ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

La multi ani doamnelor si din partea mea,multa sanatate,iubire si impliniri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

La multi ani, Mathilda! Sa fii sanatoasa si iubita! Multi ani de casnicie frumosi si fericiti! Stii , si fratele meu e nascut tot pe 26 dec. El a implinit 40 ani!
La multi ani , Stefanut de Gratiela!!!! Sa fii sanatos!!! Sa cresti frumos, cuminte si destept!!!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Sunt si eu pitesteanca! N-am stiut pana acum ca sunteti p-aici. Eu ma incadrez la categoria sugari.
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

ainia, merci
iula- pai sugar poti fi si la 3 ani. fi m explicita. bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Iulia bine ai venit si sa-ti traiasca bb.
Fetelor astazi plec si mai vin pe 2 ian asa ca vreau sa va urez un an nou fericit plin de multe impliniri, multa multa sanatate si
LA MULTI ANI 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

La multi ani, fetelor!
Multumesc, Lavinia, pentru urari! la fel si voua!

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Vreau sa intram in arhiva pitesteana, dar nu stiu cum sa fac. Am tot incercat, dar n-am reusit. Stefan are 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

LA MULTI ANI, argesencelor!
Hop si eu! Ehe, poate ne si cunoastem si nu stim!
Am si eu un baietel, David, 2 ani si 1 luna, locuim in Pitesti, cartierul Craiovei!am dat raportul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

oooooooooooooooo...lume noua ..!!!!! bine ati venit !asteptam detalii despre voi ! vad ca sunteti active !eu am niste zile...de cacao !!!muncesc in continuu de nu stiu de mine si de sarbatori ! vad ca voi plecati la plimbari , la munte ...la mare....(ha ha )...eu...stau acasa si trebaluiesc. mosul m-a suparat de imi venea sa-l strang de gat...pe mosul MEU ,pe al vostru...nu ma bag !cel putin pe al mathildei il propun pentru statuie ! o sa incerc sa mai arunc cate un ochi sa vad ce mai faceti.dar daca totusi nu reusesc .. VA UREZ DE PE ACUM SA AVETI UN AN NOU FERICIT , SA VA BUCURATI DE COPIII VOSTRII ,DE SOTI SI DE TOTI CEI DRAGI, SA FITI SANATOASE SI FRUMOASE,,,SI LA PUNGA GROASE . LA MULTI ANI !!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

elyda, nici chiar asa.
iula- ok . eu am alaptat pana la 2 luni juma . desi am avut f mult lapte , a fost o alta pb
gia bine ai venit.ai ales numele baiatului din biblie sau ca asa se poarta? doar o curiozitate .
va pup

Mergi la inceput