ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)

ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3) | Autor: elyda

Link direct la acest mesaj

ASA CUM AM PROMIS DESCHID ALT CAPITOL ,SA AVETI UNDE SA VA BETI CAFELELE SI SA SCHIMBATI IMPRESII.REFERITOR LA DISCUTIA DE PE CAP.CELALALT , O MARE PARTE DIN FETELE DE ACOLO SUNT ACUM PE UN SUBIECT "MAMICI SI PITICI DIN PITESTI" ...CAM ASA CEVA,DAR EU N-AM INTRAT ACOLO CA ...MA SIMT IN PLUS ,DISCUTIILE SUNT INTRE MAMICI CU COPII MICI ...EU AM CAM DEPASIT FAZA...PUTIN!

dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Calculatorul meu a luat-o razna!!! mi-a trimis acelasi subiect de doua ori ca a avut o eroare .am rugat administratorii sa stearga unul dintre subiectele deschise .trimiteti mesajele voastre pe asta.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Gata la apel Dana...
Hai nu fi suparata ca vad ca s-a rezolvat.

Mergi la inceput

v-a pierit pofta de discutii???umblati creanga in loc sa v-adunati la o cana...de vorba!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele dc la cafea am intarziat poate ne intalnim la ceaiul de la ora 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

aoleu fetelor pe pag 3 ? ca acu' cer permisiunea elydei sa-mi imprumute bata.
si mi-e tare tare frig . inca dardai. am fost la ski si cand m-a vazut 1 tip mi-a zis: cu cizmele astea te duci sa te plimbi la paris nu la ski. sunt toata gheata.
va pup ma duc sa dau la puiut ciorba calda si revin

Mergi la inceput

mathilda ,arunca cu cativa bulgari si pe la noi ,poate asa se trezesc si fetele din letargie. daca nu se rezolva...iti imprumut bata!!!nici eu nu prea am timp liber ,dar tot mai arunc cate un ochi sa vad ce mai spuneti ...si nu spuneti nimic!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

elyda,
hai ca fuse week-end si le scuzam pe fete dar daca nu mai baga nici 1 ochi pe aici atunci scoatem toata colectia ta de bate SI Toti bulgarii de la mine .
va servesc cu cafea si va doresc o saptamana placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Asteptam bulgarii Mathilda!

Mergi la inceput

am aruncat un ochi,vad ca ati inceput sa aveti activitate...e bine.acum am treaba , apoi rebuie sa ma duc sa-mi satisfac a maaaare pla cere ...ma duc la stomatologie ....o placere...apoi vin sa mai arunc un ochi si apoi trebuie sa arunc alt ochi pe niste cursuri ca maine am un examen si poimaine 2(ce-a fost in capul meu...nici eu nu stiu!!)mai dau cate o raita pe la voi sa nu va lasati pe tanjala ca va iau cu mine la dentist!!!

dana

Mergi la inceput

CE PUSTIETATE ESTE PE LA NOI!!!MAI FETELOR CHIAR NIMIC?TOATE SUNTETI PLECATE?EU MI-AM PUS PLOMBE SI-AM VENIT SA VAD CE MAI ZICETI...CE MAI ZICETI?GATA,MAI REVIN SA VAD DACA V-ATI REVENIT.

dana

Mergi la inceput