ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

filofteia, are cabinet pe str. exercitiu, pe langa scoala nr. 2, intr-un bloc. daca vrei iti dau PM nr lui de tel. are consultatii marti si joi, dupa-amiaza.

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Da Anamaria, vreau, chiar daca nu stiu eu unde este scoala 2... v-am mai povestit eu cum este cu adaptatul in Pitesti. Dar adresa exacta? Ca am gasit o harta a Pitestiului si ma orientez...
Mercic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Si eu am o parere f proasta despre ginecologii din Pitesti. Dar dc ar fi sa recomand pe cineva tot Buzatu ar fi. Sper sa nu se plictiseasca f repede de jobul lui pt ca este f solicitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

elyda
si eu cand am venit 1 data aici tot cafeaua cu aroma de vanilie m-a surprins dar tb sa n-o bei cu zahar , ca daca m-ai adaugi si zahar e prea dulce.
lavinia- iti vine sa-i mananci pe puiuti. si e m usor de strigat, nu?- adica zici gemenii si e ca la oferta 2 in 1.sunt super dragalasi.
fetelor acuma tb sa ne dea elyda cafeaua de dimineata mereu ca e cu vanilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by mathilda

elyda
si eu cand am venit 1 data aici tot cafeaua cu aroma de vanilie m-a surprins dar tb sa n-o bei cu zahar , ca daca m-ai adaugi si zahar e prea dulce.
lavinia- iti vine sa-i mananci pe puiuti. si e m usor de strigat, nu?- adica zici gemenii si e ca la oferta 2 in 1.sunt super dragalasi.
fetelor acuma tb sa ne dea elyda cafeaua de dimineata mereu ca e cu vanilie.

pai bine mai canadianco..am si eu o punga cu cafea straineasca si gata ...buluc !!!pai sa ne dai tu ca acolo creste cafeaua cu vanilie in boschetii de pe marginea drumului ...asa am auzit. stii tu ...boschetii aia pe langa care se plimba cainii cu covrigii insiropati in cozi...asa imi spun prietenii nostrii din vancouver cand vin in ro ca sa ne convinga sa emigram...asta mai mult cu sotul ca eu m-am nascut convinsa! acum...sa nu ziceti ca sunt fata rea va ofer cate o cafea vanilata ca sunteti fete "bune"!!
P>S astazi am una din zilele alea in care nu ratez nicio ocazie sa bat campii...pentru mentinerea "siluietei"

dana

Mergi la inceput

Dana, am venit sa-mi primesc cafeaua.

Am reusit sa fac rost de camasa de costum national, asa ca am scapat de facut.
Abia astept sa vad cum va fi maine la Euromall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by filofteia

Dana, am venit sa-mi primesc cafeaua.

Am reusit sa fac rost de camasa de costum national, asa ca am scapat de facut.
Abia astept sa vad cum va fi maine la Euromall.

iar va tineti numai de "dicstractii" ??? gata cafeaua, sper sa-ti placa .

dana

Mergi la inceput

quote:
iar va tineti numai de "dicstractii" ??? gata cafeaua, sper sa-ti placa .
dana

Asa cica...ca mai aflai ca pe langa serbarea de marti cica mai au si o petrecere joi. Bona nu aflase mai mult, dar trebuie s-o sun pe invatatoare ca la scoala vad ca nu mai ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele !

filofteia, sa incerc sa-ti explic unde e exact cabinetul: sper ca stii unde este Kaufland, da?
cand iesi de la Kaufland faci la stanga, asta e str Exercitiu. mergi pana la prima intersectie cu semafor si acolo intorci ca sa ajungi pe sensul opus de mers; deci mergand acum tot pe str exercitiu, dar in directie SPRE Kaufland, sunt vreo 2 dughene pe dreapta si apoi cateva case, scoala nr 2 si apoi in blocul care urmeaza, la et 1, cabinetul dr buzatu.
are o firma pusa si in scuarul din mijlocul str exercitiu.

cred ca poti afla adresa exacta ori daca suni la telefon (ti-am trimis PM), ori cauta in harta aia care zici ca o ai Scoala nr 2, str exercitiu; este la 20 de metrii de scoala, n-ai cum sa ratezi!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Multumes Anamaria, am inteles pe unde vine. Exercitiu stiu care este si Kaufland.

Mergi la inceput