Mamici de noiembrie- decembrie (123)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da lala asa e.... stiam ca vremea ploioasa, umeda nu e buna pt bebei!! eu o scot zilnic afara dar mai vroiam o parere priceputa....

aa uitasem: lala esti o draguta!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pai profita acum pana vine vajul ala mare , ca atunci iti va fi mai greu cu scosul afara . Sa vezi ce o sa iti mai inghete tie nasul !
Ca pitica va fi protejata, tu nu

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Buna ziua bebici, mamici si burtici! Ce faceti voi?
Mai avem fix o saptamana pana la cezariana si deja ne-au luat emotiile. Asta este, asteptam!
Suntem pregatite, ne mai trebuie doar pompa pt. san, dar aia se cumpara imediat. Avem de toate, am stabilit si garderoba de spital si hainutele pt. iesit din spital, tot.
Va pe toate si mult succes!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
37+ Dora Ioana
AMR 7 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna ziua si de la noi!.... sa nu ne dati disparuti...

bb, eu stiu k se calculeaza din ziua urmatoare cele 42 de zile. am facut o gramada de dosare pt indemnizatie cand lucram la scoala si pe toate asa le-am calculat.

si noi mai avem putin...inca nu-mi vine sa cred...
ieri am fost pe plaja si m-am plimbat...am facut poze la lebede...dk vreti va trimit pe mail...

si o zi frumoasa

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR : 4 zile

Mergi la inceput

am uitat de semnatura..

Roxana 39+

mami de Luca Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

buna dimineata! Azi am dormit toti 3 pana la 11... unii intre mese. :) A fost asa de bine, eram terminata de somn, a mea a fost agitata pana la 2, a si vomitat. Azi am vorbit cu pediatra si mi-a zis sa nu ii dau mai des de 2:30-3 ore sa pape, si cand e asa agitata si ii e foame sa ii dau baby drink pt ca o calmeaza si nu ii face rau ca lapticul proaspat amestecat cu cel din stomacel si nedigerat inca. Fetele care mai aveau aceeasi problema, ati primit indicatii asemanatoare?

roxx, eu as vrea foarte mult sa vad pozele recente de la mare! imi place marea oricand.

Iesim si noi la o plimbare de vreo 30 min... mi se pare putin cam vant pentru mai mult. La urmatorul copil probabil o sa fiu mai curajoasa :P

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

vasari, am trimis niste poze pe mail

Roxana 39+

mami de Luca Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Salutare mamici si viitoare mamici,
A trecut mult timp de la ultima mea intrare pe forum, vad ca suntei bine si ma bucur pentru asta......iar pentru viitoarele mamici, le urez nastere usuara.
Teodora mea are aproape 7 saptamani, ne luptam cu colicile si cu constipatia....dar in rest suntem acum bine.
Va rog frumos ca una dintre voi sa treaca pe listuta data nasterii, 10.10.2007, 1800gr., cezariana, apgar 7.
Va multumesc!
Claudia si Teodora

Claudia, mami de Teodora Victoria
31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

roxx, pozele sunt superbe. Am acum un chef de balaceala! :)) Anul asta nu am ajuns la mare, poate cel ce vine. Dar parca e mai frumos acum iarna, decat vara...

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...am revenit..am dat baiatului sa pape si l-am bagat la nani!...ii prind foarte bine iesirile si plimbarile..vreau sa spun ca ieri am stat aproape toata ziua cu el pe drumuri, in masina, in parc, la cumparaturi si tare ii mai place..acasa are mancarici in funduletz ca ma'sa
...eu sunt bine, grasa, frumoasa...mai am 5 kg de dat jos..care de fapt sunt sunci si probabil celulita dar sper sa reusesc...vad ca dieta mea are o luna dar ne prinde bine la amandoi..eu dau kg jos iar bebe nu are colici..paine si dulciuri nu am mai mancat de o luna..insa astazi nu am mai rezistat tentatiei si mi-am prajit si eu cativa cartofi ca nu mai puteam de pofta..dar o data pe luna nu se pune..in rest suntem ok....de abia astept sa merg sapt viitoare la controlul de 6 sapt sa scap sa putem sa ne jucam si noi..si sper sa-mi dea voie sa fac si ceva exercitii ca mi-e un dor de gimnastica de nu mai pot..daca nu imi pun rolele cand plimb baiatul cu carutzul

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput