ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)
Raspunsuri - Pagina 10
filofteia spune:
Gata Mathilda...am venit.
Dana, solutia cu costumul este o gradinita, dar majoritaea au serbari in perioada asta. Am vorbit si noi la una, sa vedem daca avem rezultate. Oricum m-am hotarat sa-i fac eu o bluzita, caci am niste satin alb pe acasa, ii pun un snur albastru si va fi cel mai elegant popular.
In 2 ore max o fac, dar eu puturoasa ma gandisem sa-i imprumut.
M-am hotarat sa-i fac pentru ca toti copii au gasit numai el si colegul de banca nu au, si nu vreau sa se simta altfel. Apoi i-a spus doamna pentru cantec sa se schimbe in ceva frumos...
In ce priveste petrecerile... petrece Adi ca eu doar alerg cu el de colo colo.![]()
mathilda spune:
filofteia sper sa bei in continuare cafeaua cu fetele. eu am plecat la nani dar bem m incolo cafeaua de la ora 17. pup pup pup
anamaria spune:
salutare!
azi a facut colega responmsabila cu cafeaua prea multa, asa ca am baut vreo 200 ml. de unde eram ingrijorata ca o sa ma ia cu tremurici, m-a apucat asa un soooomn... ![]()
ieri am fost cu piciul la croitoreasa;ii era un pic teama, nu stia ce se intampla la croitoreasa (e prima oara ca merge acolo). i-am luat niste atlas alb pt rochita de ingeras, plus snur auriu de decorat pe ici-colo. cred ca va fi cel mai frumos ingeras...![]()
cat despre costumul national, inca nu stiu nici eu nimic sigur; trag sperante de la gradinita, insa nu am acceptul lor 100%. intre timp, am gasit sa imprumut la o colega o ie, insa este de fata. pana la urma sa il imbrac in asta de fata, el oricum nu stie?! ![]()
(filofteia, la voi cand e serbarea, poate indraznesc sa imprumut de la tine minunatia de creatie proprie?!
)
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
filofteia spune:
AnaMaria avem serbarea pe 18, nu stiu la ce ora...ti-o dau sigur cu multa placere si daca o fi in aceeasi zi, ca n-o fi la aceeasi ora, iar de murdarit nu are de unde...
Poate sambata chiar o fac ca nu mai plecam la tara.
Somnul cred ca este de la ceata de afara. Imi fac si eu o cafea, desi mi-am promis ca o mai reduc.![]()
Cat iti ia croitoreasa pentru costumul de ingeras?
ainia spune:
anamaria si Emilia multumesc pt sfaturi!!!Anamaria , nu am cum sa ajung la Bucuresti, in acest moment mi-e chiar imposibil....iti multumesc, oricum, e bine sa ai baza in cineva profesionist, cu prima ocazie in care am nevoie de un medic foarte bun, iti spun!(sa dea Dumnezeu sa nu am, cel putin prea curand, nu?
)
Emilia da, o zi mai am, cred ca maine seara va fi ultima doza. Si da, e o forma usoara in urma vaccinului facut(rubeola, rujeola si oreion), de aceea sunt petele pe burtica...
Ma debusoleaza aceste pareri contradictorii.......ca o paranteza, am o colega careia un ginecolog i-a zis ca are "multiplii foliculi ovarieni", iar altul i-a zis ca-s chisturi pe ovare...medici din Pitesti....ea pe cine sa creada?.....
Va pup!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ainia spune:
Fetele, mi-am pozat gemenii; daca vreti sa-i vedeti, uitati-i aici: http://picasaweb.google.com/lavigemeni/Decembrie02
Va pup!(din nou)
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
filofteia spune:
Lavinia, noi mergem la Vasilescu, am auzit ca si Hotaran este bun.
Dupa parerea mea pediatrul trebuie sa se potriveasca copilului. SI bineinteles ca si ei pot gresi.
Noua Vasilescu ni se potriveste foarte bine. Daca vrei pot sa-ti dau nr de telefon mobil pe PM. La copii mai mici vine si acasa. Pe langa faptul ca i-a salvat viata la 6 saptamani lui Adi, dupa ce statusem 3 zile la Bucuresti la seful de sectie, a venit acasa pana pe la 2 ani jumatate de cate ori l-am chemat. Este adevarata ca este foarte expeditiv si ca sa afli mai multe trebuie sa fii tu pregatita cu intrebarile.
Eu am umblat mult cu Adi cu malformatia lui pe la Bucuresti, la cei mai renumiti medici si am constat ca si acolo poti avea parte de surprize neplacute.
In ce priveste ginecologii ... ce sa spun... este adevarat ca cei mai slabi sunt in Pitesti...aici chiar suntem renumiti in tara. Dar eu am patit-o si in Constanta, la cel mai bun din Dobrogea, care o operase pe mama si care acum multi ani, abia terminasem facultatea, mi-a spus ca am chisturi ovariene pe ambele ovare si ca a doua zi sa ma prezint la el la spital sa ma opereze. Ce am mai plans atunci. Noroc ca deja fusesem in Bucuresti la o doctorita, care nici nu a conceput sa ma opereze si print tratament am scapat de chisturi. Insa aceeasi doctorita a fost contestata de unele persoane de pe forum, deci ce sa spun... am ajuns la concluzia ca un doctor care unuia ii nimereste tratamentul poate foarte bine sa greseasca la altul. Pana la urma fiecare organism reactioneaza diferit.
Hai ca v-am inebunit.
Superbi gemeni tai!
elyda spune:
hai ca am reusit si eu sa ma mai elibereze probleme...un pic... astazi am cateva ore libere si ma duc la mama sa vad ce mai este de facut si pe acolo ca am cam lasat totul de izbeliste.
Mathilda mi-au adus si mie niste prieteni din canada niste cafea boabe...o minunatie!are o aroma de vanilie f puternica ,iar cand o macin se umple casa de miros e fff buna! restul fetelor vad ca sunteti ocupate cu serbari ,costume...imi aduc aminte ce ma mai zbateam in perioada asta cu cativa ani in urma . acum ma zbat examene, teste nationale si alte" delicii" de mama de baieti mari. gata , acum plec si revin mai pe seara sa vad ce mai faceti!
dana
anamaria spune:
la ginecolog eu am mers de vreo jumatate de an la Dr Buzatu. mi l-a recomandat o colega care a nascut cu el acum 3 -4 ani, cand era la Municipal la Bucuresti. nu stiu ce sa zic, cat de bun sau ne-bun este, cert e ca are un cabinet destul de dotat, cu aparatura de ultima ora, si nu este expeditiv, e genul care sta si explica.
aveam o rana pe col, de vreo 1 an si ceva, si am cauterizat-o la el; apoi am facut tratamente vreo 3 luni; chiar aseara am fost la control, mi-a dat ultima reteta si m-a mai chemat peste 2-3 luni, a zis ca rana s-a vindecat frumos.
filofteia - multumesc ca ai acceptat sa-mi imprumuti ia pe care o faci pt serbare.
ieri am trimis pe soacra-mea sa discute cu dna directoare la gradinita; a zis ca ne da ea un costum saptamana viitoare, sa vina luni-marti sa il ia, sper sa fie ok asa si sa nu mai fie nevoie sa o iau pe a ta.
nu stiu cat costa costumul de ingeras, am mers la croitoreasa maica-mii si plateste ea (mama)
ieri i-am facut proba, e atat de dragut! o sa ma laud si eu cu ei, pun poze dupa serbari!
lavinia - sa-ti traiasca frumusetea de gemeni!!! (am vazut pozele, sunt tare dragalasi...
)
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
filofteia spune:
AnaMaria unde are Dr. Buzatu cabinet? Auzisem si eu de un dr. venit din Bucuresti.
Super ca plateste mama ta ingerasul.