Mamici de noiembrie- decembrie (123)
Raspunsuri - Pagina 17
darleena spune:
Sheri belfereala pe capul tau. Vreau si eu...ca deja am ajuns sa consider 2-3 ore dormite in continuu noaptea lux a'ntaia.
Poate renunta si pitica mea terorista la masa de la ora 1-2 in curand ![]()
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
ellis spune:
Am revenit si noi, inca nerefacute complet , dar foarte foarte fericite. Am nascut prin cezariana, iubita mea avea tripla circulara de cordon, am facut si icter si colici; eu sunt la regim alimentar - asa m-a sfatuit pediatra, mi-am scos firele, dar inca ma mai tine operatia.
Nu am avut timp sa descarc poze, dar urmeaza.
Sunt cea mai fericita mamica din lume si multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa pentru comoara noastra.
Revenim cand ne mai lasa colicile astea..ca rau ne mai doare burtica.
Va pupam pe toate si toti bebeii iubiti.
AZI AM IMPLINIT 1 SAPTAMANA SI NE-A CAZUT SI BURICUL!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by darleena
Sheri belfereala pe capul tau. Vreau si eu...ca deja am ajuns sa consider 2-3 ore dormite in continuu noaptea lux a'ntaia.
Poate renunta si pitica mea terorista la masa de la ora 1-2 in curandcu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
Pai am citit in Dr Spock ca sa ii dam masa la 11 seara pt a anula masa de la 2. Si cum dormea pe ea, ma mulg si-i dau cu forta ca sa zic asa lapticul, si apoi doarme....
Shery si inimioara
Alesia (+4 sapt)
darleena spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Pai am citit in Dr Spock ca sa ii dam masa la 11 seara pt a anula masa de la 2. Si cum dormea pe ea, ma mulg si-i dau cu forta ca sa zic asa lapticul, si apoi doarme....
Shery si inimioaraAlesia (+4 sapt)
Aha...ia sa fac si eu asa. Eu ii dau pe la 10.30, deci cred ca pot sa o duc pana in 11.
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATICPovestea nasterii
RGE spune:
.mda..am incercat si eu ..i-am dat la 11 si nu s-a mai trezit la 2
..s-a trezit la 3![]()

ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
Buna,
sunt tare pe fuga, sper sa nu uit nimic!
Stefi, in ce priveste cezariana eu vad lucrurile exact ca si tine
Si ma bucur ca-ti poti face surcurile astea! A propos de femeia aia in dureri, si ca unele se mai prefac - la cursueile astea sau plimbarile prin spital, ei evita sa te lase sa vezi cum le merge altora ca sa nu te sperii, de aia si remarca asta. Adevarul este ca doare, al naibii de tare, dar dupa fiecare contractie este si o pauza, si sunt lucruri muuult mai grave pe lumea asta! Eu la fiecare ma gandeam ca mi-o aduce mai aproape pe bebelina, si chiar daca am avut o nastere f grea, as face-o din nou la fel fara sa clipesc!
Dany, te rog frumos sa mergi la alt pediatru! Oricum nu strica o a doua parere, si nu mi se pare deloc ok sa lase bb asa cu icterul! Iar sfatul sa nu-l scoti afara pentru o luna, e mai mult decat ciuidat! iar daca il tii la fereastra, cum a zis si Lala, cu fereastra deschisa, ca altfel degeaba! Cu lohiile, incearca sa-l pui mai des la san, pentru ca si asta ajuta la retragerea uterului!
Sheri, esti o norocoasa, sa-ti traiasca fata!
Flory, sunt ok, multumesc, dar ectrem de obosita!
Ah, azi am inceput acupunctura pregatitioare pentru nastere, va mai pov deseara, da?
Restul am uitat, si cred ca abia spre noapte reusesc sa mai intru. De cand am aflat ca omul meu s-a nascut in luna a opta, deci cu vreo 6 saptamani mai devreme, am cam intrat in febra! Mai ales el... SI cu toate ca a fost nascut asa devreme, a avut 3.300kg si 51cm!
Adina 36+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by Ank83
Buna dimineata si de la noi.Am terminat de papat micul dejun si acum dau la pompa...adica ii pregatesc pranzul lui fiu-meu.
Azi noapte am stat si noi treji de la 2 la 4..nu am putut nici cum sa il culc la loc, chiar daca nu am vorbit nimic cu el
AnkRaul
17.10.2007
ce faci cu lapticul din pompa pana il papa bb?il bagi in frigider???COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
il bag la frigider si cand e sa pape il incalzesc , bag sticla in apa fierbinte
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
tocmai a facut pisi pe mine fiu*meu pt a nu stiu cata data
, si nu stiu cum a nimerit cu jetul de a facut si pe pantaloni si pe tricoul meu ... la capitolul asta doar pe mine ma prefera oricat de repede m-as misca cand il schimb![]()
Ank
Raul
17.10.2007
RGE spune:
ANK ..tocmai m-am schimbat..nu-ti spun ca m-a nimerit si pe fata da?!...l-am dezbracat si radea ca facuse kk si ear asa dulce ...m-am aplecat sa-l pupacesc si cand m-am ridicat..pisssssssshhhhh....canapeaua si calculatorul sunt botezate de mult![]()
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..sti ce ma supara mai mult?...ca tasu daca il schimba nu pateste acelasi lucru..hmm..as vrea sa pateasca si el chestia asta dar dimineata la 5 cand pleaca la servici si e imbracat
...sunt rea?!
...fetelor voi ce biberoane folositi?..de fapt ma intereseaza niste tetine din care sa traga greu..ca sa pot sa iau laptic in bibe cand iesim afara si pe urma la tzitzi sa nu i se para greu.
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!