ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Am intrat doar sa va spun buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

filofteia, e numele tau sau e nickname? ca am inteles ca azi e sf filofteia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by filofteia

Am intrat doar sa va spun buna dimineata!

Filofteia este numele real? dac da...LA MULTI ANI!!!dac nu...tot la multi ani !!!canu strica o urare la casa ...oamei!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele!
buna cafeaua?!

eu am luat un pui de raceala de la fiu-meu al mic. ma doare gatul sa mor, nu alta!!! alte simptome nu am, decat ca din cauza gatului nu dorm bine noaptea, asa ca am o durere de cap si spate de zile maaari!
ma imbarbatez singura, ca la pitic dupa vreo 2-3 zile de vaicareli i-a fost bine, asa ca sper ca maine sa ma pun pe picioare!
cel mai rau ma 'doare' ca nu pot vorbi, si eu sunt o vorbareata...

in we vreau sa merg si eu cu piticii la mall, sa vedem jucariile alea de care vorbeste tot targul...

matilda - lasa fata linistita (cu pampersul)! si destinde-te si tu!
cand va fi pregatita, o sa faca la olita! doar nu crezi ca se va duce la scoala cu pampersi...
cat despre firma de termoplane, pot sa-ti recomand Clemans AL Glass, are sediu undeva pe langa subansamble auto (str. George Cosbuc) si lucreaza cu materiale si tehnologii de calitate. sunt insa scumpi, si foarte ocupati - daca vrei pt 2-3 geamuri la un apartament ma tem ca te refuza, pt o casa e alta treaba.

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Pai Filoftea in primul rand la multi ani!
In al doilea rand spatiul de joaca de la mall este acum chiar langa fast food-uri.

Mergi la inceput

filofteia, anamaria- multumesc de informatii.
elyda- ai disparut cu mosu?
carmenpitt- cred ca locul de joaca e cea m mare atractie caci am inteles ca in magazine te duci ca intr-un muzeu- te uiti si pleci ca sunt f scumpe.
abia astept la vara sa-l vizitez si eu
ainia si tu ai disparut cu mosu?
va pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mathilda

filofteia, anamaria- multumesc de informatii.
elyda- ai disparut cu mosu?
carmenpitt- cred ca locul de joaca e cea m mare atractie caci am inteles ca in magazine te duci ca intr-un muzeu- te uiti si pleci ca sunt f scumpe.
abia astept la vara sa-l vizitez si eu
ainia si tu ai disparut cu mosu?
va pup

sunt pe aici dar plec dimineata la 8 si vin sera la 9...cred ca o sa o iau razna de tot.mai arunc din cand in cand cate un ochi sa vad ce faceti.

dana

Mergi la inceput

vad ca nu faceti nimic!!!!!!!!!abia am gasit subiectul pe la pag.3 ...si eu credeam ca va gasesc la taclale...

dana

Mergi la inceput

buna seara
va pup
elyda pai e week-end si in week-end le scuzam pe fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Neata, fetele!
La raport, deci!
Raresel al meu a facut joi un 38 cu 5, iar vineri un 39 cu 5. Nu-i de la vaccin...asa am crezut, insa la 10 zile niciun vaccin nu da reactii...acum e cu antibiotic de vineri seara si e mai bine. Nasul. De la nas i se trage.... Tea , slava Domnului, pare ca nu are nimic...
Timp nu mai am.Vineri trebuie sa predau 2 portofolii(la psihologia jocului si la psihologia copilului cu dificultati). M-am tot dus diminetile la scoala pt ca ne-a dat profa sa aplicam niste teste(am testat elevii unei colege) si sa observam un grup de copii.Fetelor...ce de oameni ce-si bat joc de proprii copii!!! Ce situatii...ce viata duc unii.... In fine, am ajuns si la biblioteca universitatii pt ca avem de facut o groaza de referate, recenzii, conspecte...S-au pus pe noi!!! Asta-i timpul meu...si trebuie sa fac fata si acasa cu copii, mancare, curatenie....Sotul meu a facut la o firma bucatarie pe comanda si de 3 saptamani stau cu ea asamblata, insa nefolosita pt ca blatul l-au taiat mai mic si nici acum nu a sosit altul(ca cica-l importa), cuptorul electric nu l-am folosit inca pt ca nu mi-au trimis manualul de instructiuni in lb romana, plita electrica nici acum nu a sosit (ca cica si pe aia o importa) si gatesc pe aragazul meu vechi care-i si ala dosit printr-un colt, ca-i o ingramadeala la mine in bucatarieeeee...........
A. Si inca ceva. Aseara l-am tuns pe Raresel. Copiii mei sunt aproximativ la fel la inaltime si la greutate, insa Rares are capul mai aplatizat in parti, mai oval, nu stiu cum sa zic, iar Tea il are rotund , ca o bila. Ei, Rares tuns pare pe langa Tea (careia ii las plete) mic copil...e asa fragil...asa mititel pe langa ea.... O sa va postez cateva poze, sa vedeti ce dreptate am. Cand voi avea timp. Sper curand. (poate bag si un filmulet, ca nu am mai postat de mult timp).
Cam asta despre noi!
Va pup pe toate!
(Emilia, a fost sau nu ziua ta de nume? daca da, atunci sa fii sanatoasa si iubita!)

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput