Mamici de noiembrie- decembrie (123)
Raspunsuri - Pagina 21
Vasari spune:
Adina, si eu am aceeasi parere ca si tine. Ma bucur ca mai e cineva cu experienta care crede asta.
M-a suparat foarte tare o doamna mai in varsta, mama la randul ei, care m-a rugat sa nu iau niciodata in brate copilul cand plange, ca este "parsiv si profitor" si o sa ma manipuleze. 

Cred ca rasfatul poate interveni dupa 1 an abia, cand copilul devine constient si intelege ce-i spui.
Maria - 3 NOV 2007
darleena spune:
Ank si eu mai fac asa si stiu ca merge.
Azi insa pitica era numai cu ochii pe tavan. Cand inchidea un pic ochii, o tinea cam 2 minute si incepea sa planga.
BB-ii vostri cam cat stau treji pe zi?
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
Vasari spune:
Darleena, si eu am incercat azi sa calculez cat doarme a mea... azi de ex a dormit toata ziua, mai putin intre 12 si 3 parca.
Are zile in care doarme dupa fiecare masa si zile in care are perioade de veghe.
Maria - 3 NOV 2007
darleena spune:
Multumesc mult fetelor pentru sfaturi 

Tocmai am adormit-o pe pitica pe pieptul meu si vad ca doarme inca
, desi atunci cand am pus-o in pat deschisese ochii.
I-am pus langa ea si un catelus mic de plus, asa cum a zis Adina, sa vedem daca merge.
Vasari a mea de doua zile are perioade de veghe zilnice.
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
ram0nica spune:
Buna. Am si eu o nelamurire: am aproape 37 sapt si in ultima vreme (de vreo 3 zile, in fiecare seara inainte de culcare) a inceput sa ma doara spatele destul de tare. Durerile ma tin cam 15-20 min si apoi inceteaza la fel de brusc precum apar. Aaa, si mai sunt si niste dureri surde in zona ovarelor. Sa ma ingrijorez?
ram0nica spune:
Buna, Am trimis un mesaj adineauri ai am uitat sa ma prezint pt listuta cu gravidute: UM - 20.03.07, DPN 25.12.07
Ramona: sapt. 36+ cu Vlad-Andrei
Victo spune:
da, dany, din pacate...intr-o luna..:(:( nimic..:9
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
darleena, scuze ca nu stiu detalii si ma grabesc..vezi s anu planga de foame, ca al meu..dc ii dai completare, at nu stiu care sa fie cauza/
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
slimatei spune:
cap.124
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto