asta .Pe urma am fost la doamna dr ginecolog care este o draguta.Mi-a dat si mie vestea ca bebelusa este mare : 2,450 g.Mi-a spus de col ca este putin deschis si mi-a recomandat odihna cat mai multa , nu stiu in ce masura voi putea sa stau linistita in pat cu Andrei care este un nazdravan, dar vom incerca , si mi-a mai spus ca DPN:31 Decembrie 2007 .Dr mi-a spus ca sunt in 35 de spatamani.Acum asteptam sa vedem cand va veni ceasul nasterii speram sa fie bine .Vasi aveti grija de voi si de burtici.Ma pun sa citesc din urma .

danybv33Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare Zuzici !

Cum va simtiti azi ?

Eu am avut o noapte nasoala ...de cand mi-a zis doctorita mea ca-mi va provoca nasterea , s-a dus si linistea mea. Aseara am stat si-am citit tot felul de povesti cu provocarea nasterii si mi-a cam intrat frica in oase.Procedura asta poate declansa contractii , insa daca ai un col incapatanat si tare , potzi sa te chinui ore in sir fara sa apara dilatatia care sa permita montarea periduralei...de-aici temerile mele...uufff , chiar nu stiu daca sa accept sau nu inducerea.
Azi noapte , de griji si framantari , subconstientul meu a inceput s-o ia rau de tot pe-alaturi , toata noaptea m-a chinuit o intrebare ( in somn )...daca mi s-a rupt apa cand faceam dush si eu n-am simtit ?.Apoi am visat ca ajunsesem la spital sa nasc si nu erau paturi libere si m-au pus cu una careia ii miroseau picioarele ingrozitor si m-a apucat plansul si ma simteam parasita de toata lumea si neajutorata...si uite-asa se facu dimineatza si eu m-am trezit varza.
Azi n-am avut timp sa citesc si vad ca ati fost f. productive...ma intorc acum sa recuperez.

Pupici.

33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

HELP!!!!!!!!!!!!!!
Miri_mik vin sa te tin de mana. Sau tu pe mine? Tocmai m-a sunat dr mea sa imi zica rezultatul la testul ala de toleranta la glucoza de vineri . In loc de 140 cat ar fi cica maxim admis eu am 165. Si ma prezint miercuri la prima ora sa repetam testul. Va dura 2 h de data asta. Sa innebunesc! Tu macar ar ai avut asa ceva oarecum in vedere desi nu era musai sa se intample!!!!!!!!! La mine de cate ori am facut testul au iesit valorile bune. Nu stiu cat dar au zis ca sunt in regula! Imi vine sa nu stiu ce sa fac! Tre avut grija de bebe acuma sa nu creasca prea mult. Si tocmai azi cand ma gandeam la tine!
Imi sta ultima bucata de turta dulce in gat. Si asa nu mi-a mers tocmai bine azi si ma "plangeam" ca mai dureaza 7 saptamani! Urmeaza cine stie ce: cezariana, bebe prea mare?????? Cat avea Sacha in sapt 33? ca si greutate? Noi 2207g si 46 cm. E urias bebe Benji?
Nu stiu cum mai dorm doua nopti pana la test!
Mi-a zis ca de maine seara ora 22:00sa nu mai beau sau mananc nimic! Testul e miercuri la 7:30? La ce sa am grija pana atunci???????
HELP!

Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ceska si Miri sunt alaturi de voi....a naibii natura asta. Unele ne stresam ca sunt bbii prea mici, altele ca sunt prea mari.

29+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by ceska777

HELP!!!!!!!!!!!!!!
Miri_mik vin sa te tin de mana. Sau tu pe mine? Tocmai m-a sunat dr mea sa imi zica rezultatul la testul ala de toleranta la glucoza de vineri . In loc de 140 cat ar fi cica maxim admis eu am 165. Si ma prezint miercuri la prima ora sa repetam testul. Va dura 2 h de data asta. Sa innebunesc! Tu macar ar ai avut asa ceva oarecum in vedere desi nu era musai sa se intample!!!!!!!!! La mine de cate ori am facut testul au iesit valorile bune. Nu stiu cat dar au zis ca sunt in regula! Imi vine sa nu stiu ce sa fac! Tre avut grija de bebe acuma sa nu creasca prea mult. Si tocmai azi cand ma gandeam la tine!
Imi sta ultima bucata de turta dulce in gat. Si asa nu mi-a mers tocmai bine azi si ma "plangeam" ca mai dureaza 7 saptamani! Urmeaza cine stie ce: cezariana, bebe prea mare?????? Cat avea Sacha in sapt 33? ca si greutate? Noi 2207g si 46 cm. E urias bebe Benji?
Nu stiu cum mai dorm doua nopti pana la test!
Mi-a zis ca de maine seara ora 22:00sa nu mai beau sau mananc nimic! Testul e miercuri la 7:30? La ce sa am grija pana atunci???????
HELP!

Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani

Ibita nu te panica, te rog. In primul rand bebe al tau nu e mare deloc. Al meu la 32 de sapt avea 2700, iar al lui Miri 2800. Hai ca nu e draq atat de negr, o sa fie bine.
Eu nici nu mai stiu ce sa cred. Am intrebat in stanga in dreapta pe la cele care au nascut recent si toate au avut copilasii mari la eco de 32 de saptamani: 2800, 3000 etc. si totul a fost ok.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput