*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (171)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi, sa speram ca nu e maligna, totusi, si se va reface tatal tau

Sfatul meu: pana nu se stabilizeaza situatia cu tatal tau, nu te implica neaparat in cautare de nou job. Sa zicem ca gasesti unul si iti convine, daca mai trebuie sa pleci la tatal tau ai sa incepi cu stangul cu concediu, plecare intempestiva. Asteapta sa fie tatal tau bine si apoi cauta pt. ca altfel nu prea mi se pare ca da bine sa incepi un nou job cu plecari. Sigur, depinde de firma, insa nici tu psihic nu stiu daca vei putea sa te implici la maximum din punct de vedere profesional. Tu faci cum simti, poate am io alte idei :)

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna, colectie! N-am mai intrat de mult, ca nu mai am timp. Nu sunt la curent cu ce mai faceti voi, iar a plecat tati pentru cateva zile, iar sunt singura... cu copiii.
Am vazut doar problema ta, Lavi cu tatal tau. Imi pare rau pentru ce "aud". Sfatul meu de om care a trecut prin asta cat a fost la serviciu, este sa nu incerci sa iti schimbi acum locul de munca. Nu poti face nimic cat el este rau, cu siguranta iti zic. E bine sa fii intr-un mediu cunoscut, sa poti lucra cu bateriile la minim, sa poti pleca oricand e nevoie. Oricum nu te vei putea concentra la nimic altceva. Eu cautam pe net o mie de chestii, dadeam telefon acasa, imi venea sa plang, eram incordata, trista, stresata. Nu cred ca vrei sa adaugi la asta stresul inerent schimbarii colectivului, al felului de munca, etc. Treaba cu "sa-ti tina mintea ocupata cu altceva", ceva nou, nu merge in cazul asta. Noutatea nu este tocmai relaxanta, iar preocuparea legata de parinti nu poate fi lasata intr-un ungher intunecat al mintii orice ai incerca sa faci.
Sanatate multa tatalui tau, tie multa putere sa faci fata perioadei dificile care urmeaza! Nu-ti fie teama sa te sprijini pe orice umar care ti se ofera si nu te lansa acum in necunoscut! Ai sa clachezi. Nu pentru ca nu esti suficient de puternica, nu ai ce sa demonstrezi nimanui acum, ia-le pe toate pe rand, la timpul lor. Pupam fetele curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Noki, pai ala trebuie sa fie. EU l-am vazut in ambalajul original , mi s-a parut din link-ul dat de tine ca ar semana, nu eram sigura ca e una si aceeasi chestie. Cartea care am luat-o eu e cu foile cartonate. Fac poza cand o aduc in casa, am lasat-o in masina.

Madutza, ferice de tine!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Lavi ,imi pare rau ca tatal tau e bolnav ,sanatate infinita,tare frumos a scris Gandacel .
am trecut si eu prin asa ceva din pacate si crede-ma ca sprijinul colegilor si al superiorilor mi-au fost de mare folos ,tin minte ca eram daramata ,cand tata a intrat in coma eram la servici si mi s-a asigurat masina firmei sa merg de urgenta 100 km ,am primit cateva zile de concediu ,chiar si sustinere materiala ,pt mine au fost gesturi de neuitat ,nu stiu daca eram intr-o firma proaspat angajata daca mai beneficiam de toate astea??
oricum ai face si orice caracter puternic ai avea asemenea pb pe moment te doboara ,cel putin la mine asa a fost spun asta din experienta .

madutza,ia-ma si pe mine la "Bantuiala" of ce dor mi-e de o iesire ...de relaxare...macar gandeste-te un pic si la mine....distractie placuta!

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mai, fetelor, tare dragute sunteti!

Mie nu mi-e de mine in toata povestea asta, e de 100 de ori mai greu de el decat de mine; mi-e de el, de ce e in sufletul lui si mai ales cum il pot ajuta. Mi se rupe sufletul de EL, el are nevoie de sprijin moral pe care incerc sa i-l ofer cat pot, la telefon macar.

Problema cu schimbatul serviciului e ca nu pot pleca decat ori in jur de 1 februarie, ori vara. Adica odata inceput un semestru trebuie sa stau sa-l termin, altfel e urat din partea mea ca ramane situatia in aer, n-are cine sa ma inlocuiasca. Acum eu caut pt incepand cu 1 februarie.

Vara care tocmai a trecut am ratat-o dpdv job ca m-am luat cu 100 de plecari si plimbari, apoi cu firma aia care mi-a placut dar n-a fost sa fie. Plus ca nu eram 100% hotarata, si pe undeva preferam sa mai stau un semestru.

Daca o las pe la vara... cine stie daca situatia la vara va fi mai stabila sau nu?! Iar timpul meu lucreaza in defavoarea mea, daca vreau sa fac pasul asta trebuie sa-l fac cat mai repede. Nu pot ramane mereu intr-o stare de nemultumire si neimplinire aici. Acum imi tin doar orele si ce implica ele. Ar trebui sa fac si cercetare, sa public, etc (ca sa avansez si sa fiu respectata). Ceea ce n-am nici conditii, nici tragere de inima, am incercat sa o iau pe drumul asta intre cei 2 copii, n-a mers, nu-mi place, ca sa fac ceva adevarat e f greu si nu sunt conditii (mai ales umane), ca sa fac compromisuri - nu pot, nu mi se potriveste.

In Poli eu nu ma simt ca intr-o mare familie; e adevarat ca am putut lipsi 2 saptamani, dar la a doua operatie programata pe 10 decembrie nu stiu daca ma pot duce, e cam nasol sa lipsesc iar. Mi-e jena sa-i rog iar pe colegi sa-mi tina orele.

Gandacel si Ripley aveti si voi dreptate, va multumesc pt raspunsuri. Pe de alta parte, cum, ne-cum, TREBUIE sa ma descurc. Sa raman unde sunt nu va face decat sa-mi adanceasca depresia si in ceea ce priveste multumirea fata de mine. Si pe buna dreptate. Apoi sem II aici nu ar fi deloc floare la ureche, ar trebui sa tin 6 sau 8 ore la materii noi, sa pregatesc ceva de la 0. La alti profi, nici nu stiu ce si la cine imi pot lua; in afara de 4-6 ore la o materie pe care am mai tinut-o de n ori si de care m-am cam plictisit. (s-a schimbat programa, s-au mutat materii, etc).

Mergi la inceput

Mai am sa va zic ceva de sora-mea, draga de ea: chiar de la inceputul lui noiembrie a schimbat postul in cadrul aceleiasi firme, intr-unul de management in alt departament, vai de capul ei. Acceptase oferta inainte sa se imbolnaveasca tata si asta a fost. Din fericire ii place si se descurca dar ii e greu ca face 1-2 drumuri pe zi la tata acasa, ii duce mancare gatita (tot de ea), samd. Pe de alta parte faptul ca e multumita la servici ii da mai multa putere, zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama di tutti, sa stii ca mare ajutor e sora-ta. altfel, trebuia sa mergi acolo sa stai, de fapt sa-l muti in bucuresti pe tati tau. succes la operatia din 10 decembrie! daca tu simti ca e mai bine sa schimbi serv, adik dk la interviul asta ar fi o mare oportunitate, du-te, vezi tu cum te descurci. eu te stiu onemanshow, o sa le manuiesti pe toate, te descurci!

mai, eu stiu ca unii dintre copiii de aici fac fraze deja, deci cateva cuvinte de-ale lui fiu-meu va impresioneaza cat praful de pe strada, dar trebuie neaparat sa ma laud ca sunt asa de mandra ca zice si el cateva cuvintele....stiti ca era aproape mut...si am facut multe exercitii, la toate obiectele il intreb incontinuu: cum spui aia, cum spui ailalta etc. nu-mi raspunde la tot, dar am reusit ceva-ceva.
de ieri imi raspunde cu da sau nu la aproape toate intrebarile, ceea ce este extraordinar, ca vorbeam numai singura si eram la nivel intuitiv cu comunicarea. l-am impulsionat in toate modurile, am refuzat sa-i dau lucruri pana nu spune da sau nu, dk ;le vrea adik, am refuzat sa execut diverse pana nu spune da sau nu. Mult timp n-a mers treaba, dar acum suntem bine, slava Domunului. ba chiar imi spune cand vrea mancare! adik bscuite, in limbajul lui...io ma fac ca nu inteleg si-i mai strecor o firimitura de sandvis. primul "da" clar a o intrebare de-a mea a fost ieri in masina cand imi tot arata cd-ul si eu ma faceam ca nu inteleg ca vrea muzica. i-am spus ca-i pun muzica dk imi spune "muzica" - k vrea. a ales varianta mai simpla, a zis si el "da" clar. de atunci raspunde frumos si clar "da" si "nu"

mai spune: ninima la inima, nuna la luna, nani-nani la nani-nani, tun la turn, taie la taie (painea), chichita la nichita, bitz la biscuite, apte la lapte si la noapte, biec la bec, tatane la castane, bptz la pix:), cae la carte, puu la kk ( a preluat prost onomatopeea de la maica-mea), baie la baie, apa la apa (stiti ca nici apa n-a zis pana acum o luna, chiar 3 saptamani), pocu la porc si cam atat
foarte incantata sunt, ce sa fac, v-am plictisit, stiu, dar sunt very happy.
am uitat: chia la cheie, nun la unu, doa la doi, de la 3 incolo nu se mai intelege

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda veeezi ca se-apuca si de vorbit "Chichita"? Cred ca ti-am zis ca asa am procedat si eu cu Nati cu da si nu, nu voia sa zica pana n-am obligat-o, ca si tine. Iar acum progresele la ordinea zilei sunt ca Silvia s-a transformat din Iiii in Sifia, si face propozitii, de tipul "Sifia a ganitza" (Silvia la gradinita).

Cu sora-mea eu ma simt cumva aiurea ca efortul mai mare e pe ea. Si inclusiv pentru ea tare as vrea sa merg la a doua operatie, sa vad cum fac. La prima am tremurat impreuna, e altceva! E mare lucru ca ne avem una pe alta, in toate situatiile.

M-ai uns pe inima cu "onemanshow"! cam asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Lavi, eu pe vremea cand am tras cu mama eram nu multumita, ci foarte multumita cu jobul, eram extrem de fericita ca eram insarcinata cu Bogdan, asa ca le duceam pe toate celelalte cu multa putere si vointa! Daca esti nefericita si in rest, atunci banuiesc ca e mai bine pentru tine sa iti schimbi serviciul. Sincer, nu stiu cum ai rezistat atat de mult...

Anda, BRAVO, sunt multe cuvinte, probabil mai sunt mult mai multe in capsorul lui pe care inca nu le-a pronuntat. Insa sa nu te superi pe mine ca iti zic, cred ca il presezi cam mult. valabil si pentru Lavi in problema asta. Ei le stiu pe toate, varsta pe care o au in nici un caz nu este atat de inaintata incat sa fie o problema ca nu vorbesc. Daca nu intrebati atat de mult ce e aia, ce culoare, daca da sau daca nu, or sa-si dea drumul singuri, pentru ca or sa vada ca reusesc sa comunice. E suficient sa va faceti ca nu intelegeti. Iar la fiecare cuvat spus corect, un mare zambet, manifestarea bucuriei si un pupat fac mai mult decat un milion de presiuni asupra copilului. Eu asa am afcut cu primele cuvinte, iar acum vorbeste non-stop! Imi explica, imi arata, ma striga "mamiiiii" daca nu sunt atenta la ce numeste el sau ce explica... aproape tot ce face e insotit de cuvinte, probabil ca sa-mi arate cate stie. Iar eu trebuie mereu sa-i zic ac am vazut, ca asa este, ca are dreptate, etc. Lipsa mea de reactie se soldeaza cu solicitarea lui de a fi atenta! Anda, la tine e putin mai dificil, copilul nu va intelege ca e necesar sa raspunda, decat atunci cand vei incepe tu sa-i raspunzi lui! Pana atunci, asteapta. va veni si vremea aia. Noua acum ne raspunde si unde e cutare, ori ce face cutare. La inceput intrebam si raspundeam eu, ca sa vada cum stau lucrurile.

Gata, m-a razbit somnul!
Va pup pe toate si va doresc o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi..sunt happy. De ce? Pentru ca vad ca ceea ce m-am gandit io pentru Lavi coincide cu ceea ce si-a cam planificat si ea. Deh, leii astia se inteleg intre ei!
Asa ca Lavi draga, mai ales ca e vorba de o eventuala icepere de prin primavara incolo, io una zic sa go for it! [emoticon cu bafta si pumni stransi]

Andache, io zic ca pana la ziua lui, poetul ne va scrie si o dedicatie!Ma bucur ca eforturile tale au fost rasplatite!

---------

Io-s cam popandau: Sarah e racita! Ii curge trompeta -am aspirat-o de 2x cu batista bebelusului, dar nu iese cie stie ce. Fabra ioc, dar tusit de cateva ori pe zi. Advarul trist e ca tusea aia de acum o luna jumate-doua inca nu i-a trecut.Si ma gandesc cu groaza ca probabil va trebui sa chem doctorul, ala ne va da ceva medicamente iar Sarah, ca de obicei NU le va lua!!!
De fapt, ce sa ma mir, ca nici io nu iau neam asa ceva...dar intrebarea retorica ramane: de ce Doamne, iarta-ma trebuie copiii sa mosteneasca toate lucrurile rele de la parinti?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput