Mamici de noiembrie- decembrie (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Crisstiana, eu am avut fix 3 contractii inainte sa se rupa apa si n-au fost asa dureroase...nici nu credeam ca nasc...Deci, nu prea te pot ajuta...Oricum contractiile astea au fost una dupa alta si la 5 minute s-a rupt apa. Asa a fost la mine.
Despre biberoane: eu cred ca le poti folosi linistita pe cele mari. Totul e sa fii atenta sa le tii destul de inclinate ca sa nu fie aer in tetina...ca banuiesc ca nu vor fi pline cu laptic...A, si s-ar putea sa fie doar putin mai incomode, fiind mai mari...Dar asta e doar parerea mea, iar eu inca n-am experienta in domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by crisstiana

Neata!
Multumim de cafea, Lala! Eu ma multumesc sa savurez doar mirosul.
Revin si eu cu intrebarile mele. Cateodata sunt cam insistenta, sa nu va suparati, dar stiu ca sunteti in masura sa-mi raspundeti.

Cu cat timp inainte de nastere ai inceput sa aveti contractii dureroase?
E bine daca ii cumpar lui bb biberoane cu gramaj mai mare, adica de 260 ml, in loc sa iau din.-alea mici de 120 ml? Daca tot mamanca in jur de 100 ml la o masa, ma gandeam sa trec dirct la cele mari.

O zi buna va doresc fara contractii dureroase( la burtici) si fara colici( la mamici si bb-i).

Crisstiana 37+

Eu cred ca am inceput sa am contractii dureroase de cateva zile , rare dar exista. Mai ales la efort apar sau noaptea.

Biberoane cu gramaj mic poti lua unul/doua sunt mai practice la inceput si acestea vor fi primele pe care bebe le va putea tine el in manuta mai tarziu.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

O saptamana buna tuturor.
Vad ca mai sunt si alte fete care s-au hotarat sa nasca la Medlife, eu merg la dr.Mirela Popa.
Anka nu-ti face probleme cu programarea. Eu sunt in saptamana 38, merg la control in fiecare saptamana si nu gasesc niciodata loc pentru saptamana urmatoare. Ar trebui sa-mi fac programarile cu 2-3 saptamani in avans. Pana acum nu mi s-a intamplat sa am probleme si sa nu reusesc s-o vad pe dna dr. Din pacate se asteapta putin mai mult din cauza decalarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Multumesc pntru raspunsuri Adelamaria si Lala.
Deci cu contractiile, nu e o regula, depinde de la sarcina la sarcina. Dar chiar dor, alea dureroase.

Iar cu biberoanele, ar fi bine sa iau, deci, din-alea cu gramaj mai mic. Asa o sa fac.
Saru-mana pentru sfaturi.

Sa aveti o zi buna! Eu fug la gimnastica.Nu vreau sa ratez momentul ca se face doar o data la saptamana! Mai intru pe seara, sa vad ce mai faceti.

Crisstiana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

gabi, multmesc frumos de raspuns. deci calzulez 42 zile numarand inclusiv data in care am nascut, nu??

cristiana, nu are rost sa cumperi biberoane de max 120 ml, eu am unul singur care il folosesc la ceai pt ca la papa doar saptamana asta mai papa 120 ml apoi trecem sigur pe 150 ml!!!

erika cum face lapticu? cu apa fiarta si racita sau cu apa plata la temperatura camerei?? la cate ore papa??? cum stati cu "scaunele",? bb mea se chinuie, fara supozitor nu reusim!! in rest e o scumpa, daca e satula, si cu kk facut doar doarme!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Multumesc mult xelanoimis de incurajari !

O sa incerc sa am rabdare si sa nu-mi fac griji :)))

Cam care ar fi timpul mediu de asteptare. O ora, doua?
Si la fiecare consultatie iti face si control pe masa?

Eu pana acum - la dr meu - n-am facut control, doar ecografie.
Dar stiu ca fiecare doctor are stilul de lucru personal.

quote:
Originally posted by xelanoimis

O saptamana buna tuturor.
Vad ca mai sunt si alte fete care s-au hotarat sa nasca la Medlife, eu merg la dr.Mirela Popa.
Anka nu-ti face probleme cu programarea. Eu sunt in saptamana 38, merg la control in fiecare saptamana si nu gasesc niciodata loc pentru saptamana urmatoare. Ar trebui sa-mi fac programarile cu 2-3 saptamani in avans. Pana acum nu mi s-a intamplat sa am probleme si sa nu reusesc s-o vad pe dna dr. Din pacate se asteapta putin mai mult din cauza decalarilor.

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BUNA ZIUA fetelor!!...noi suntem bine..am intrat repede sa va salutam si sa va multumim din suflet pt urari!!..noi iesim pe afara si revin mai tarziu!!..pupici la toata lumea!

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

daca e vreme ploioasa voi iesiti afara cu bebei???? adik nu ploua, dar a plouat toata noaptea si pica o burnita ceva...caruciorul e "baricadat" tot , nu intre nici vantul la bb...

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

daca e vreme ploioasa voi iesiti afara cu bebei???? adik nu ploua, dar a plouat toata noaptea si pica o burnita ceva...caruciorul e "baricadat" tot , nu intre nici vantul la bb...

Lavi tu ai o mare dilema cu iesitul asta afara
Imbraca bine ghinduta si fugi afara

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

BUNA ZIUA fetelor!!...noi suntem bine..am intrat repede sa va salutam si sa va multumim din suflet pt urari!!..noi iesim pe afara si revin mai tarziu!!..pupici la toata lumea!

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Roxule astept vesti despre baiet , da ?!

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput