*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (171)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

sa'ncerc si io sa scriu ceva ca tare-s in urma...again!

Pumba multumesc de aprecieri!

Toate fetele care mi-ati dat sfaturi pt Anna multe de la mine. Azi a fost doctorita dar a ridicat din umeri, nu-si da seama de unde ar putea fi problema. Ea e tare multumita de covrigutza mea si foarte uimita de lungime. Am luat azi si vaccinul, am crezut ca rupe usa Che, cand a auzit-o pe Anna plangand! Nu suporta sa o faca ceva sa planga, sare imediat sa o linisteasca si sa ne certe.

Joy pai daca amadoi juniorii nostri sunt frigurosi, poate ne incuscrim si isi fac ei mai tarziu o casa cu sobe uriase, sa le mearga bine!

Referitor la wrap si eu am crezut ca e solutia cea mai tare, uita ca la mine nu e! Am comandat unul din USA (ca al lui Corap, stiind ce fain l-a folosit ea) insa Anna il uraste la propriu, nu suporta sa stea in el, poate din cauza ca ea nu suporta sa stea la orizontala nici in brate. Singura pozitie acceptata e cea verticala

Am inregistrat insa un succes cu bebelina, am schimbat ora de somn de la 12-1 la 10:30 - 11 - asa mai vine de acasa. Si, deoarece ziua sta in living in cosulet, doar seara o pun in patut si atunci stie ce trebuie sa se culce si se culca singurica.

AndA welcome in the club! vorbesc de poznele lui Nichita, noi avem asa ceva la ordinea zilei de luni bune, insa, in ultima vreme, parca s-au inmultit in progresie aritmetica. Chiar, oare ce i-a apucat pe toti? vestita criza de 2 ani?
Sa stii ca m-am gandit la tine vineri, cand a venit in vizita un baietel care, la 11 luni avea 12 kg. Stefan era cu un an mai mare si avea in plus 400g! Dar l-a vazut dra azi pe "tzahrul" meu si zice ca arata f bine, asta e soiul lui, la cat se agita e foarte bine asa. Si tot pt tine: eu sunt una din mamicile care te inteleg perfect in problema cu mancatul, doar am trait-o cam la fel, pe propria piele. La noi salvarea a fost (nu stiu cum) bona asta noua, cu care papa orice (la noi mai face fitze DAR a inceput sa pape si cu noi cate ceva). Principalele progrese facute cu bona noua sunt:
- mancatul fara jucarii la masa
- culcatul singur in patut
- disparitia definitiva a suzetei (chiar daca Anna inca o foloseste pe a ei!)
Explicatia mea: Bona e singura persoana pe care Che nu o domina, in rest face ce vrea tu toata familia, ex-bone si alti cunoscuti. Asta e reteta ei si nu e zbir, e mereu cu zambetul pe buze, dar foarte hotarata.

hai sa trimit placinta asta si sa coc urmatoarea...

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Miri privind montajul cu David cel frumusel am avut o revelatie: nu suntem singurii baieti pasionati de matura!! Mama, ce mai freaca podelele si al meu, toata ziua ar face asta

Mihaelutzo iar ai fost sexoasa rau! Mi-au placut si rochia si pantofii si freza.... am gasit explicatia de ce nu prea lucreaza aia pe la Guvern

in legatura cu cadoul de 2 ani (unul din multele de luat in decembrie )
La noi e mai simplu ca dl Che e super-pasionat de muzica si, inca din vara, tat'sa i-a promis chitara. Asa ca il auzi toata ziua "chitaa, da' numa' la doi ani!" si asteapta cand or fi 2 ani aia sa vina si chitara lui. Eu i-am luat ceva de alimentat a doua pasiune - mesteritul - deci un banc de lucru cu tot felul de dracovenii de scule. Plus ceva jucarie de baie cu dus.

Acuma sa vedeti voi seri muzicale la noi...ca va fi asa:
- chitara de la tati
- trompeta si tamburina (luate de mine pt mos Niculae)
- toba existenta deja
- orga electronica luata de bunici, fara sa stie ce alte instrumente ne invadeaza

isi face cineva mila sa doneze niste casti?

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza...faine discutii!

Tania, bravo pentru Anna cea singuro-dormitoare si pentru Che cel nedominat de bona! Nah, ca tot i-a gasit cineva ac de cojoc.
De care chitara i-ai cumparat? Noi avem una de la Chicco, dar nu mi se pare ca face cine stie ce.

Ioana77- tare de tot faza cu alegerea intre dormitor si sufragerie...

Cuscra- ti-ai construit nene, echipa?

De vineri re-incep facultatea. Si asa de tare m-am detasat de ea in ultima vreme, incat nu am nici cel mai mic chef sa ma reapuc de teme. Si am o groaza...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Planuri de Revelion.
M-a intrebat George unde prefer sa-l petrecem: in sufragerie sau in dormitor.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Stefan - primele zile

Nici noi n-avem niciun plan inca! Poate apare ceva asa... in ultimul moment!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

PLANURI DE REVELION....
oriunde...numai sa fie si Mateea cu noi..... nu concep altfel
Cel mai sigur...ACASA..... 99,99%.
Nici nu ma agit sa mai caut ceva...mai ales ca pe 7 dec incep scoala...si in vacanta va trbui sa fac planificari si subiecte de teza.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie.
Va multumesc de complimentele legate de rochie, am luat-o acum vreo 3 luni, si nu o purtasem niciodata. Si cand ma gandesc ca am dat vreo 100 de Ron pe ea, ca era la reduceri imi dau seama ce afacere am facut.
La noi continua circul cu bona, deja ma amuza aceasta situatie dar voi detalia pe la 13, ca acum intru intr-o prezentare.
Azi cred ca vin acasa fina mea cu bebelusul, abia astept sa ii vad veniti acasa.
Voi detalia si cadourile primite de Titi poate va vin idei si voua, eu deja nu stiu ce sa ii mai iau de Mos Niculae si carciun ca deja are prea multe.
Pusy
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!

Abia s-au trezit barbatii ,la 10:00 ,ce fericita sint ca doarme mult piticania ,pot bea cafeaua in liniste ,pot spala vase sau ce mai ramane de seara .

Noi de Craciun am rezervat la un restaurant ,sintem vreo 25 de persoane ,asta pe 25 dec. ca pe 24 stam acasa sa-l asteptam pe ,,Mosu'',iar de revelion am inchiriat o vila la Bran ,mergem 8 cupluri din care 4 au copii ,o sa fie mare halimai ,sint copii de: 1 an ,2(al meu),3 jumate ,7 si 8 ,noroc ca astia mai mari sint nepotii mei si in noaptea de revelion macar or sa fie dadacele lu' fi'miu ,adica il culc cu ei in camera sa pot chefui si io .

Ma duc sa-i dau sa papa la plod ca vrea tati sa-l scoata afara un pic ....

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Tania, felicitari pentru reglarea programului de somnik al Annei si pentru Che cel mancacios!

Dragelor, am gasit un link tareee interesant - povesti in format mp3 - care pot fi descarcate si date spre ascultare piticilor!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata si de la noi!
Cu Ili toate bune si frumoase, dar ma dispera, chiar nu inteleg ca e varsta la care sa ma anunte ca face kk, ok, am priceput, dar de ce ma minte???? Eu o intreb daca a facut, ea nuuuuuuuu!
Si daca incerc sa verific fuge de parca cine stie ce i-as face. O fi stresat copilul, ca stiu ca bunicii au incercat sa o educe in problema asta?

Camelia salvat linkul, multumim, tare interesant!

Ioana super tati, cred ca asta va fi si revelionul nostru, nu avem copil mic, ci prieteni puturosi, toti stau pe acasa. Asta e, sunt probleme mult mai grave!

JUcarii muzicale - cred ca Ilincai i-ar placea tare mult, dar mi-e groaza sa-i iau, ce va fi la urechile mele Insa ma bate gandul sa vb cu Mosu, ca doar o fata am.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitzo, asteptam cu sufletul la gura povestile din cripta. Ce a decis sefu=George?

Camelia, bun link! Sa vedem daca o va interesa!

Feli- cred ca legata faza de cea de posesivitate acerba. Adica e produsul ei si nu-l mai da nimanui.Rabdare si tutun! Pe mine Sarah mai nou ma anunta de fiecare data, dar nici gand sa faca la oala!
Mare succes la noi are pianul cantaretz de la Adeline. Sarah e fana.Mimmy,

Discutie cu Sarah - foarte serioasa, de altfel:
Io: Sary, toata esti a mea! S: nu, a lui Sarah!
Io: Pai si mami a cui e? S: a tati!
Io: si tati, el al cui e? S: a mami!
Io: si Agi (mama mea)? S: a Bunu!!!!! (adica a socrului..normal, daca i-a vazut saptamana trecuta pe mama si scrul la noi)
Io: pai bine, Sarah, si Bunu atunci a cui e? S: a Coa si a porc! (al lui Cora, catelul lui Bunu si al porcului, porcul lui Bunu)
Io: pai si Buna? (soacra-mea) S: a bunica!!!! (adica a mamei soacrei)

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput