ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)
Raspunsuri - Pagina 18
ainia spune:
La multi ani, Mathilda! Sa fii sanatoasa si iubita! Multi ani de casnicie frumosi si fericiti! Stii , si fratele meu e nascut tot pe 26 dec. El a implinit 40 ani!
La multi ani , Stefanut de Gratiela!!!! Sa fii sanatos!!! Sa cresti frumos, cuminte si destept!!!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
iula78 spune:
Sunt si eu pitesteanca! N-am stiut pana acum ca sunteti p-aici. Eu ma incadrez la categoria sugari.
Sarbatori fericite!
carmenpit77 spune:
Iulia bine ai venit si sa-ti traiasca bb.
Fetelor astazi plec si mai vin pe 2 ian asa ca vreau sa va urez un an nou fericit plin de multe impliniri, multa multa sanatate si
LA MULTI ANI 2008
strumfi2004 spune:
La multi ani, fetelor!
Multumesc, Lavinia, pentru urari! la fel si voua! 
Gratiela,
Maria si
Stefan 
Crede in ochii copilului tau!
iula78 spune:
Vreau sa intram in arhiva pitesteana, dar nu stiu cum sa fac. Am tot incercat, dar n-am reusit. Stefan are 8 luni.

GiaDavid spune:
LA MULTI ANI, argesencelor!
Hop si eu! Ehe, poate ne si cunoastem si nu stim!![]()
Am si eu un baietel, David, 2 ani si 1 luna, locuim in Pitesti, cartierul Craiovei!
am dat raportul
elyda spune:
oooooooooooooooo...lume noua ..!!!!! bine ati venit !asteptam detalii despre voi ! vad ca sunteti active !eu am niste zile...de cacao !!!muncesc in continuu de nu stiu de mine si de sarbatori ! vad ca voi plecati la plimbari , la munte ...la mare....(ha ha )...eu...stau acasa si trebaluiesc. mosul m-a suparat de imi venea sa-l strang de gat...pe mosul MEU ,pe al vostru...nu ma bag !cel putin pe al mathildei il propun pentru statuie ! o sa incerc sa mai arunc cate un ochi sa vad ce mai faceti.dar daca totusi nu reusesc .. VA UREZ DE PE ACUM SA AVETI UN AN NOU FERICIT , SA VA BUCURATI DE COPIII VOSTRII ,DE SOTI SI DE TOTI CEI DRAGI, SA FITI SANATOASE SI FRUMOASE,,,SI LA PUNGA GROASE . LA MULTI ANI !!!

![]()
![]()
![]()

dana
mathilda spune:
elyda, nici chiar asa.
iula- ok . eu am alaptat pana la 2 luni juma . desi am avut f mult lapte , a fost o alta pb
gia bine ai venit.ai ales numele baiatului din biblie sau ca asa se poarta? doar o curiozitate .
va pup