*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (171)
Raspunsuri - Pagina 14
ioana_77 spune:
hehe, ce discutii interesante despre cadouri, joi e ziua Mariei si eu nu sunt sigura ce sa-i dau cadou. Adik am niste chestii luate in dulap (jocuri, jucarii), dar parca nu-i nimic simbolic pt 2 ani. Vreau sa-i fac tort in forma de printesa, macar atat, ca doar e printesa lui mama si lui tata
Vazut si eu telefonul, probat si spus ca nu merita banii la ce ofera.
Ripley, poate iti aduc Mosii astia de iarna un sac de sanatate.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile
miri__b spune:
Madutza-terorist pana-n varful bocancilor e fi-tu!
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
camelia_daniela spune:
Hello!
Delia, Dumnezeu sa-l odihneasca pe prietenul vostru!
Ma bucur ca bona e ok si va tinem pumnii in continuare! Sanatate maxima tuturor - tie iti tinem pumnii sa scapi de beleaua asta de e-coli cat mai curand. 
Soso, uitasem de septilin, eu ii dau Dariei din august (5 ml dimineata). Ea nu mi-a racit deloc pana acum cand sper sa scapam doar cu muci! Eu i-am da si combinat cu isoprinosine (asa ne-a recomandat dr. de la la Medlife) si ne-a mers bine! Doamne ajuta sa va fie bine si voua!
Lavi, bafta la interviu!
Madutza, tare frumusel Orlando! 
Eu cred ca am racit si ma cam tine gatul !
Bag ceai la greu si homeogene si poate scap "ieftin".
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miri__b spune:
na ca mi-a scapat sendul.
Soanso la tinute am observat ca se pricepe fff bine Mihaelutza, o suspectez si pe Madau , dar n-am dovezi ca nu a pus pozelede la nunta. aia cu rochia cu dantela si ciorapii mult disputati.sau am vb prostii si n-am vazut eu linkul![]()
Camelia-sanatate.Daria nu are nimic nu?
Noki saptamana viitoare punem si cu alfabetul, ne dispera, ne ia pe rand , cand se plictiseste unul tre sa-i scrie altul litere/cifre.nu mi se pare normal sa stie, dar dc el insista... pe de alta parte nu poa sa deseneze, asa ca, ma gandesc fiecare cu chemarea lui.si apropos de xena-nu ii place nici pe topogan.
nu stiu ce sa fac, eu tot astept si fur idei de cadouri de la voi, ca sunt in pana.maica-mea i-a luat un robot maricel, de care ii e frica normal cand incepe ala sa mearga prin casa si sa impuste
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
pumba spune:
miri- asa ginere sa tot am- da cu mopu, spala rufe, frumos e si destept pe deasupra!
soanso-noi am cadorisit bunicii cu calendar si am pus si zilele mai importante ale fam( nastere,nume,aniversare)
a avut succes.
miha - sa-ti traiasca flacaul sa se mandreasca cu mama lui 
-jucarii-la noi au succes cele care fac zgomot( muzicale,urlatoare pocnitoare)
-le voi lua printre altele un catel jucarie care latra ,il pot dresa etc...
-azi de ex am rasturnat cutia lor cu jucarii care e imensa si au fost foarte incantate ca au descoperit jucarii de mult uitate,au stat linistite juma de zi,fac asta cam 1 data pe luna.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
ioana_77 spune:
Joy, mesaj special pt tine!
Fa-ti rost rapid de un wrap si iti rezolvi 90% din probleme, garantat. Stefanul meu dupa doua minute de stat in wrap incepe sa caste si in max 10 minute (mai sigur 5) adoarme. Chiar daca nu doarme sta lnistit in el, asa ii pot da mancare Mariei si mai face altceva prin casa, ca am mainile libere. Meita s icerci, Chiar ii spuneam lui George ca daca nu il aveam, nu ma prea descurcam.
Ilenutza, un buchet MARE de 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile
miri__b spune:
da, chiar Joy ti-a facut sora ta wrap?dc nu, eu am unul acasa, nu i l-am mai dat finei.
Pumba mercic de aprecieri.ginere-ginere, nu te-ai gandit si tu ce soacra o sa aiba fica-ta?![]()
revelion-aveti toate planul deja facut?al meu acum s-a hotarat sa caute, eu as sta bine-merci acasa, fara copil 8 zile-no way!so, acu caut oferte ptr cabane prin tari straine, cu toate ca nici unul nu stie sa schieze
.
pumba spune:
miri - baiatu sa fie bun, cu soacra rezolvam noi![]()
cum se impaca cu bonu? esti multumita de el?
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
ioana_77 spune:
Planuri de Revelion. 

M-a intrebat George unde prefer sa-l petrecem: in sufragerie sau in dormitor.

Septembrie07
Stefan - primele zile
madau spune:
Planuri de revelion noi am rezervat la un restaurant, mergem cu gaska...sper sa fie ok. La anul ne-om incumeta sa plecam si mai departe
Miri n-am pus poze cu rochia cu dantela...ptr ca n-am primit inca
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2