*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (171)
Raspunsuri - Pagina 20
lavi02 spune:
Gandacel
eu sunt nefericita pe plan profesional, si inca nefericita rau si neimplinita, pt ca in scoala si facultate m-am descurcat foarte bine (olimpiade, etc) si aveam un grad inalt de stima de sine si de apreciere si asteptari de la ceilalti
care mi-au disparut ambele de ceva timp. Am rezistat cu greu ca de-aia m-am tot plans pe aici...
Am vorbit in seara asta si cu sora-mea care ma incurajeaza si ea cu schimbatul job-ului, s-a bucurat de idee.
Noki
! Nu te stresa inca cu raceala, daca nu se agraveaza.
Apropo de mostenit de la parinti: mie-mi spui apropo de mofturile la mancare ale Silviei?!?! Mi-o amintesc pe mama, saraca, exasperata: "Sa va dea Dumnezeu copii... asa cum sunteti voi!" ![]()
![]()
Gandacel cu vorbitul "de la sine" am mers eu la Silvia si a vorbit mai tarziu/greu decat Nati. Si ACUM tot ce inseamna vorbit, povestit, recitat e ceea ce merge cel mai greu la Silvia. Si mai are si cateva greseli de pronuntie pe ici pe colo, ar trebui s-o duc la logoped.
Sa nu crezi ca eu o terorizez pe Nati, dar am fost insistenta acum cateva luni cand nu zicea nici DA, nici NU desi era perfect capabila, prefera sa arate prin semne decat sa vorbeasca. Acum si ea vorbeste mult (pacat ca nu inteleg eu tot
) si nu mai insist deloc. Dar a fost un moment in care insistenta mea: "Spune, da sau nu?" a dat roade, a miscat bolovanul.
Sunt copii care vorbesc de la sine din start, sunt altii care naiba stie de ce se intimideaza si prefera sa nu vorbeasca. La categoria asta din urma eu cred ca e bine sa insisti pt ca vorbitul nu e un scop in sine, e un INSTRUMENT, de care au mare nevoie pt dezvoltarea lor. 
corap spune:
rpd, ca sunt pe mare fuga. salutam toata colectia
lavi, multa sanatate tatalui tau si multa putere tie. si du-te la interviuri ca fac bine la moral
anda, bravoooo pt cuvantarile lui chichita.
sa vezi cand n-o sa-l mai opresti din vorbit cum o sa fie
eu
ca abia le-a trecut tusea la cupii si azi a facut andrei diaree, parca simte ca plecam si tre sa se imbolnaveasca. in schimb m-a surprins cat de intelegator si "matur" afost, a baut 300 ml de ceai de menta cu saruri de rehidratare (el care nu pune gura pe ceai, sau cel putin pana azi n-a pus), i-am facut orez fiert cu morcov si a inteles ca tre sa astepte pana se fierbe si ca tre sa-l manance si a mancat tot si a mai vrut o portie.
smecta de searan-a baut-o, da' i-am lasat-o in pat, poate-poate. era d eja umflat cu orez, cred ca nu mai intra.
ana a fost suspecttata de torticolis si am mers la diversi doctori sa vedem cauza, saptamana asta am avut program de medici. concluzia a fost ca e probabil sa se datoreze faptului ca centrul de interes din camera a fost mai mereu in partea ei stange, si de fapt e o preferinta nu e ceva anormal. si neurologul chiar mi-a laudat-o, a spus ca e un copil f echilibrat, intelgent si excelent adaptat social
(pt varsta ei, ov corz), ceea ce mi-a umplut inima de mama de copil de bucurie
si mai
ca mi-a bagat accuweather si weather.com
in toate cele 5 zile in care stam la stuttgart 
sper sa-si mai revizuiasca prognozele. azi pe accu aparuse ca luni n-o sa fie decat nor, nu si ploaie. macar o zi sa mergem la zoooooo.
a... sambata trecuta am fost la zoo la pitesti - micuta, cateva animale, dar copiilor le-a placut, mai ales ca nu era ingramadeala. si a fost soare si 12 grade (la bucuresti erau 2), dar ne-am intors seara pe o ceata groasa infioratoare
colectia si la multi ani
tuturor copilasilor carora nu le-am spus la timp (intr-o zi o sa recuperez restantele, promit)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
corap spune:
a...
cu REVELIONUL - acasaaaaaaa, poate dau copiii in plasament o nopte si dormim si noi ca lumea. e tot ce visez
cu mancatul - hai ca andrei si-a mai revnit, desi a facut o obsesie pt cuoata = ciocolata (obsesie intretinuta mai ales de faptul ca nu-i dau decat cel mult 1 data la saptamana o bombonica de-aia kinder, da' el insista
)
dar la anais diversificarea-i un cosmar. in afara de fructe de la borcanel nu-i intra altceva pe gatlej. sau ce spun eu gatlej, nici macar pe buze nu suporta.
azi am inregistrat un succes cu iaurtul, a mancat vo 3 lingurite.
in rest: legume - nu, carne -nu, banana -nu, fructe proaspete -nu 

tzitzi in schimb non-stop daca s-ar putea...
nb! ma duc sa ma culc ca dak mai scriu ma enervez![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
pumba spune:
azi e prima zi cand puica mea adoarme la pranz fara suzeta
dimineata i-am luato , m-a barait ,dar am rezistat eroic,sa vedem acum ce facem deseara.
corap-vacanta placuta la stuttgart
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
lavi02 spune:
Asta seara la telefon tata parea intr-o stare psihica mai buna, i-a placut puiul cu ghimbir facut de sora-mea
, se uita la televizor.
Eu intre timp am mai trimis CV-ul
la o firma mica pt ca mi-a placut mult domeniul de activitate, mi se potriveste. In plus au si sediul relativ aproape de mine. Spre deosebire de multinationala cu interviul care-s mai departe si domenul de activitate e mai hm! dar stiu pe cineva acolo care zice ca atmosfera e f faina. Sa vedem ce-o iesi. Oricum, m-am pus pe cautat serios loc de munca (vreau part-time, 6 ore pe zi asa ca nu voi gasi f usor, de-aia caut din timp.)
Miri_b ca tot erai tu interesata acu' ceva vreme, am scris o scrisoare (mail) de intentie cat se poate de direct, sec si de sincer
. Daca apreciaza sinceritatea
m-or chema la interviu. Le fac si eu test de sinceritate...
corap cred si eu ca-i dezvoltata social fie'ta cum creste ea printre mama, tata,frate, verisoara, matusa, bunica; prin Ikea, carrefour, gradina zoo din Pitesti si alte institutii benefice socializarii bebelusesti. 
Sanatate multa lui Andrei, chiar ca a fost intelegator, ale mele nu degusta nici saruri, nici Smecta...
Sa se puna pe picioare sa puteti pleca linistiti!
Revelionul in orice caz la Timisoara va fi. Depinde de situatie. Ori pe acasa cu tata, ori cu prietenii din Arad si ceva gasca la restaurant. Tata de 28 de ani face Revelionul cu/la aceiasi prieteni, eu as fi tare bucuroasa daca ar reusi sa mearga si anul asta; sa vedem.
Tania bravo bonei
ca l-a mai imblanzit pe Dl Che! SE pare ca si tu si cuscra-ti ati avut noroc la bone, asa sa fie!
Ina869 spune:
Un gand bun pentru Lavi
, sanatate tatalui tau si sa-ti gasesti un job curind!
Scrisesem un mesaj luuuuung inainte, l-am pierdut ca tolomaca, am sa incerc sa sumarizez putin, ca nu-mi mai tin pleoapele deschise:
cuscra, ma bucur pentru reusita!
La multi ani! tuturor copilasilor care-si sarbatoresc zilele e nastare in curind, sa fiti veseli, sanatosi, fericiti si iubiti! 
Si noi trecem printr-o perioada de rebeliune, fiica-mea are toane si fitze de toate marimile si culorile, nu stiu daca s-o pun pe seama varstei ( mi s-a spus ca intre 2-4 ani mai bine m-as duce intr-un loc sigur sa hibernez, si de abia dupa ce trece perioada asta sa revin
) sau a faptului ca inca este bolnava, o sa merg la dr. vineri la consultatie.
Si mai am o nedumerire; daca papa altceva in afara de pilaf, ciorbite, supite, i se inroseste fundul rau-rau de tot, zici ca este oparita cu fierul. De la porto de ex. nu are probleme, dar daca ii dau o bucatica de mar, struguri sau legume sau un alt fel de mancare ( fructele sa spunem ca ar fi acide, dar papica? )
Oare are probleme intestinale? of!
trimit mesajul ca daca-l pierd si pe-asta ma spinzur de parchet!
continuare: asaaa, ziua lui rachie; nu am inceput-o intr-un ton prea optimist, nu a vrut sa-i pun rochita, nici pantofiorii, ta-su mi-a spus "lasa copilul, este ziua ei, tre' sa se bucure de aceasta zi, nu o teroriza cu prostii! " si am lasat-o. Am luat totul cu mine, sperind s-o conving pe parcurs; nu a fost chip!
la party a fost ok zic eu, dar se putea si mai bine; 4 fetitze nu au venit fiindca au pojar, doua au intarziat, au venit dupa ce se taiase tortul si ne indreptam catre sala de jocuri, moment in care toata lumea s-a dezlantuit, parintii, copiii, s-au pus la jocurile electronice ( le-am dat niste fise speciale) copiii erau in extaz printre bilute colorate, jocuri de toate felurile, intr-un final s-a lasat cu plansete fiindca nu mai vroiau sa plece.
Cred ca la anu' tot asa ceva vom face, poate schimbam doar locatia, ca mi-a placut organizare/prezantarea/mancarea, si-au meritat banii pe deplin si ceea ce mi-a placut este ca am fi putut sta la jocuri cit a fost ziulica de lunga, insa fiecare a preferat sa-si duca pruncii la culcare sau altii trebuiau sa mearga la alte petreceri.
A primit multe haine si jocuri. De la mami si tati o sanie noua cu "acoperis" sa fie ferita de nameti si o tablita mare cu doua fetze, pe o parte poate picta cu carioci, pe alta cu creioane/creta si are si o parte magnetica pe care poate pune cifre si litere. Nu este prea entuziasmata deocamdata, dar si eu am cam luat-o la rost cind am vazut ca interesul ei este mai mare de-a picta husele si peretii decit tablitza. 
Cam atit despre noi, sper sa trecem curind de fazele astea de razvratire
eu au daca pricep; acu' este un ingeras, sta la mine in brate si citim, numaram, cintam si in urmatoarea secunda este o mica creatura cu cornite...
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
camelia_daniela spune:
Corap, sanatate muuulta lui Andrei!
Felicitari pentru dezvoltarea armonioasa a lui Anais
!
Andache, felictari pentru vorbareala lui "Chichita"!!!

De acum sa te tii, va evolua de la zi la zi pana vei uita ca a avut si perioada "speech-less"! ![]()
Daria e bine, asteptam azi rezultatul clar, negru pe alb cu antibiograma cu tot ! Doamne ajuta!
Buba e ca eu nu ma simt grozav, gatul meu e prastie, ma doare de moor ! Sper sa scap usor si sa nu o "complic" pe Daria !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Mneatza...
Corapino- sanatate ult Ardeiului. Sa repare pana plecati in contzed!
Lavi- pai atuncea tinem pumnii stransi pentru job-ul asta. Ai fost tare cu testul de sinceritate.
Revelion- daca toate lucrurile merg bine, il petrecem in 2- io si Adila la Viena. Daca nu merg, il petrecem in 3, adica cu bufnita cu tot, tot la Viena. Dar mi-e car ar fi un chin cam mare pentru ea drumul pana acolo, plus ca sa zic drept, tare bine mi-ar prinde o perioada "calda" alaturi de consort. Ca la cata treaba are el in ultima vreme, nu prea am avut timp de noi deloc.Ceea ce nu e benefic familionului.![]()
Pumba- felicitari pentru suzi-less!
Cami- sa-ti treaca repede pionezele din gat!![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
gabitaco spune:
neata....neata
Cami....da de ce ai facut exudat fetei? Se simtea rau..? sau numai din motiv de muci...si mama ingrijorata? Noi nu am facut niciodata asa ceva...
Corap...sanatate multa lui Andrei
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
camelia_daniela spune:
Noki, multumesc mult! 
Ia uitati ce am gasit ... va dau un link catre o pagina, unde puteti sa introduceti datele copilului si primiti pe mail o scrisoare personalizata www.ecopii.ro/moscraciun " target="_blank">"din partea lui Mos Craciun" pentru copilas. Mi se pare o idee haioasa si draguta, eu i-am facut Dariei si o voi pastra pentru cand va creste!![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit