Mamici de noiembrie- decembrie (123)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

anka san dar oare au si carucioare????ca m-am uitat la expozanti si parca nu era nici firma de carucioare??nu ca as sti eu prea multe firme de genul asta....

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

ROXX incepe numaratoarea inversa
...pei si la mine la doua saptamani se oprisera lohiile cateva zile si au inceput iar..maine fac 4 saptamani si de vreo 2 sapt e sange rosu ca la menstruatie.

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

da???ce bine ca nu sunt singura....offf sper sa imi apara si mie iar ca cica nu se curata uterul daca nu curg lohii....
mersi mult de raspuns RGE

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

mi-a trimis mesaj roxxy80 ...naste joi!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna!fetelor sunt cam amarata...bebe ROBERTO dereo doua zile papa cam putin si cam vomita daca nu scoate bine aerul,adica de vreo 3,4 ori.oare sa fi facut vreo indigestie?el ca si fratiorul lui papau la 4 ore fix cate 120 ml,si acum papa doar cate 60 sau 70,si il trezesc eu dupa 2 ore sa-i mai dau iar cate 60.acum parca stie,cum depaseste 60,70 scoate limbuta si nu mai primeste biberonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

a nu se intelege ca vomita de 3,4 ori pe zi.de atatea ori trebuie sa scoata aerul ca sa nu vomite.de vomitat mi-a vomitat cam de 2 ori pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

salutare burticilor si mamicilor!
nu sunt un tip prea activ pe forum dar imi place sa va citesc experientele si sa invat cate ceva...imi tineti comapanie pt ca mai am un picut 2sapt aprox si va veni si bebica al meu...dar sambata seara am avut primele contractii care pana am ajuns la spital au trecut si doct a ramas cu dubii ca ar fi fost contractii pt ca mi-au pus o centura in jurul burtii si nu aveam nici un fel de nimic
Eram tare speriata si tremuram toata,si simteam cum burta se intarise si o durere abdominala care se ducea in jos ca un cutit...si am avut cam 4 asa...Al meu sot era panicat mai ceva ca mine si a gresit si drumul spre maternitate de am ajuns la pediatrie...am inceput amandoi sa radem ca nebunii in masina pt ca drumul il gresisem,valiza mea nu era pregatita,nu aveam nici macar un act la mine,hainultele la bebe si tot restul nu le spalasem,deci eram SUPER PREGATITI! In sfarsit cand am ajuns la maternitate si mi-au pus centurile alea mi-au spus ca nu e urma de contractie si ca mai e de asteptat...bineinteles ca sunt aproape de termen si ca se poate intampla oricand dar in nici un caz in seara aia...Am rasuflat usurata si ieri toata ziua mi-am procurat ultimele lucruri pt bebe,am spalat le-am uscat si mi-am pregatit valiza cu o pijama super faina de la hello kitty...(asa sa-i placa lui fii-miu de mine) Acuma nu ramane decat sa astept...Doamne ajuta!Va pup si ne mai auzim ma duc sa halesc ceva!

gaby 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by anka.san

Buna dimineata mamici si burtici

Dany
, ma bag si eu ca musca in lapte ca n-am experienta, dar incerc sa te ajut.
La cursurile prenatale despre ingrijirea bebelusului ne-au spus ca icterul dureaza 10 zile maxim 2 saptamani la prematuri. In mod normal intensitatea culorii galbene a pielii scade dupa 3-4 zile. Daca nu se intampla asta, sau daca face febra, nu ia in greutate, este somnoros, i se schimba culoarea scaunului (e decolorat) si a urinei (inchisa la culoare) bb trebuie dus la medic.

Se vor face analize de sange si se incep sedintele de fototerapie daca e nevoie.

Nu vreau sa te speri, dar mai bine consulta un alt medic (daca esti ingrijorata). Parerea mea e ca mai bine mergi degeaba si bb e bine, decat sa regreti.

pentru tine si Andrei sa se faca bine

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

mersi mult de raspuns...pai ieri am fost la dr si mi-a zis sa il tin langa geam cu patutul la lumina...si atatmie dr asta mi-a zis ca nu trebuie sa tina mai mult de 3 sapt....iar noi avem 2 deja si ne-a chemat din nou la 3 si ceva la el ...

o sa mai merg zilele astea la altul sa vedem.....

bb la aia mica cat a tinut icterul si ce i-ai facut?ce ti-a zis dr???
fetelor voi ii dati bonisan lui bb chiar daca nu are colici???

14 Noiembrie 2007

dany, la fel ac si anka san stiu si eu!! pe Iasmi a tinut-o icterul vreo 5 zile! nu a fost nevoie sa o tina la lampa. ia facut analize de sange destul de des cat a avut icter.
bonisanul eu il dau preventiv, asa mi-a zis din spital.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebe mea a facut kk singura azi de 2 ori !!!! in rest nu a prea vrut sa pape, a vomitat si e tare agitata ca nici nani nu a mai facut de la ora 10 !!!
acuma e la mami meu, eu sunt in vizita la job!!
va pupam

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by RGE

..fetele care ati facut cezariana cum stati cu lohiile??

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Am scurgeri usoare de fiecare data cand alaptez, nu mult, dar se aduna, schimb zilnic tamponul.
Vreau si eu ! Mi-e o pofta!!! Macar un pic pe paine!

Shery si inimioara Alesia (+3 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

buna!fetelor sunt cam amarata...bebe ROBERTO dereo doua zile papa cam putin si cam vomita daca nu scoate bine aerul,adica de vreo 3,4 ori.oare sa fi facut vreo indigestie?el ca si fratiorul lui papau la 4 ore fix cate 120 ml,si acum papa doar cate 60 sau 70,si il trezesc eu dupa 2 ore sa-i mai dau iar cate 60.acum parca stie,cum depaseste 60,70 scoate limbuta si nu mai primeste biberonul.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

Irina, uneori si a mea are zile cand manaca mai putin, altele cand revine la portia de 120-140. Acum vad ca de ieri si ea baga doar 60-70, si trage parturi si se foieste... Cred ca au si ei ca si noi zile si zile.

Azi am cantarit-o, la 4 saptamani in cap a luat 1.2 kg, cu alaptat exclusiv la san, papa la cerere fara s-o fortez, refuza sanul, saluti, nu-i dau cu forta, la masa urmatoare baga mai mult la ghiozdan.

In rest rade si ea mitititca, si a renuntat de o saptamana la masa de nopte de la ora 2! Asa ca doarme de la 11 pana la 5-6 dimineata, alta viata!

Shery si inimioara Alesia (+4 sapt)

Mergi la inceput