ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetel
se vede ca astazi este duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
gata s-a terminat week-end-ul asa ca va astept pe 1 pagina nu pe a 2-a . asta ca sa pun o vb buna pe langa elyda sa nu scoata bata. acuma ca trecu week-end-ul tb sa ne povestiti ce-ati facut in week-end.
pup pup pup

Mergi la inceput

fetelor,
va asteptai cu cafeaua calda nu venirati asa ca plec la nani. dar vo-o las calda in termos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by mathilda

fetelor,
va asteptai cu cafeaua calda nu venirati asa ca plec la nani. dar vo-o las calda in termos

buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 vad ca e liniste mare pe aici!noroc cu mathilda ca mai are ceva activitaee ca altfel...bate vantul pustietatii ca in ''ciulinii baraganului''.ca de obicei astazi am o zi de cacao,am de munca si am examen maine...ce frumos imi incep saptamana...sper ca la voi lucrurile bat spre roz...nu ca la mine in maro...

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Multumesc fetelor de urari, dar nu ma cheama Filofteia, imi place doar foarte mult numele.
Ne-am sarbatorit insa caci pe Adi il cheama si Nicolae, pe cumnata si Filofteia si am fost toti la tara, unde am petrecut.

Eu sunt intr-o alergare continua. Azi ma duc iar la Slatina. Vineri Adi merge la Euromall cu corul de la Palatul copiilor, sambata avem ziua unui prieten, iar duminica serbam ziua lui Adi (care este de fapt sambata, dar n-am mai gasit locuri la Mc).
De costum popular tot nu am facut rost, asa ca trebuie sa ajung si pe la scoala sa vorbesc cu invatatoarea cum sa-l imbrac si ce cantec sa cante ca lui ii este rusine sa-i spuna. Doamna are un CD de la mine cu doua cantece si crede ca numai pe alea le stie, dar eu i-am spus sa cante ceva de sezon, ca stie...voi vedea. Problema este cu timpul sa ajung la scoala.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by filofteia

Multumesc fetelor de urari, dar nu ma cheama Filofteia, imi place doar foarte mult numele.
Ne-am sarbatorit insa caci pe Adi il cheama si Nicolae, pe cumnata si Filofteia si am fost toti la tara, unde am petrecut.

Eu sunt intr-o alergare continua. Azi ma duc iar la Slatina. Vineri Adi merge la Euromall cu corul de la Palatul copiilor, sambata avem ziua unui prieten, iar duminica serbam ziua lui Adi (care este de fapt sambata, dar n-am mai gasit locuri la Mc).
De costum popular tot nu am facut rost, asa ca trebuie sa ajung si pe la scoala sa vorbesc cu invatatoarea cum sa-l imbrac si ce cantec sa cante ca lui ii este rusine sa-i spuna. Doamna are un CD de la mine cu doua cantece si crede ca numai pe alea le stie, dar eu i-am spus sa cante ceva de sezon, ca stie...voi vedea. Problema este cu timpul sa ajung la scoala.

care alergatura ca vad ca te ti numai de distractii??!!ai inceput cam devreme...asa o so tii pana in ianuarie?? costum popular nu poti inchiria de la scoala populara de arta?

dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyda

quote:
Originally posted by filofteia

care alergatura ca vad ca te ti numai de distractii??!!ai inceput cam devreme...asa o so tii pana in ianuarie?? costum popular nu poti inchiria de la scoala populara de arta?

dana

fetele...scuze pentru gramatica de ... smianalfabeta...dar sunt ametita...imi trebuie o cafea!!!!!!!!!!!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

neata fetele! am venit si eu sa vad ce mai faceti....

in we asta n-am facut nimic deosebit... eu am bolit cu durerea mea de gat, inca ma mai doare si azi dar e mai bine.
ieri am fost cu baietii la Mall, s-au jucat la topogane si am luat acolo cina (ei de la KFC, noi de LaZamfir).

azi vreau sa merg prin fortuna sa ii cumpar lui tudor materiale ca sa ii fac un fel de rochita de ingerash, pt serbare.
pt bogdan inca nu am un raspuns definitiv, tudor (praslea ) a vorbit insa cu doamna la gradi si cica sigur putem imprumuta un costum pt bogdan, la serbare...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

fetelor
pag 2? eu ma pregatesc de job. va pup

Mergi la inceput

fetele,
trezirea si la cafea. e buna, buna rau, cu arome de vanilie sau de ce vreti voi, oricare, numai sa veniti.

Mergi la inceput