ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Ura...am cumparat brad! De la bricostore, cu 70 lei unul, cam de 2 metri.
Diseara il impodobim, maine de ziua lui Adi va avea brad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

elyda ma duc in vizita de rev la o fam si pe langa cadoul copilului pe care l-am luat deja as vreau sa iau ceva pt casa un ornament de lumanari etc. Poate imi dati si mie idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by carmenpit77

elyda ma duc in vizita de rev la o fam si pe langa cadoul copilului pe care l-am luat deja as vreau sa iau ceva pt casa un ornament de lumanari etc. Poate imi dati si mie idei

dincolo de magazinul sportul sau casa vacantei cum ii zicea ,pe 1 mai s-a deschis un magazinel mic cu lucruri mai deosebite de pus in casa. se vade de afara vitrina ornata mai frumos . s-ar putea sa gasesti acolo ceva. la parterul magazinului fortuna pe langa altex este de asemenea un magazin cu lucruri pentru casa si la etaj cam pe la mijloc pe partea dreapta cum te duci spre capatul dinspre trivale sunt 2 raioane cu obiecte decorative pentru casa .sper sa gasesti ceva pe la unul dintre ele.in cel de pe 1 mai n-am intrat niciodata ,dar in celelalte am vazut cateva lucruri frumoase .eu stau in centru si le stiu pe toate ca eu cand vreau sa ma relaxez bananai ca zuza prin magazine.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Emilia, LA MULTI ANI PENTRU ADI! SA CREASCA MARE SANATOS SI NOROCOS! SA-I FIE VIATA PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI!

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

La multi ani,Adi! Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!!! Emilia, sa-ti traiasca baiatul!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

salut fetelor,
vad ca e un sarbatorit printre noi. la multi ani sa traiasca si sa creasca mare, mare
ainia- ai primit mesajul meu?
elyda- te-ai zgarcit? de cand ai cafea cu vanilie nu ne m dai din ea.
pup pup pup

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor de urari!

Am fost la Euromall, sambata, sunt cam dezamagita...scena mica, ei au intrat ultimii, adica pe la 19,30, eram acolo de la 17. I-am spus si profesorului, ca nu puteam sa-l las nesanctionat. Bineinteles ca erau numai parinti. L-am dus si pe Adi la locul de joaca, i-a placut foarte tare, asa ca vom mai reveni pentru locul de joaca.
Am scapat si de zilele de nastere, mai avem serbarea.
Eu una abia astept vacanta!

Mergi la inceput

LA MUUUUUULTIIIII ANIIII !!! abia acum am vazut daca citeam mai cu atentie nu mai eram ultima care ura lui ADI la multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mathilda nu sunt zgarcita ,dar zilele astea n-am avut timp nici sa respir .eu cu examene fiul cel mare cu examene ,mama,casa ,curatenie ...nu mai stiu de capul meu .promit sa ma revansez cand ma mai linistesc.

dana

Mergi la inceput

Dana multumim!

E gata cafeaua?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by filofteia

Dana multumim!

E gata cafeaua?

mni-am facut dimineata un ness cu enspe lingurite de zahar si un kilogram de lapte ca sa-mi revin ca n-am dormit toata noaptea. si...l-am beut io...ca voi va-n imbolnaveati de diabetsunt grijulie cu voi...nu-i asa mathilda ?

dana

Mergi la inceput