Mamici de noiembrie- decembrie (123)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, si eu am aceeasi parere ca si tine. Ma bucur ca mai e cineva cu experienta care crede asta. M-a suparat foarte tare o doamna mai in varsta, mama la randul ei, care m-a rugat sa nu iau niciodata in brate copilul cand plange, ca este "parsiv si profitor" si o sa ma manipuleze.

Cred ca rasfatul poate interveni dupa 1 an abia, cand copilul devine constient si intelege ce-i spui.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Ank si eu mai fac asa si stiu ca merge.
Azi insa pitica era numai cu ochii pe tavan. Cand inchidea un pic ochii, o tinea cam 2 minute si incepea sa planga.
BB-ii vostri cam cat stau treji pe zi?

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Darleena, si eu am incercat azi sa calculez cat doarme a mea... azi de ex a dormit toata ziua, mai putin intre 12 si 3 parca.
Are zile in care doarme dupa fiecare masa si zile in care are perioade de veghe.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Multumesc mult fetelor pentru sfaturi
Tocmai am adormit-o pe pitica pe pieptul meu si vad ca doarme inca , desi atunci cand am pus-o in pat deschisese ochii.
I-am pus langa ea si un catelus mic de plus, asa cum a zis Adina, sa vedem daca merge.

Vasari a mea de doua zile are perioade de veghe zilnice.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Buna. Am si eu o nelamurire: am aproape 37 sapt si in ultima vreme (de vreo 3 zile, in fiecare seara inainte de culcare) a inceput sa ma doara spatele destul de tare. Durerile ma tin cam 15-20 min si apoi inceteaza la fel de brusc precum apar. Aaa, si mai sunt si niste dureri surde in zona ovarelor. Sa ma ingrijorez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Buna, Am trimis un mesaj adineauri ai am uitat sa ma prezint pt listuta cu gravidute: UM - 20.03.07, DPN 25.12.07

Ramona: sapt. 36+ cu Vlad-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, dany, din pacate...intr-o luna..:(:( nimic..:9

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

darleena, scuze ca nu stiu detalii si ma grabesc..vezi s anu planga de foame, ca al meu..dc ii dai completare, at nu stiu care sa fie cauza/

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cap.124

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput