Gabitaco, i-am facut exudat pentru ca avea muci garla , nas infundat si am mers la un medic sa ii vada si gatul si acel "mirific" medic ne-a zis ca are gatul fff roasu si sa-i dam Klacid. E, atunci eu am zis ca nu ii dau antibotic preventiv, mai bine fac exudatul si vedem clar ce este si daca e nevoie de antiotic si de ce antibiotic anume e vorba!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Hello si buna dimineata!
Ca tot se vorbeste de revelion noi il vom face la Caciulata, ca tot sunt bolnava poate fac de Anul Nou niste bai sulfuroase. Aceasta idee magnifica i-a venit sotului meu, desi eu ii spusesem ca prefer un revelion in Bucuresti ca tot plecam in Elvetia la ski in februarie, deci ne vom satura de zapada si iesiri. Ei bine nu s-a potrivit pentru ca un coleg de al lui si-a facut o pensiune acolo si mergem sa o inauguram. Asa ca nici nu vreau sa mai aud de Revelion ca imi creste tensiunea.
In alta ordine de idei azi ma duc sa vad o bona mai am ceva promisiuni de la ceva cunostinete, in sfarsit sa dea Dumenzeu sa fie bine.
Tot azi imi ies si analizele, la fel sper sa fie bine.
Pusy
Mihaela
album dn Titi