ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)
Raspunsuri - Pagina 12
elyda spune:
quote:ei vezi ? din distractie in distractie ...nu ca altii la munca!
Originally posted by filofteiaquote:
iar va tineti numai de "dicstractii" ??? gata cafeaua, sper sa-ti placa .
dana
Asa cica...ca mai aflai ca pe langa serbarea de marti cica mai au si o petrecere joi. Bona nu aflase mai mult, dar trebuie s-o sun pe invatatoare ca la scoala vad ca nu mai ajung.

dana
elyda spune:
[quote]Originally posted by carmenpit77
Pitestencelor de unde facetui cump pt cadour? Vindeti-mi si mie niste ponturi.
[/quote
oooooooooooooooooooo in sfarsit ceva la care ma pricep si eu!!! ce vrei sa stii?

dana
mathilda spune:
daca nu ma insel(imi cer scuze n-am avut timp sa citesc din urma) cred ca ainia poate imi face si mie un calcul cat costa izolatia la casa ca acum am si masurile la ferestre. daca e asa, pot sa-ti trimit pe PM masurile?
merci mult
elyda spune:
quote:
Originally posted by mathilda
elyda,
am auzit ca vancouver e 1 loc superb . n-am fost inca acolo.
omoara-ma de tot !ca si asa mi-a venit un dor de duca...si maine as pleca dar nu pot si e si cam tarziu.
dana
ainia spune:
quote:
Originally posted by mathilda
daca nu ma insel(imi cer scuze n-am avut timp sa citesc din urma) cred ca ainia poate imi face si mie un calcul cat costa izolatia la casa ca acum am si masurile la ferestre. daca e asa, pot sa-ti trimit pe PM masurile?
merci mult
Da, Mathilda, imi scrii suprafata care trebuie acoperita si-mi pun sotul sa-ti faca un calcul estimativ. Faci tu calculele astea matematice, da? Adica faci suprafata unui perete minus suprafata ferestrei sau a usii. Ce au spus meseriasii despre faptul ca polistirenul este deja pus?
Fetelor, ce ningea aseara

!!!!!!!!! Am culcat gemeneii(ei la ora 9 seara sunt la nani) si am iesit cu Andrei afaraAzi am o zi plina! Plec la 10 si o sa ajung acasa diseara, pe la 7! Ma duc si ma si tund, predau un portofoliu la psihologia copilului cu dificultati si la cea a jocului, trec pe la sindicat si apoi iar cursuri de la 2 la 6! Da-i ultima zi de plecat de acasa. Saptamana viitoare nu mai plec la cursuri. Joi mai am serbare la Andrei si gata!
Noi am facut bradul. Astia micii inca nu l-au dat jos
Minunata cafeaua cu vanilie, fetele! Am auzit ca-s cu difetite arome, cu rom, cu ciocolata. Cred ca Mathilda stie mai multe
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mathilda spune:
ainia,
ti-am trimis 1 mesaj pe PM dar am uitat sa-ti dau marimile usilor- in fata e o usa dubla si in spate 1 normala.oricum cam cu aproximatie fa calculul.
merci mult anticipat
filofteia spune:
Si noi am iesit aseara la 9, dar l-am bagat pe la 10 in casa.
Vorba lui "iubesc iarna!" Adi are tot felul de texte deastea de te da pe spate.
mathilda spune:
mi-a zis ca cineva are de 4 ani polisterenul si nu l-a tencuit. cred ca prin febr. se apuca ca acuma e frig rau
cafeaua de vanilie nu ma prea m incanta- am o juma de borcan de care nu m mai ating . intre timp am cumparat cafea solubila fara cofeina(de care sunt m multumita).
va pup