*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (171)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Feli ,al meu face la fel ,il intreb daca a facut ,el zica ca nu desi miroase ,se joaca mai departe ,se aseaza in fund ,va dati seama cind il schimb ca e imprastiat peste tot ,cind ajung in sfirsit sa-l dezbrac incepe sa urle ,,nu tege caca ,nuuu'' ,de zici ca-i place sa stea cu el la fund ,eu asa ceva n-a mai auzit ,stiam ca de obicei copii fac urat ca nu se suporta murdari al meu ca si cu multe altele e pe invers.
Ioana ,eu as alege sufrageria :)))))
Tania ,vai de urechile si de nervii vostri ,eu nu indraznesc sa achizitionez asa ceva ca n-as suporta :)

A iesit piti afara ,ma duc sa deretic ca acu' il aduce tasu' inapoi si io stau pe forum ...:)

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pe-aici merg treburile... ca martea , sper ca la voi sa fie mai bine!

Noki, vrei sa detaliezi putin cu pianul, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki draga, si eu as vrea ceva detalii despre pian , te rog frumos!!! Stii ca noi il avem in lista pentru Craciun!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

La capitolul cadouri stam cam asa: pt Sf Andrei i-am luat un camion mareeee ,incape si el in remorca ,de ziua lui o bicicleta micuta sa poata ajunge la pedale si-i mai iau un fotoliu de bb ca ii place ,a vazut intr-un magazin si nu se mai ridica de pe el ,nu am ce sa-i iau in plus pentru ca o sa primeasca de la rude ,prieteni o gramada ,m-au intrebat toti ce sa-i ia si am dat comanda ,asa ca nu vreau sa umplu casa.DE cRACIUN nu m-am gindit ,probabil ca umple mosu sacu cu multe si ieftine ,la noi nu tine nimic mai mult de o saptamana si oricum singurele jucarii care-l atrag sint masinutele .In conditiile in care saptamanal arunc cite un sac de jucarii stricate ,n=am sa mai investesc bani multi ca sa le pot arunca la gunoi dupa o sapt. ,doua

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pai..faza nasoala e ca efectiv nu mai stiu cum se numeste exact - Adeline-adelline-Adel, pe acolo, oricum.Este o jucarie cantatoare, care are parte de clape si parte de butoane cu capete de animale ce imita sunete de animale si melodii complexe ce deriva din aceste sunete de animale. Plus tasta de volum, mixaje etc...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Gata..am gasit: iacata pianul! Se gaseste la Carrefour!
Poza este orientativa, pentru ca al bufnitei are ceva mai multe butoane, iar in partea de sus este un buton on-off.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Am sarbatorit nebuneste. Copiii s-au simtit extraordinar, a fost o petrecere pe cinste. Ce mi-a placut a fost ca si parintii s-au jucat si dat pe topogane.

Cadouri dintre cele mai importante:)
de la noi: o broscuta (basi basi)
cubul ala vorbitor de limba romana, vorbeste foarte clar, noi nu avem probleme
haine
tractoare si masinute
de la altii: o gramada, tractoare, masinute, puzzel-uri o masa din aia ce e multi functionala cu barca cu de toate o pot folosi si in curte si la baie pe cada e super, maimutoi, catelus vorbitor (noi aici iar nu avem probleme foarte clar vorbeste o tanti)
de imbracat la noi nu a fost problema ca a stat in strampi si in tricou, ca toti copiii, caci era loc de joaca si era foarte cald, mai ales ca alergau.

CAm atat, azi oricum la 19:55 ii pun doua lumanarele pe un tortulet si ii cantam la multi ani in familie, adica eu si taica-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Am iesit dn sedinta sunt plina de nervi si spume, sunt inconjurata de inepti, sistemul meu de valori este rasturnat, as putea sa renunt la serviciu si sa stau acasa ca oricum raman fara bona iar la locul de munca, adica de pedeapsa, satisfaciile devin inexistente, mai bine stau acasa si cresc copilul.
Iertati mesajul plangacios dar chiar nu ma mai tin puterile, vorba Mariei, azi e ca martea, toate imi merg pe dos.
Ma duc sa ma inec in lacrimi si tutun.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noki, noi avem pianul acela de aproximativ un an de zile, la inceput nu i-a placut sarea pe el,am si spus la vremea aceea, acum nu o pasioneaza decat el mult 2 minute.
Am cumparat de la Gaudeamus o carte cu magneti de la editutra Teora- cu asta se joaca acum, nu mai mult de cateva minute...pentru ca nu are stare sa stea intr-u loc
I-am luat 2 masini mari, la fel entuziasm pentru inecput apoi...
Am vrut sa iti spun ca arati "beton", tare mult cred ca iti prieste "concediul".

canuta, LA multi ani, pentru Dimitrie!
Sanatate si o viata plina de noroc.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Roxana, saru mana. Mess si timp de o conferinta nu ai?

Varsta Sarah

Mergi la inceput