*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (171)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami, oare Mirabilis ce zice? Daca n-are febra nici stare generala proasta si numai muci eu nu m-as grabi cu antib.

Am amanat interviul pe sapt viitoare, ca nu pot maine; eu sunasem sa renunt da-i destul de insistenta tipa. 2. Am mai ochit o oferta pe e-jobs, seara asta bag CV.
Of, ce ma bucur ca m-am mobilizat un pic cu cautatul unui alt loc de munca; aseara eram complet daramata psihic cu tata si n-aveam dispozitie deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

De ce, Lavi, daramata psihic? iar nu se simte bine? Nu e pe drumul cel bun?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, multumesc de raspuns!

Bafta multa cu interviul ! Tinem pumnii sa gasesti jobul visurilor tale!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cami- de obicei strep-ul da febra, ar trebui sa o doara in gat,daca nu esti convinsa ca il are repeta analiza.sanatate multa.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki, in privinta starii acute (ca era sa moara vinerea trecuta) da, e pe drumul cel bun. Dar in privinta tumorii de cap de pancreas sunt 95% sanse sa fie maligna, zice dr. In plus, ieri si-a citit biletul de externare din spital asa ca l-a cam daramat psihic. Ieri n-a mancat nimic pana pe seara . Daca intr-adevar e cancer de pancres(f probabil din pacate) nu ne asteapta deloc zile bune, nici pe el, nici pe noi, de unde lipsa mea de chef si energie pt planuri de viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lavi- sanatate , si poate mai e o speranta.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, speram sa fie totusi benigna si sa nu fie cancer! In ceea ce priveste job-ul, stiu ca desi este extrem de dificil sa te concentrezi pe altceva decat starea sanatatii tatalui tau, cred ca schimbarea de job ar fi cel mai bun lucru pe care l-ai putea face, tocmai pentru ca ti-ar da noi responsabilitati, ceea ce ti-ar mai abate atentia de la problemele mari cu tatal tau catre alte zone. Asta..indiferent care este situatia viitoare a sanatatii lui. Doamne ajuta sa fie totusi bine!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Offf, Lavi!
Sanatate multa va dorim!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,e groaznic prin ce treci ,te putem ajuta doar cu un gand bun ,o rugaciune pentru ca tatal tau sa fie bine !

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Azi am seara de ,,bantuiala'' ,doarme mama la mine iar eu ma fac frumoasa si plec in vizite ,la cafele ,sucuri,yuuuhhuuu .Am hranit copilul ,ii fac baita mai devreme si o tai:)

Pooop pe toata lumea!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput