*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (171)
Raspunsuri - Pagina 18
lavi02 spune:
Cami, oare Mirabilis ce zice? Daca n-are febra nici stare generala proasta si numai muci eu nu m-as grabi cu antib.
Am amanat interviul pe sapt viitoare, ca nu pot maine; eu sunasem sa renunt da-i destul de insistenta tipa. 2. Am mai ochit o oferta pe e-jobs, seara asta bag CV.
Of, ce ma bucur
ca m-am mobilizat un pic cu cautatul unui alt loc de munca; aseara eram complet daramata psihic cu tata si n-aveam dispozitie deloc.
Noki_Lara spune:
De ce, Lavi, daramata psihic? iar nu se simte bine? Nu e pe drumul cel bun?
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Lavi, multumesc de raspuns! 
Bafta multa cu interviul !
Tinem pumnii sa gasesti jobul visurilor tale!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
pumba spune:
cami- de obicei strep-ul da febra, ar trebui sa o doara in gat,daca nu esti convinsa ca il are repeta analiza.sanatate multa.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
lavi02 spune:
Noki, in privinta starii acute (ca era sa moara vinerea trecuta) da, e pe drumul cel bun. Dar in privinta tumorii de cap de pancreas sunt 95% sanse sa fie maligna, zice dr. In plus, ieri si-a citit biletul de externare din spital asa ca l-a cam daramat psihic. Ieri n-a mancat nimic pana pe seara
. Daca intr-adevar e cancer de pancres(f probabil din pacate) nu ne asteapta deloc zile bune, nici pe el, nici pe noi, de unde lipsa mea de chef si energie pt planuri de viitor. ![]()
Noki_Lara spune:
Lavi, speram sa fie totusi benigna si sa nu fie cancer! In ceea ce priveste job-ul, stiu ca desi este extrem de dificil sa te concentrezi pe altceva decat starea sanatatii tatalui tau, cred ca schimbarea de job ar fi cel mai bun lucru pe care l-ai putea face, tocmai pentru ca ti-ar da noi responsabilitati, ceea ce ti-ar mai abate atentia de la problemele mari cu tatal tau catre alte zone. Asta..indiferent care este situatia viitoare a sanatatii lui. Doamne ajuta sa fie totusi bine!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Offf, Lavi!
Sanatate multa va dorim! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Madutza10 spune:
Lavi ,e groaznic prin ce treci ,te putem ajuta doar cu un gand bun ,o rugaciune pentru ca tatal tau sa fie bine !
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Madutza10 spune:
Azi am seara de ,,bantuiala'' ,doarme mama la mine iar eu ma fac frumoasa si plec in vizite ,la cafele ,sucuri,yuuuhhuuu .Am hranit copilul ,ii fac baita mai devreme si o tai:)
Pooop pe toata lumea!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))