*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (171)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitaco spune:
LMA 2 anisori - Dimitrie-Alexandru by canuta
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
ioana_77 spune:
Tania, eu am wrap din ala facut din cativa metri de material, care se poate aranja in diverse pozitii. Eu folosesc una (recomandata de Ilenutza) in care bb sta pe verticala, cu nasul la tzitzi. Efect pozitiv garantat.
F fain ca ati scapat de suzi, in mesajul pierdut ma plangeam pe tema asta, acu' nu mai am chef sa o fac. Cert este ca nu stiu cand vom renunta la ea (adik Maria), tocmai mi-am propus sa o mai las putin, ca altfel nu isi gaseste linistea si nici eu pe-a mea.
Va doresc concerte melodioase![]()
Feli, convoaca gasca la voi, daca altora le este lene sa o faca. cand o sa petreceti, la pensie? Discutie dimineata la noi, dupa ce o vad pe miss a mea scremandu-se: Maria, ai facut kk? Nu. Ia vino sa vad.(controlez pampersul, bineinteles ca era sursa miasmelor) dar ce-ai in pampers? KK
E misto pianul sugerat de Noki, mai este unul de la Simba, SUPER, eu cred ca tot il iau , este la Selgros, pana in 700 mii lei, pe el scrie ca e recomandat de la 4 ani. Are butoane cu animaluri, care prin apasare le redau sunetele, cateva instrumente, optiune de ritmuri (samba, disco, rap, etc), buton de inregistrare a melodiei proprii pianina in sine. F f f faina. dar mie, totusi, mi s-a parut prea avansata, dar poate o iau ca investitie de viitor.
EU am rezolvat cu cadoul la libraria din cartier. Cum ne-am propus ca aniversarile sa fie tematice (anul trecut a fost cu elefant - era primul animal pe care il imitase), anul asta e timpul printeselor, ca tot o strigam :printesa lui mama si lui tata. Asa ca i-am luat un cartzoi cartonat: "cele mai frumoase povesti cu printese", arata tare bine, am dat ceva bani pe el, dar ma gandesc ca ramane in timp. Plus o papusa- printesa cu trei rochite de schimb, care o sa ma ajute la confectionarea tortului printesa. Mi-as fi dorit tare mult si o rochita si coronita de printesa, dar nu cred ca am cum sa ajung sa-i iau. Trebuia sa-mi fi picat fisa mai repede, macar in week-endul trecut.
Madutza, cred ca ma bag la dormitor, la cata oboseala se acumuleaza treptat. Aaaaaa, vroiam sa-ti spun ca din cauza adrenalinei acumulate la sala nu poti adormi usor.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile
Noki_Lara spune:
Ioana77, daca te inclazeste cu ceva, si noi dormim cu suzi. Dar i-o dau doar la nani. Nu-mi pun problema de a i-o scoate acuma, pentru ca si asa doarme iepureste si de trezeste noaptea.
Cat despre pian, da, este complex. la fel cum l-ai descris pe cel de la Simba..asa este si asta. Cartea ai cu printese e de la Dsney, nu? O avem si noi, dra inca nu e pentru ei, dupa pererea mea. Adica neavand foile cartonate, ci fiind carte pur si simplu cu pagini normale, mi se pare ca o pot rupe prea usor. Nu neaparat itentionat, cat mai ales din neatentie.
Uuuuuu, unde ati disparut toate? Ca io-s in pauza la tema de la franceza.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Noki, esti deja in pauza?????
Din partea noastra ... bad news!
Se pare ca Daria are un stafilococ de toata frumusetea in gat!
Asteptam rezultatul la antibiograma maine sa vedem ce si cum! In prima faza am zis sa ma consolez ca poate nu am recoltat eu bine, insa daca nu as fi recoltat bine probabil ca ar fi iesit sterila proba ... sau nu ?!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Cami, oooof, bad news!!! Baga tratament ca lumea, ca nu e de glumit cu asa ceva! Adica de ce esti
..nu stii ca pauzele mici si dese = cheia marilor succese????![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Corect, duamna Noki!!! Scuzoaiele mele
, nu mi-am dat seama !
Bafta!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
pumba spune:
e marti azi>????? wow, eu credeam ca doar luna plina
......e 6 am trecute fix si eu sunt la cafeaua nr 2 ,fata mea cea mica si iubita nu m-a lasat efectiv sa dorm azi noapte , cand era somnul mai dulce o auzeam ca si-a pierdut suseta
cami-
fara comentarii.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
lavi02 spune:
Eu stiu ca STREPTOCOCUL e periculos in gat, nu atat stafilocul. Iar steril n-are cum sa fie, la nimeni in gat nu e steril pt ca nu mancam numai chestii sterile, nu bagam in gura numai chestii sterile, etc. Exista o flora microbiana in gura fiecaruia, ideea e sa nu se dezvolte excesiv. Iar stafilococul auriu de ex traieste in mod normal, linistit, pe piele.
camelia_daniela spune:
Lavi, si ce ar trebui sa fac acum
... ca nu am incredere in medicii astia deloc ! ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
pumba spune:
Dimitrie ,sa cresti mare si frumos si la punga gros!

felicia - cumpara pianul ,ca doar peste zi o lasi cu bunici![]()
revelionu? de cele mai multe ori ,ma rog de sot sa stea treaz pana la 12 jumate macar , prin urmare.... acasa, s-au dus vremurile alea.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)