ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)
Raspunsuri - Pagina 2
filofteia spune:
Acum Mathilda, ca ieri am fost plecata.
Haideti fetelor la cafea ca eu abia acum am reusit sa-mi fac una.
carmenpit77 spune:
Buna fete
Am reusit sa deschid si eu calc sa trimit un mail pt cineva si acum vreau sa ies cu pitica afara.
dar intre cele 2 probleme vin sa va salut
elyda spune:
aaaaa...nu...ca acum chiar ma supar!!!pai asta e activitate?ce faceti???credeam ca mai aflu si eu ceva noutati de la voi si cand colooooo....liniste!!!

dana
mathilda spune:
of, chiar asa nu mai vor sa mai scrie argesencele deloc la topicul asta. noroc cu elyda - chiar si atunci cand are examene m baga cate o bata pe topic. filofteia - aici ninge si e un frig de faci pe tine. ma duc sa schimb garderoba total(caci auzisem ca e frig dar nu credeam ca va fi chiar asa- ieri a fost -30gr). in rest am cumaparat cadouri pt angajati si joi ma duc la shopping pt mine.va pup. a era sa uit cafeaua e fierbinte si va asteapta
mathilda spune:
si am evaluat si subiectul poate atatea stele sar m repede fetelor in ochi si m baga un ochi, o barfa sau o cafea
filofteia spune:
quote:
filofteia - aici ninge si e un frig de faci pe tine.
Mathilda eu vreau ninsoarea, fara frig.
quote:
elyda,
cum se deschide capitol nou?
merci
Apesi pe butonul cu subiect nou si introduci un subiect si ce ai de spus.
quote:
aaaaa...nu...ca acum chiar ma supar!!!pai asta e activitate?ce faceti???credeam ca mai aflu si eu ceva noutati de la voi si cand colooooo....liniste!!!
dana
Dana cam ce ai vrea sa stii?
La mine la serviciu este o nebunie...se incheie lucrarile, ieri nu mai stiam de ce sa ma apuc mai intai.
Acasa cand ajung fug cu Adi la canto sau engleza. Apoi mai facem o dictare. Noroc ca-i bun la matematica ca altfel nu stiu de unde aveam timp. La canto fac mai des ca au serbare la Euromall cu Palatul copiilor.
Eu cam asta fac.
carmenpit77 spune:
Mathilda -30, asta da frig Brrrrrr!
Ati auzit ca este iarasi targ la Casa Cartii cu produse din piele la pret de producator?
A mai fost si acum cateva luni. La vizitat cineva? Au preturi bune?