*** LA REDOUTE *** (62)
Raspunsuri - Pagina 9
alinabojuc spune:
Felicia eu cand lucrez la calculator imi pun ochelarii. Probabil din aceasta cauza am vazut multe colete.

Mey m-ati inebunit cu costumele alea de carnaval. Am facut greseala sa ma uit
.
E unul fraguta, m-a dat gata.
Nu ati auzit cumva daca luna ianuarie nu vine mai repede? Adica reducerile pe redoute..
alina
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by alinabojuc
Felicia eu cand lucrez la calculator imi pun ochelarii. Probabil din aceasta cauza am vazut multe colete.
Mey m-ati inebunit cu costumele alea de carnaval. Am facut greseala sa ma uit.
E unul fraguta, m-a dat gata.
Nu ati auzit cumva daca luna ianuarie nu vine mai repede? Adica reducerile pe redoute..
alina
frumoase costumele dar frumoase si preturile.320 ron,nu-i de ici de colo:file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/MONICA/Desktop/detalii_costum.php.htm
Monikka
maria_alexia spune:
Mamici de fetite, imi dati va rog un sfat?
As vreau sa iau www.laredoute.fr/vente-vetement-bebe-fille.aspx?productid=324112831&documentid=321408&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">setul asta cadou, pentru o fetita de 2 ani, 88 cm acum. Ce marime sa comand pentru la primavara? Ma gandesc ca 94 i-ar veni acum la fix, ia incerc 102? Parca l-a luat cineva, cum e materialul? 
Sau daca iau www.laredoute.fr/vente-robe-fille.aspx?productid=324120868&documentid=201207&categoryid=22911593&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">rochita asta pentru acum, ce marime - 94 e bine?
N-as vrea in nici un caz sa-i fie mici, dar nici prea mari...
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
As vreau sa iau www.laredoute.fr/vente-vetement-bebe-fille.aspx?productid=324112831&documentid=321408&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">setul asta cadou, pentru o fetita de 2 ani, 88 cm acum. Ce marime sa comand pentru la primavara? Ma gandesc ca 94 i-ar veni acum la fix, ia incerc 102? Parca l-a luat cineva, cum e materialul?
Sau daca iau www.laredoute.fr/vente-robe-fille.aspx?productid=324120868&documentid=201207&categoryid=22911593&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">rochita asta pentru acum, ce marime - 94 e bine?
setul asta l-a luat Camelia, din cate imi amintesc. Sa stii ca 102 e marimea pt 4 ani. Cred ca 94 e bun. Nu creste asa de mult pana in primavara vara...incat sa depasesca un metru.
Eu una nu as lua mai mare de 94 ( marime pt 3 ani )...ca ii va fi fff mare si..... nu cred ca asta doresti.
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
felicia74 spune:
Maria Ilinca are 87cm, 13 kg si masura 94 ii vine bine.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:

mi-a venit coletul din 14 nov. Super faine hainutele...
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
maria_alexia spune:
Multumesc de raspunsuri! 
Vad ca au tot venit pachete, felicitari! Si... asteptam cu nerabdare linkuri si impresii ![]()
CatXO spune:
Mi-a sosit si mie ieri coletul de pe 17 noiembrie, mai astept sa soseasca unul de pe 18 noiembrie, sper sa vina azi. Sunt multumita de hainute, am luat mai mult pentru mine sa testez marimile. Coletul care urmeaza sa vina e numai cu hainute pentru fete.
gabitaco spune:
o sa pun linkuri mai tarziu...cand culc fata... ca acum nu prea am timp sa le caut.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Maria draga, eu le-am luat pe amandoua !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit