*** LA REDOUTE *** (62)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by alinabojucOau ce de colete au sosit. Am facut si eu o comanda mica pe 22.Cred ca doar sapt. viitoare o sa vina. Dar nu m-as supara sa apara vineri
.
hei...madam...mai stai la rand.
Eu astept comanda din 14 oct. As mai da o ultima comanda pe anu asta. Oare ajunge pana la Craciun daca o dau maine???
Mrita sa incerc, nu?
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
ligeea spune:
codurile alea de reduceri sunt de tot r...
Am incercat sa comand -pana la urma am facut vre-o 10 cosuri si degeaba -nu reduc nimic . Am pus numai produse noi, nereduse fara pret verde sau rosu , etc .
Daca vreti un cod de 10 euro , cu draga inima vi-l dau .
celalat a expirat .
mai bine mai spuneti ce cadouri mai sunt ca in baza codurilor eu nu mai cumpar nimic .
claujro spune:
Aveti idee unde gasesc un costum de iepuras pentru un baietel de 4 ani? Matei va fi iepuras in decembrie la serbare...si nu stiu unde sa incep sa caut...
Multumesc!
Paris
Giova spune:
a dat Gabitaco un link cu costume de cumparat. daca vrei ti-l trimit in PM, sau vezi ca a si deschis subiect, parca tot aici.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
elyanne spune:
Uite aici subiectul despre costume:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111764
A mea e fulg de nea ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
claujro spune:
Giova
, multumesc frumos pt PM!
elyanne
, stiam ca s-a discutat undeva dar nu mai gaseam subiectl, multumesc frumos pt ajutor!
Acum, sa ma pun pe cautat iepurele ala..![]()
Paris
Bratu Monica spune:
Fetelor,ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ccare e codul pentru trusa de machiaj?Sau daca mai aveti coduri noi,va rog mult!!!!!!!!!!!!!!!!
Monikka
addya spune:
monica, codul pe care l-am folosit eu pt trusa de machiaj e PETAL.
trusa e ok, nu-i exceptionala dar nici nasoala, seamana cu cele de la Ruby Rose. oricum face aia 6 eur...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
felicia74 spune:
petal nu mai e valabil.
Uite aici:
75906: 20 E din 30 + cadeau boite maquillage
alina unde au sosit mey multe colete? Mie nu mi se pare.
Ligeea baga si aici codul ala, poate gasesc eu ceva la care sa-l folosesc.

Oau ce de colete au sosit. Am facut si eu o comanda mica pe 22.Cred ca doar sapt. viitoare o sa vina. Dar nu m-as supara sa apara vineri