ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)
Raspunsuri - Pagina 16
mathilda spune:
fetelor,
hai nu ma omorati(cu dieta) va rog. ieri ultima zi de job. sapt viitoare ma duc sa cumpar bicicleta eliptica. asa ca va rog luati o pauza pt cateva luni(timp in care poate slabesc) si apoi incepeti iar,da? ok . acuma va dau cafeaua cu vanilie si va pup
ainia spune:
Buna , fetelor!
Succes la serbari!
Dana, cum ai trecut (emotional
) peste tezele unice ???? Soru-mea a rezistat eroic
, baiatul ei a facut figura buna si la mate -9,20 si la geogra-9,90. La romana nu stiu, stiu doar ca a fost cam nasol....
Cunosc, Anamaria, cunosc......De aceea dau dau coate si ma bag exact....langa doamna.....Problema la noi la gradi e si spatiul, serbarile le tin in sala de clasa.....La mine la scoala avem un amfiteatru cu scena, cu cortina....Parca Dana zicea ca e din Trivale???? La sc. 13 ai terminat, Dana? Acolo, jos, unde se dadeau filme
si unde se faceau repetitii cu corul au facut amfiteatrul![]()
.
Azi am si eu serbare la Andrei. O sa dau o fuga pe Banatului sa le cumpar la cupii cadouri (de la mosu
). Lui Andrei stiu deja ce sa-i iau, ca i-a scris lui Mosu
, iar la astia micii ma axez pe jucarii, ca hainute au o gramada
.
Va pupic!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
filofteia spune:
Eu cred ca baiatul Danei a trecut cu super note peste teze...
Anamaria, felicitari lui Bogdan pentru fotografii.
Lavinia, succes la serbare.
elyda spune:
quote:pai sa ma laud si eu ca am cu ce ma, am cu ce !!!!!!!!!!!
Originally posted by filofteia
Eu cred ca baiatul Danei a trecut cu super note peste teze...
Anamaria, felicitari lui Bogdan pentru fotografii.
Lavinia, succes la serbare.
matematica 9.50
geografie 10
romana 9.25
am baiat destept mai fetelor ...ca mama lui...ca sa ma laud si eu ca in ultima perioada toata lumea il lauda numai pe el. da' pe mama lui....niminea...parca ar fi facut de o bunica !
in privinta emotiilor , acum eu inca imi mai revin ,dar el n-are nicio treaba ,parca nici n-a avut examene !!acum incerc sa ma mai linistesc o perioada scurta , ca urmeaza o perioada luuuuuuuuuuuuunga plina cu enspe mii de examene la mine si mai am si necazul cu mama , nu stiu cum or sa fie sarbatorile pentru mine .

dana
elyda spune:
quote:am terminat la 12 dar sunt atatia ani de atunci ...ahaaaaaa...1986 si a fost ...naspa .(asa mi-au spus copii mei ca e cool sa vorbesti ca sa fi o mama bengoasa )
Originally posted by ainia
Buna , fetelor!
Succes la serbari!
Dana, cum ai trecut (emotional) peste tezele unice ???? Soru-mea a rezistat eroic
, baiatul ei a facut figura buna si la mate -9,20 si la geogra-9,90. La romana nu stiu, stiu doar ca a fost cam nasol....
Cunosc, Anamaria, cunosc......De aceea dau dau coate si ma bag exact....langa doamna.....Problema la noi la gradi e si spatiul, serbarile le tin in sala de clasa.....La mine la scoala avem un amfiteatru cu scena, cu cortina....Parca Dana zicea ca e din Trivale???? La sc. 13 ai terminat, Dana? Acolo, jos, unde se dadeau filmesi unde se faceau repetitii cu corul au facut amfiteatrul
.Azi am si eu serbare la Andrei. O sa dau o fuga pe Banatului sa le cumpar la cupii cadouri (de la mosu
). Lui Andrei stiu deja ce sa-i iau, ca i-a scris lui Mosu
, iar la astia micii ma axez pe jucarii, ca hainute au o gramada
.
Va pupic!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

dana
filofteia spune:
quote:
pai sa ma laud si eu ca am cu ce ma, am cu ce !!!!!!!!!!!
matematica 9.50
geografie 10
romana 9.25
am baiat destept mai fetelor ...ca mama lui...
Bravo Dana
.Si baiatul destept, dar si mama
.Succes in continuare!
elyda spune:
quote:asta cu lauda de sine...lauda-ma gura ca-ti dau prajitura ! mi-au murit laudatorii si am zis ca daca tot n-am ce face...sa ma laud singura .
Originally posted by filofteiaquote:
pai sa ma laud si eu ca am cu ce ma, am cu ce !!!!!!!!!!!
matematica 9.50
geografie 10
romana 9.25
am baiat destept mai fetelor ...ca mama lui...
Bravo Dana.
Si baiatul destept, dar si mama.
Succes in continuare!

dana
mathilda spune:
elyda am scris ceva pt tine si din greseala l-am postat la clubul juristelor.
oricum va pup si ne m auzim
elyda spune:
quote:ma duc sa vad ce-ai scris .
Originally posted by mathilda
elyda am scris ceva pt tine si din greseala l-am postat la clubul juristelor.
oricum va pup si ne m auzim

dana
elyda spune:
maaaaama ce pustietateeee....se aude cu ecou...ou ...ou...toata lumea a intrat in priza cu pregatiri si cumparaturi...parca vine razboiul... eu n-am chef de nimic...si sunt singura care nu se zbate cu pregatirile...
dana