Mamici de noiembrie- decembrie (123)
Raspunsuri - Pagina 18
Victo spune:
ank..baiatul meu e gentelman..nu face din astea cu pisu..
vai fetelor, am fost azi la dr de fam...soc, cd l-am pus pe cantar. n-a pus pe el niciun gram!!!!e cat un matzuc..m-am pus pe plans, de-abia am ajuns la farmacie sa-i iau lapte praf si acasa sa ma apuc de sterilizat biberoane..
uff..intr-un final, dupa 2 mese cu lapte praf a reusit sa adoarma.
sper sa isi revina cat mai repede si sa fie mai vesel, bietul de el.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RGE spune:
VICTO e posibil ca Stefanut sa nu se sature cu ce ii dai de la san...lasa ca nu e nici o problema stai linistita nu te mai stresa..asta e ...de acum incolo cu laptic praf in cateva zile o sa ia in greutate.
..lui George ii curg lacrimi fara sa planga..sper ca nu l-a tras curentul astazi...dar oricum e un lucru bun asta inseamna ca nu mai are glandele lacrimale infundate nu?!
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
ERIKA cu intaziere ii urez LA MULTE LUNITE (ANI)!! ANGELINEI!
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
MYKIDUTZA NASTERE USOARA !!! MULT CURAJ SI BEBE SANATOS!!
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
...unde e toata lumea??
ROXANA
de "ursuletz"
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
Victo..imi pare rau..asa am patit si eu... dar acum e mai bine,a luat 350 g intr-o saptamana.Papa si de la mine cu bibe si laptic praf...sa te pregatesti cu supozitoare cu glicerina ca incepe constipatia si la tine 
RGE asa face si Raul al meu, numai pe mine face pisu... ca si mami l-a mai schimbat ..dar pe ea nu face 
Eu am folosit tetine de la nuk si de la avent.Cele de la avent mi se pare cele mai faine...si forma biberonului e mai asemanatoare cu sanul.Nu ai de la pompa ??
Ank
Raul
17.10.2007
RGE spune:
..bine..ma duc sa-mi bag curcanul la cuptor..am uitat sa va zic ca am primit un curcan![]()
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
ANK am mama din alea dar mi se par ca au gaura aia cam mare..adica mi se pare ca nu prea munceste ca sa iasa laptic...tu cu din astea ii dai?
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
mai am de la nuk cu gaura mai mica ..dar nu cele de silicon , cele de latex(alea galbene), alea au si gaura intr+o parte nu ii sare lapticu direct in gat... eu cu alea am inceput cand i-am dat cu sticla ca se speria cand l-am trecut de la san la sticla de la jetul care venea, si sunt si anti colici ca au o gaura de aerisire ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
RGE spune:
...da ceva de genul asta caut si eu..dar or merge sa iau doar tetinele si sa le pun la biberoanele de la Avent?
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Doamne ajuta-ne!!"