Mamici de noiembrie- decembrie (123)
Raspunsuri - Pagina 20
RGE spune:
..eu am vrut sa-i dau Bonnisan preventiv si mi s-a spus ca nu da rezultate preventiv ..daca totusi face colici cica Sab ar fi mai bun decat Bonnisan.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
am vorbit cu pussi .... fetele sunt bine .Una are 2.300 si un pic si cealalta 2.600 si un pic.Am uitat toate detaliile
... Spera ca vineri sa le dea drumul acasa.Papa la san tzustele, are laptic pentru amandouasi mai ramane ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
adinag spune:
Mie mi s-a spus si la spital, si la pediatru ca nu se da preventiv nimic la BB, este o prostie! Pentru ca poate avea si efectul exact invers, sa-i faca rau sau constipatie.
Adina 36+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany26 spune:
am inteles fetelor, mersi
.....deci cati dr atatea pareri![]()
al meu bb a luat doar 200 g in 2 sapt....
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
adinag spune:
Ma bucur mult de tot pentru Pussi, de fapt pentru toate mamicile. Ea a tras atata cu sarcina si pana sa ajunga insarcinata, si pe urma cu gemeni, bine ca au trecut de acest greu! Sa fie sanatoase Tustele!!!
Dany, are dreptate Roxana, nu e cazul sa te sperii prea tare, insa eu in locul tau as asculta de ceea ce-ti spune inima si daca tu simti ca nu-i ok cum procedeaza dr., du-te la altul. In definitiv si el e om si fiecare are alta parere. Si du-te la altul, si la altul, pana simti TU ca e bine si esti multumita. Esti mamica si TU hotarasti totul ce tine de BB al tau, nu-i asa?
Adina 36+
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adinag
Ma bucur mult de tot pentru Pussi, de fapt pentru toate mamicile. Ea a tras atata cu sarcina si pana sa ajunga insarcinata, si pe urma cu gemeni, bine ca au trecut de acest greu! Sa fie sanatoase Tustele!!!
Dany, are dreptate Roxana, nu e cazul sa te sperii prea tare, insa eu in locul tau as asculta de ceea ce-ti spune inima si daca tu simti ca nu-i ok cum procedeaza dr., du-te la altul. In definitiv si el e om si fiecare are alta parere. Si du-te la altul, si la altul, pana simti TU ca e bine si esti multumita. Esti mamica si TU hotarasti totul ce tine de BB al tau, nu-i asa?
Adina 36+
asa e adina...ca bine zici

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
darleena spune:
Fetelor 
Pitica mea ma dispera efectiv. Dupa ce mananca nu reusesc deloc sa o pun in pat si sa doarma. cum o pun in pat tipa ca din gura de sarpe, cum o iau in brate tace.
Nu mai pot...aveti vreo idee? Fetele cu experienta?
S-o fi rasfatat asa de repede?
Ce sa-i fac?
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
Ank83 spune:
eu il adorm in brate pe o perina cand face asa...si cand adoarme profund il mut in patut sa isi continue somnul.Adoarme asalinistit si satisfacut ca e langa mami ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
adinag spune:
quote:
Originally posted by darleena
Fetelor
Pitica mea ma dispera efectiv. Dupa ce mananca nu reusesc deloc sa o pun in pat si sa doarma. cum o pun in pat tipa ca din gura de sarpe, cum o iau in brate tace.
Nu mai pot...aveti vreo idee? Fetele cu experienta?
S-o fi rasfatat asa de repede?
Ce sa-i fac?cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
Si aici fiecare cu parerea lui. Eu personal sunt de parere ca uin bb asa mic nu are cum sa fie "rasfatat", este o dorinta instinctuala si naturala sa vrea sa fie la mami in brate. A stat atata timp in burtica, impreuna cu tine, atat de aproape tie, iar acum nu se simte bine singur - mi se pare normal.
Tu trebuie sa hotarasti care drum il alegi. Daca vrei sa nu fie "rasfatat", atunci va plange, dupa cateva zile va intelege ca nu il ajuta cu nimic si va renunta.
Sau il adormi cu tine sau aproape de tine.
Sau ii gasesti un animalut mic de plus (cele mari cica sunt periculoase pentru bb asa mici) si i-l pui langa el, ca "surogat" de mami, sa zic asa, incat sa aiba mereu ceva in apropiere.
Sau ii pui un tricou/camasa de-a ta, purtat de tine, ca sa te miroasa. Ajuta la unii bb-i. Incearca!
Si rabdare
Adina 36+
Vasari spune:
Darleena, la varsta asta nu cred ca e vorba de rasfat. Dar ei doar pe noi ne stiu si cand le e rau se linistesc doar la noi in brate. Si a mea are zile in care sufera rau si se chinuie cu burtica, dar la mine in brate ii trece. Am avut vreo 3 zile in care mi-a dormit doar in brate, nici n-am mai mutat-o in patut si dupa aceea zile in care a dormit linistita singurica. Daca ar fi fost rasfat nu mai mergea sa o pun la ea fara plansete, eu asa cred. Sunt mici si dependenti de noi, mie mi se pare ca plang atat de sincer, ca n-ar putea fi vorba de altceva, decat de durere.
Maria - 3 NOV 2007