Mamici de noiembrie- decembrie (123)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
nu merg ... dar poti sa iei orice sticluta normala... eu le-am pus si la cele de la primii pasi si de la japlo.
Ank
Raul
17.10.2007
Victo spune:
uff...da..asta e..vin alte belele, constipatie..colici..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Ank83 spune:
RGE ne primesti si pe noi la curcan ??
...
bb a iesit aseara cu artificii???![]()
![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Victo
uff...da..asta e..vin alte belele, constipatie..colici..
al meu nu are colici ... dar beau eu mult ceai de colici si trage parturi non stop, iar daca il ragai bine e totul in ordine .Cand plange de dureri de burta plange ca e constipat.
Am vorbit ieri cu pediatra si a zis ca nu il afecteaza cu nimic daca il ajuti pe bb in primele luni sa faca kk.Si daca ii bagi supozitor sa fie la aceeasi ora a zilei.

Ank
Raul
17.10.2007
RGE spune:
..va primesc, va primesc!!!![]()
..nici noi nu suntem colicosi ...si daca nu au aparut pana acum mi s-a spus ca nu prea mai sunt sanse sa apara...Doamne ajuta ca nu vreau sa-l vad cum se chinuie .
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
dany26 spune:
bb ank adinag mersi tare nmult de raspunsuri!
maine mai merg la alt dr pt icterul lui bb! E AL 3-LEA....

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Victo
ank..baiatul meu e gentelman..nu face din astea cu pisu..
vai fetelor, am fost azi la dr de fam...soc, cd l-am pus pe cantar. n-a pus pe el niciun gram!!!!e cat un matzuc..m-am pus pe plans, de-abia am ajuns la farmacie sa-i iau lapte praf si acasa sa ma apuc de sterilizat biberoane..
uff..intr-un final, dupa 2 mese cu lapte praf a reusit sa adoarma.
sper sa isi revina cat mai repede si sa fie mai vesel, bietul de el.
nu s-a ingrasat deloc intr-o luna sau de cand???
14 Noiembrie 2007
RGE spune:
DANY in primul rand trebuie sa te calmezi ca altfel nu rezolvi nimic...foarte grav nu este ..mergi maine la dr si vezi ce-ti spune oricum si sfaturile fetelor te pot ajuta....multa bafta maine iti tinem pumnii!! Doamne ajuta sa fie bine!

------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
DANY in primul rand trebuie sa te calmezi ca altfel nu rezolvi nimic...foarte grav nu este ..mergi maine la dr si vezi ce-ti spune oricum si sfaturile fetelor te pot ajuta....multa bafta maine iti tinem pumnii!! Doamne ajuta sa fie bine!
------------------------
ROXANAde "ursuletz"
------------------------
"Doamne ajuta-ne!!"
mersi tare mult de incurajari!

Doamne ajuta!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
bb cat bonisan ii dai?de la cate sapt ai inceput??
14 Noiembrie 2007