Mamici de noiembrie- decembrie (123)
Raspunsuri - Pagina 4
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Gravidutelor, sa nu va suparati ca suntem asa preocupate de ale noastre ca nu mai avem timp sa va incurajam, mai e putin si ne vom regasi iar toate pe teren comun !
mami de Sophia
va intelegem ..ar fi si absurd sa nu intelegem..doar ca am vrea un pic de incurajarea din partea voastra... luminati-ne si pe noi....please... eu una sunt linistita asa cum spunea si vasari... ea poate spune din propria experienta....e frumos sa ai o astfel de atitudine fata de ceea ce urmeaza (nastere)dar asa ca mine sunt in minoranta ...avem nevoie de incurajari... eu am nevoie pt. dupa desi imi pot imagina..dar nu e tot una...
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
dany26 spune:
mihuta si eu aceleasi pb ca tine cu mulsul....30-40 ml de la ambii sani si in jum de ora de mulsde aceea ii dau si supliment de 3 ori cam in 24 ore....
maine merg si eu la dr sa il cantaresc....sper sa fie totul ok....desi....tare mi-e ca mananca cam putin mai ales ca vrea doar la un san sa suga 20 min...la celalalt nu am sfarcul cum trebuie....
mie dr mi-a zis sa ii dau 50-60 ml lapte praf la masa....si sa ii dau la cerere nu program fix....
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
darleena spune:
Si eu am vrut sa ma dau cu creme anticelulitice si de la farmacie mi-au dat o crema Ivatherm care -spun ei- este 100% sigura in perioada de alaptare. Este si anticelulitica si antivergeturi.
Eu ma dau de doua ori pe zi cu ea, insa cred ca voi lua si crema de la Elancyl de care spunea Erika pentru ca vad ca incep sa ma desumflu si mi-au aparut niste vergeturi cam urate pe picioare, pe care vreau sa le iau din pripa.
Dany ai doar o saptamana si un pic de la nastere. Nu te descuraja, eu la aproape 3 saptamani am reusit sa slabesc 13 kile....bine, ca mai am inca vreo 10 dar am reusit sa incap in blugii pe care mi i-am luat cand eram in luna a treia de sarcina, asa ca sunt foarte fericita.
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
darleena spune:
Si ca sa nu folosesc tzatzele astea doar pentru lapte si pentru batai de cap ca nu pot sa dorm pe burta din cauza lor, azi am iesit pana la Mall cu sotul si mi-am pus un pulover mai decoltat.
Fetelor, nu va inchipuiti ce atractie eram ...toti barbatii se uitau, ba si femeile.
Barbate-miu nu=si mai lua ochii din decolteul meu si radea de reactiile barbatilor care treceau pe langa mine.
A fost super distractiv
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Joshua meu papa cam la 3-4 ore, si maninca la o masa intre 90-110 gr, ca intreba cineva cam cit maninca un bebe la 10 zile.
Sper ca e ok cantitativ.
Am vazut ca multa lume scrie de ceai, apa, din cite am citit eu atita timp cit alaptezi laptele asigura necesarul de lichide pentru copil si nu e nevoie sa ii dam alte lichide de genul ceai sau apa.
Eu cred ca al meu are colici, ca plinge destul de mult dupa masa, insa i-am dat Bonisan care sunt picaturi pe care i le pun direct in guritza.
Stefania, felicitari pentru optimism, sa o tii tot asa !!
Adina, ce bine ca te aud, am inteles ca nu ti-a fost bine, nu am apucat sa citesc in urma insa sper ca esti ok acum.
------------------------
Flory de Joshua Raphael
God brought you in our life
Homepage: www.almarl.tk
crisstiana spune:
Buna fetelor!
Felicitari proaspetelor mamici si multa bafta celor care sunt aproape de termen!
Am si eu o intrebare pentru mamici, adica cred ca doua.
Inca mai am de cumparat lucruri pt bb printre care si biberoane si sticle de alaptat. Ma gandeam ca daca bb-i mananca asa mult la o masa , in jur de 100 de ml de lapte, mai are rost sa iau sticle cu gramaj mic? Adica vroiam sa iau biberoane anticolici de Avent, iar cele mai mici sticle au gramajul de 120 ml.Nu mai bine iau direct din cele mai mari , de 260 ml? Voi de care ati luat?
Si a doua intrebare , azi noapte am avut pt prima data contractii dureroase. Am mai avut contractii pana acum, incepand inca de prin luna a 6-7, dar nu au fost dureroase. Ce nasol e cand si dor, bine ca nu au fost regulate, dar m-au chinuit toata noaptea. Ce inseamna asta? Ca in curand o sa nasc? N-am decat 37 sapt. + 1 zi, asa ca as mai putea astepta, daca m-ar lasa in pace contractiile astea.Macar inca o sapt-doua.
Voi cu cat timp inainte de nastere ati avut contractii dureroase? Sau nu e o regula? Depinde de la persoana la persoana?
Ce bine de voi, cele care ati scapat deja, numai ca dupa nastere incep alte probleme: colici, etc, etc. Deci lunile care vor urma vor fi cele mai grele. Of, si eu ma gandeam ca nasc si am scapat.
Crisstiana 37+
slimatei spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
...
Of, si eu ma gandeam ca nasc si am scapat.
Crisstiana 37+
da de unde....abia dupa urmeaza greul...adica frumosul...
slimatei spune:
somnic usor gravidutelor, mamicilor si piticilor...
maine nu suntem..asa ca o las pe lala in grija cu cafeaua ..daca aveti nevoie apelati fara probleme..
bb_yasmi spune:
erik pe ceaiul tau de musetel scrie ca, contine si zahar???
bebe meu la 2 saptamana papa cam 90-120 ml (maxim) iar acuma la aproape o luna papa 120-150 ml lapte praf.
eu am dat jos la nastere 8-9 kg, cat am stat in spital am mai dat vreo 5, iar de cand sunt aks, in doua saptamani jumate am mai dat doar vreo 3-4 !! deci mai am pana sa le dau pe cele 23-24 kg adunate!!!!
fetele voi cum calculati cele 42 de zile obligatorii de postnatal?? din ziua in care s-a nascut bebe, nu?? daca s-a nascut pe 31 oct ar trebui sa imi iau pana in 12 decembrie inclusiv postnatalul??? HELPPPPPPP
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
crisstiana spune:
Stefi, si eu am inceput cursurile de prenatal aici in sapt.32 si mi se par foarte utile.Sunt cursuri teoretice si practice, care aduc multe informatii folositoare. Din pacate aici, sunt doar o data pe saptamana. La voi se fac in fiecare zi?
Eu am vrut sa ma inscriu si la cursurile de aguagym(gimnastica in apa), dar m-am trezit un pic cam tarziu. Moasa ne-a sfatuit sa nu urmam cursurile acestea in ultima luna din cauza riscului de aparitie a infectiilor, care se iau mult mai repede in contactul cu apa. Ce sa zic? Eu as fi mers, dar daca nu e indicat in ultima luna, am lasat-o balta. Oricum, pe copil vreau sa-l duc la cursuri de inot, de prin luna a 6-a, cand incepe vara.
Tu cat mai ai pana nasti?(teoretic)
pupici.
Crisstiana 37+