ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)
Raspunsuri - Pagina 17
carmenpit77 spune:
Buna argesencelor.
gata am intrat in libere pana pe 3 ian
Elyda felicitari pt baiatul tau
Acum stau si ma tot gandesc ce sa mai fac de Craciun?
Adica anul acesta i-mi revine sa fac diplomatul. Si ieri m-am intalnit cu o prietena care mi-a povestit o reteta cu file de somon, oua de prepelita si multe altele, invelite in foi de placinta. Cica este mortal si vreau sa o incerc si eu anul acesta.
mathilda spune:
pai elyda nu esti singura nici eu nu m-am omorat pana acuma, asa ca hai sa facem echipa si dau cafeaua(de-aia de vanilie)
pup
strumfi2004 spune:
Craciun fericit, cu liniste, pace si implinire sufleteasca tuturor! 
Gratiela,
Maria si
Stefan 
Crede in ochii copilului tau!
mathilda spune:
strumfi, multumim de urari si tie la fel iti dorim
carmen- pai cred ca fetele sunt in toiul pregatirilor
azi(adica ieri ora rom) am fost la ski si a fost super dar sunt si f obosita
elyda-ce mai faci?
fetelor va pup si va urez sarbatori fericite
elyda spune:
quote:MUNCESC...in ultimele zile am muncit ca sclavii de pe plantatii...ca tot spuneam ca nu fac nimic, acum mi-a iesit pe nas odihna. acum am si eu putin timp sa vad ce mai faceti.si vad ca faceti bine. si pentru ca este ajunul Craciunului ...VA DORESC SA FITI SANATOASE , FERICITE ,SA AVETI OCHII PLINI NUMAI DE LACRIMI DE FERICIRE ,SA VA ADUCA MOSUL MUUUUULT MAI MULT DECAT V-ATI DORIT SA VA BUCURATI DE SARBATORI LINISTITE ALATURI DE CEI DRAGI !!!!!!!
Originally posted by mathilda
strumfi, multumim de urari si tie la fel iti dorim
carmen- pai cred ca fetele sunt in toiul pregatirilor
azi(adica ieri ora rom) am fost la ski si a fost super dar sunt si f obosita
elyda-ce mai faci?
fetelor va pup si va urez sarbatori fericite
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

dana
ainia spune:
Va pupam si va uram tuturor sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi! 
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
carmenpit77 spune:
sarbatori fericite voua si familiilor voastre. Multa sanatate va urez si la multi ani!
elyda spune:
PAGINA 3 ??????????????????????????????????????? VORBESC CU MOSUL SA VA IA TOT CE A PUS SUB BRAD !!!!!ca am pile...ce faceti fetelor , inca mai petreceti ?????????daca o sa o tineti asa pana la revelion...nu va vad prea bine !!!!!!!!!!!!!

dana
mathilda spune:
salut
elyda facem bine- pe 26 am sarbatorit ziua mea, azi e ziua casatoriei- ne pregatim sa mergem la ski. nu nu vreau sa-mi ia mosu nimic inapoi ca mi-a adus elliptical trainer si e super. si mi-a adus si cantar. si alte chestii dar astea sunt cele m importante. si klarei i-a adus f multe (jucarii +imbrac)dar cel m frumos a fost o pereche de cercei de aur cu pietricica.asa ca m bine scriu decat sa mi le ia
va pup