educatie in roz si bleu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Giulia, sunt total de acord cu Amethyst. Acum tu esti influentata de ceea ce ti-a zis acea persoana, care poate ca nici nu s-a gandit cat rau va poate face cu asemenea afirmatii. Fiti voi insiva si exprimati-va liber! Lasa-l in pace, sa se joace cu ce vrea el si eu fac la fel.

Pupici multi,

Mama lui Razvan

http://b2.lilypie.com/zYR9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Si baiatului meu cel mic (5 ani) ii place culoarea roz. Manusile, de ex. si le-a ales cu ursulet roz pe ele. Cu el mai degraba admir floricelele sau fluturasii decat cu cel mare (6 ani) pe care nu-l intereseaza nimic ce nu are motor.... Cel mic e madarit la maxim si pupacios (seamana cu tac-su ), cel mare imi da pusi numai cand se "molipseste" de la frate-su, si atunci, "numai unul".
Cel mic s-ar imbraca (daca ar fi dupa el) numai cu hainute roz si cu floricele, animalute dragute, etc. Cel mare mi-a spus clar: Asta (o bluza tricotata care avea si ceva mov printre albastru si bej, plus ca era cu ursuleti) e de fete! Asa mi-au spus copiii la gradinita!
Concluzia: Sunt educati la fel, nu le-am impus un tipar, dar au firi foarte diferite si sunt influentati si de anturajul de la gradi.

Kitty, mamica de Adi si Robi
Pozne de pitici

Mergi la inceput