Mamici de noiembrie- decembrie (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata , poftiti la cafea !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Buna dimineata si o saptamana frumoasa, plina de vesti bune !

Lala, ce matinala esti !!!

Eu nu mai am rabdare pana miercuri sa merg la dr la Medlife.
Uff....

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna dimineata! O saptamana buna va uram si noi!
Eu sincer nu stiu cat papa bebe la o masa ca si cantitate. Abia azi ne vine cantarul si poate revin cu un raspuns...A mea e si mititica, s-a nascut cu 2.500 si a venit acasa cu 2.350; oboseste repede la san si adoarme...Asa ca la noi papa dureaza cam 20 minute. Apoi dormim 2-3 ore...daca are mami noroc si fata n-are colici
Mihuta, bravo, ma bucur ca merge mai bine cu mulsul! Eu zic sa persisti, vei reusi sa maresti productia, o sa vezi!
Lala, felicitari pentru baiatul ambitios! S-o tina tot asa si sa va aduca doar bucurii! Apropo, si eu stau cat de cat in zona...in Titan...Poate ne vedem prin parc vreodata
Roxx, bafta multa si nastere super usoara! O sa vezi cat de repede trece totul! Sa dea D-zeu sa veniti repede acasa, sa va intrati in drepturile depline de parinti fericiti!
Stefania, eu n-am avut o nastere usoara si tot spun ca e cea mai deosebita si minunata experienta din lume!! Asa ca eu sunt de acord cu tine: atitudinea pozitiva face minuni! Sa nu uiti nicio clipa ca tot ce faci vei face pentru puiul tau!

Revin cu rugamintea mea: puteti sa-mi explicati cum sa fac singurica modificari in listuta? Imi poate trimite cineva un PM sau aici pe forum sa-mi explice? Pricep repede, pe cuvant!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata si de la noi
Adela te loghezi cu userul comun si dupa asta dai "editeaza" si faci modificarile.
Nu am citit din urma si nu stiu ce a facut Dany 2007 ,ma lumineaza cineva?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Buna dimineata si o saptamana frumoasa, plina de vesti bune !

Lala, ce matinala esti !!!

Eu nu mai am rabdare pana miercuri sa merg la dr la Medlife.
Uff....

poze burtik

Pai n-am incotro , sunt matinala ca trebuie sa pregatesc si sa duc baiatul la scoala
Nici eu nu mai am rabdare.
Incep sa am emotii ce fac daca nu ma primeste, la ce dr ma duc . Tu ai in minte si alta varianta ?

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Anca, multmesc frumos de ajutor! Cred ca am reusit!
Acum are si fata mea datele corecte si complete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

anka si lala ma bucur ca si voi v-ati decis pentru medlife, sunt super conditii.
Sunt sigura ca dr. mirela popa va primeste, e o draguta.
Eu o sa merg in dimineata asta si va voi impartasi impresiile la subietul nasterea la medlife.
intrati acolo si mai vorbim.
pupici si o zi buna, merci lala pentru cafea

AU MAI RAMAS 12 zile, doamne ajuta-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Lala,
as mai avea informatii despre un doctor de acolo Luis Mendez - cred ca e dr lui Vali. Il tin de back-up.

E dificil ca noi nu mai putem sa asteptam sa ne faca o programare normala si am emotii daca ne primeste asa, peste rand :)))

Ah si ce ma enervau tipele care veneau la dr meu neprogramate si se intarzia mult... Acum am ajuns si eu asa ....

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna si de la noi.
bb - se pune la calcul inclusiv data in care ai nascut.
lala - felicitari flacaului si succes in continuare. si tie nastere usoara si bb sanatos.
eliza e destul de cuminte, dar tot lenesa la supt...of...nu reusim sa mancam o masa intreaga la san.asa ca trebuie sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul. oricum e mai bine decat sa-i dau lapte praf.
pupici dulci tuturor si multa sanatate.
sa aveti o zi minunata!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Neata!
Multumim de cafea, Lala! Eu ma multumesc sa savurez doar mirosul.
Revin si eu cu intrebarile mele. Cateodata sunt cam insistenta, sa nu va suparati, dar stiu ca sunteti in masura sa-mi raspundeti.

Cu cat timp inainte de nastere ai inceput sa aveti contractii dureroase?
E bine daca ii cumpar lui bb biberoane cu gramaj mai mare, adica de 260 ml, in loc sa iau din.-alea mici de 120 ml? Daca tot mamanca in jur de 100 ml la o masa, ma gandeam sa trec dirct la cele mari.

O zi buna va doresc fara contractii dureroase( la burtici) si fara colici( la mamici si bb-i).

Crisstiana 37+

Mergi la inceput