Mamici de noiembrie- decembrie (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

sa modificam si amr-ul....

Roxana 39+

mami de Luca Teodor

AMR : 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Dany, eu merg dar probabil duminica.

Vineri dupa amiaza sigur e aglomerat, sambata e 1 dec si sunt blocate strazile.... poate duminica dimineata va fi mai liber.

Vezi ca poti sa-ti printezi invitatii de pe site

quote:
Originally posted by dany26

MERGE CINEVA LA kidex???? 30-2 dec????

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ROXX incepe numaratoarea inversa
...pei si la mine la doua saptamani se oprisera lohiile cateva zile si au inceput iar..maine fac 4 saptamani si de vreo 2 sapt e sange rosu ca la menstruatie.

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Roxana cred ca e normal.
Mie doctorul mi-a spus ca la aproximativ o luna de la nastere se poate instala falsa menstruatie...cred ca asta e la tine.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Buna dimineata sau mai bine zis buna ziua si de la noi.
Fetelor sunt disperata.Maine voi naste prin cezariana iar eu nu ma simt ok deloc.
Am arsuri,ma doare capul de nici nu pot sa clipesc sau sa vb,stare de voma si pe deasupra ca sa fie tacamul complet ma ia cu calduri de ma schimb din 30 in 30 min.
Asa ati patit si voi?Starea asta e din cauza emotiilor?
Eu nu am reusit sa citesc tot din urma.Ramasesem pe la pg 89 iar acum abia am ajuns cu citiul pe la pg 107.
Sfatuiti-ma si pe mine.Cum e cu cezariana?E ceva de stiut 'din popor' pe care dr nu ti le comunica?
Am inima cat un puricel.Azi am aflat si eu ca pe aici pe la noi tr sa dai prosop si sapun la moasa si la dr.Voi ati facut la fel?
Sper sa nu radeti de mine dar chiar nu am cu cine vb.
Norocul meu ca voi vb despre lohii si de ca asa mai reusesc sa mai zambesc si eu,desi eu nu am avut voie deloc toata sarcina
Geta de Robert Gabriel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Cam care ar fi timpul mediu de asteptare. O ora, doua?
Si la fiecare consultatie iti face si control pe masa?

Eu pana acum - la dr meu - n-am facut control, doar ecografie.
Dar stiu ca fiecare doctor are stilul de lucru personal.

poze burtik

Cel mai mult am asteptat 40min, dar ca medie as zice 15-20min. Eu prefer sa merg cat mai devreme,la inceputul programului, ca sa nu apara decalari mari.

Din pacate n-am facut niciodata ecografie in cadrul consultatiei(lucru care m-a cam dezamagit), dar fac ecografia separat si vin cu ea la intalnire. Control pe masa am facut cam 1 pe luna si au fost si consultatii in care doar am interpretat rezultatele de la analize,tensiune,greutate si ascultat bebelusul. Cred ca depinde si de varsta sarcinii si problemele specifice care apar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Neata si de la noi!
Noi mainou am inversat ziua cu noaptea, asa ca antrenament pt cand vine bb.
Ce bine ca vorbiti de , eu cred ca in ultima saptamana de sarcina am dezlegare si imi faceti o pofta...

Stefi, in teorie si eu stiu ca e mai bine sa nasti natural decat cu cezariana, dar totusi mi-ar placea sa aleg eu, nu sa ma oblige ei.. Ce bine de tine ca stai bine cu moralul. Asa trebuie! Poate ma contagiez si eu de la tine! Sa stii ca si pe mine ma ajuta mult la psihic cursurile prenatale. Ce bine ca reusesti sa recuperezi din urma!

Geta, incerca sa fii optimista.Gandeste-te la rezultatul final. Maine o sa-ti tii comoara in brate. Restul o sa treaca totul de la sine. Noi suntem alaturi de tine.
Ceea ce simti acum , sunt probabil emotiile de dinainte.Dar sa vezi ca maine totul o sa fie ok.

Crisstiana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Salutari fetelor!

Acum de abia pot sa stau si eu pe scaun ca omul si sa scriu doua vorbe, ca pana acum am avut de tras cu epiziotomia...
Dupa cum ati aflat, am nascut o grasana de 3900 grame si 53 cm, Apgar 9 (nu stiu de ce i-a dat doar 9, mie mi s-a parut de 10 ), natural.

Pentru viitoarele mamici spun ca travaliul propriu-zis si nasterea au fost mai usoare decat m-am asteptat, durerile mai suportabile decat o gangrena de masea.

Problema la mine a fost ca pe langa epiziotomie m-am si rupt un pic, apoi firele resorbabile s-au resorbit prea repede si din cauza ca am tusit tare s-a desfacut cusatura, apoi am tras cu vindecatul din greu, ca nici acum nu e inchisa de tot rana. Dar macar nu mai doare, si asta e important.

Acum despre grasanaaaaa: e frumoasaaaa, e cuminteeeee, papa bine numai de la san, ca am lapte pentru 2 ca ea, doarme bine, colicute avem doar seara si doar daca uita mami sa-i dea SAB simplex, mananca cam la 4 ore ( adica vreo ora dureaza alaptatul cu burp-itul si cu schimbatul si vreo 3 ore de somn ), si ii place tare sa faca baita.
Cam atat. Ba nu, RADE LA MINE SI MA TOPEEEEEEEESC!

FELICITARI SI CELORLALTE FETE CARE AU DEVENIT MAMICI SI MULTA BAFTA CELOR CARE URMEAZA SA FIE MAMICI.
VA PUP PE TOATE!

Nu stiu cat de des o sa intru, nu prea am fost eu activa nici inainte, dar o sa va tin la curent pe scurt cu ce se intampla.
Trimit acusica niste poze pe mailul nostru comun, ca sa-mi vedeti minunea!

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Multumesc mult xelanoimis pentru raspuns !

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Buna dimineata mamici si burtici

Dany
, ma bag si eu ca musca in lapte ca n-am experienta, dar incerc sa te ajut.
La cursurile prenatale despre ingrijirea bebelusului ne-au spus ca icterul dureaza 10 zile maxim 2 saptamani la prematuri. In mod normal intensitatea culorii galbene a pielii scade dupa 3-4 zile. Daca nu se intampla asta, sau daca face febra, nu ia in greutate, este somnoros, i se schimba culoarea scaunului (e decolorat) si a urinei (inchisa la culoare) bb trebuie dus la medic.

Se vor face analize de sange si se incep sedintele de fototerapie daca e nevoie.

Nu vreau sa te speri, dar mai bine consulta un alt medic (daca esti ingrijorata). Parerea mea e ca mai bine mergi degeaba si bb e bine, decat sa regreti.

pentru tine si Andrei sa se faca bine

poze burtik

mersi mult de raspuns...pai ieri am fost la dr si mi-a zis sa il tin langa geam cu patutul la lumina...si atatmie dr asta mi-a zis ca nu trebuie sa tina mai mult de 3 sapt....iar noi avem 2 deja si ne-a chemat din nou la 3 si ceva la el ...

o sa mai merg zilele astea la altul sa vedem.....

bb la aia mica cat a tinut icterul si ce i-ai facut?ce ti-a zis dr???
fetelor voi ii dati bonisan lui bb chiar daca nu are colici???

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput